Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς
Φίλε και εγώ πριν μπω στον Ιδιωτικό τομέα δούλευα!!! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δικαιώματα και ότι δεν πρέπει να τα διεκδικήσω!!!
...
...
Ελενη έγραψε:Ρε παιδια τι θα γινει με τιν 3η σειρα; Εχει γινει πολυ ντορος για απολυσεις, τελικα θα μονιμοποιησουν την 3η σειρα και μετα θα αλλαξουν τα πραγματα στις εξετασεις;
Θα μονιμοποιηθεί κανονικότατα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 67
- Επικοινωνία:
ολη η 3η σειρα θα μονιμοποιηθει κανονικοτατα. απο 4η κ μετα, το χαος. αυτο συζηταγαμε μια μερα με εναν υπολοχαγο οτι μετα ειναι το χαος.. η 3η την γλυτωσε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Αρχικά αποστάλθηκε από Legion
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες αναλαμβάνουν υποχρέωση επταετούς παραμονής στο Στρατό Ξηράς, εκτός εάν υποβάλλουν αίτηση παραίτησης πριν συμπληρωθεί η επταετία, με την επιφύλαξη της επόμενης υποπαραγράφου.
β. Η παραπάνω αίτηση μπορεί να υποβληθεί μετά τη συμπλήρωση τριετούς πραγματικής υπηρεσίας για όσους ΕΠ. ΟΠ είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν στις Ένοπλες δυνάμεις, τετραετούς δε για όσους δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους
υποχρεώσεων κατά την κατάταξή τους ως ΕΠ. ΟΠ.Μετά τη συμπλήρωση επταετούς υπηρεσίας μπορούν να μονιμοποιηθούν ύστερα από αίτησή τους, με το βαθμό που φέρουν, εφόσον επιτύχουν σε γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας και κριθούν κατάλληλοι για μονιμοποίηση από το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεων.
Το παραπανω κειμενο ειναι απο την προκηρυξη 2008 εποπ Σ. Ξ ο καθενας βγαζει τα συμπεραμσματα του και συνεχιζει στο συμβουλιο επικρατειας...
εφοσον ειστε καταλληλοι για υπηρεσια απο το συμβουλιο κρισεων θα πρεπει να μονιμοποιηθτε... Τελος
τα υπολοιπα δικαστηκως
Διαβαστε και αυτο http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/ervthmata/28-2010__.pdf ...
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες αναλαμβάνουν υποχρέωση επταετούς παραμονής στο Στρατό Ξηράς, εκτός εάν υποβάλλουν αίτηση παραίτησης πριν συμπληρωθεί η επταετία, με την επιφύλαξη της επόμενης υποπαραγράφου.
β. Η παραπάνω αίτηση μπορεί να υποβληθεί μετά τη συμπλήρωση τριετούς πραγματικής υπηρεσίας για όσους ΕΠ. ΟΠ είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν στις Ένοπλες δυνάμεις, τετραετούς δε για όσους δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους
υποχρεώσεων κατά την κατάταξή τους ως ΕΠ. ΟΠ.Μετά τη συμπλήρωση επταετούς υπηρεσίας μπορούν να μονιμοποιηθούν ύστερα από αίτησή τους, με το βαθμό που φέρουν, εφόσον επιτύχουν σε γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας και κριθούν κατάλληλοι για μονιμοποίηση από το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεων.
Το παραπανω κειμενο ειναι απο την προκηρυξη 2008 εποπ Σ. Ξ ο καθενας βγαζει τα συμπεραμσματα του και συνεχιζει στο συμβουλιο επικρατειας...
εφοσον ειστε καταλληλοι για υπηρεσια απο το συμβουλιο κρισεων θα πρεπει να μονιμοποιηθτε... Τελος
τα υπολοιπα δικαστηκως
Διαβαστε και αυτο http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/ervthmata/28-2010__.pdf ...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
η παραθεση του site που εκανες ειναι πολυ ενδιαφερων, κ σε ευχαριστω για αυτο, αλλα η τροικα φιλε μου ειναι υπερανω ολων. Αυτοι ειναι οι δανειστες μας, εχουμε υπογραψει καποιους συγκεκριμενους ορους στο μνημονιο. Φιλικα παντα.Legion έγραψε:Αρχικά αποστάλθηκε από Legion
τα υπολοιπα δικαστηκως
Διαβαστε και αυτο http://www.sysmed.gr/cms/images/stories/ervthmata/28-2010__.pdf
...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Ειναι σαν να μου λες να τα παρατησω... μα γινεται να παρατησω την δουλεια μου.
θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να μην την χασω...
επειδη ισως να μας διωξουν πρεπει να αφεθω σε αυτους να με κανουν οτι θελουν?
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ε, οχι βεβαια, κ εγω θα βαλω δικηγορο, κ οτι θελει ας γινει. κανεις δεν χαθηκε αν με διωξουν, υγεια κ ορεξη για δουλεια να υπαρχει. δεν ειναι ο στρατος το πρωτο κ το τελευταιο επαγγελμα πανω σε τουτη την ζωη... δηλαδη οποιος δεν ειναι στο στρατο τι επαθε; λιμοκτονησε; αν με μονιμοποιησουν, χαρη δεν μου κανουν, καθως θα το αξιζω. αν δεν με μονιμοποιησουν, παλι δεν χαθηκα. μου ειναι αδιαφορο οτι κ να κανουν, προσωπικα δεν γουσταρω αυτη τη δουλεια(κυριως το πεζικο που ειμαι κατα τα αλλα με το στρατο δεν εχω προβλημα), αλλα για προσωπικους λογους δεν μπορω να παραιτηθω, οποτε γινομαι θεατης στις συντεχνιες τους.Legion έγραψε:Ειναι σαν να μου λες να τα παρατησω... μα γινεται να παρατησω την δουλεια μου.
...
Σιγα ρε μεγαλε εποπ λοχιας εισαι τι νομιζεις οτι εισαι χαραρωσε που νομιζεις τα ξερεις ολα και εμεις υπηρξαμε εποπ λοχιες δεν καναμε ετσι
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ΦΛΚΓΦ έγραψε:Σιγα ρε μεγαλε εποπ λοχιας εισαι τι νομιζεις οτι εισαι χαραρωσε που νομιζεις τα ξερεις ολα και εμεις υπηρξαμε εποπ λοχιες δεν καναμε ετσι
δεν ειμαι τιποτα παραπανω απο ενας απλος ανθρωπος, καλε μου φιλε.
Ρε σειρουλα dn24 παρακολουθω τα μηνυματα σου... Τοσο εμπειρος εισαι η εχεις την εντυπωση οτι τα ξερεις ολα.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
αφου παρακολουθεις με τοσο προσοχη τα μηνυματα μου, μαλλον με αγαπας κ πολυ. Το σκεφτομαι σοβαρα να σε καλεσω στον γαμο μου. Κοιτα τον εαυτο σου φιλε μου. Το καλυτερο που εχεις να κανεις. Ετσι μονο θα πειστω οτι, οτι μου λες, το εννοεις κιολας κ ειναι καλοπροαιρετο.emth έγραψε:Ρε σειρουλα dn24 παρακολουθω τα μηνυματα σου... Τοσο εμπειρος εισαι η εχεις την εντυπωση οτι τα ξερεις ολα.
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
ΦΛΚΓΦ έγραψε:Σιγα ρε μεγαλε εποπ λοχιας εισαι τι νομιζεις οτι εισαι χαραρωσε που νομιζεις τα ξερεις ολα και εμεις υπηρξαμε εποπ λοχιες δεν καναμε ετσι
o βαθμός κάποιου δεν έχει να κάνει με τις γνώσεις του
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Greek_Army έγραψε:ΦΛΚΓΦ έγραψε:Σιγα ρε μεγαλε εποπ λοχιας εισαι τι νομιζεις οτι εισαι χαραρωσε που νομιζεις τα ξερεις ολα και εμεις υπηρξαμε εποπ λοχιες δεν καναμε ετσι
o βαθμός κάποιου δεν έχει να κάνει με τις γνώσεις του

Dum spiro spero
Παιδια μηπως γνωριζετε κατι για αποτελεσματα μονιμοποιησης της 3ης σειρας;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ποια αποτελεσματα; Τον γεναρη γραφει η 3η σειρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες