Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 3ης Σειράς

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Επισης μπροστα στα ιδια μου τα ματια, ο Διοικητης ενος συναδερφου, τον πηρε τηλ κ τον παρακαλουσε να παει να δωσει εξετασεις, ο συναδερφος βεβαια ειχε παρει την αποφαση του. Σε παρακαλανε -ακομα-.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:Επισης μπροστα στα ιδια μου τα ματια, ο Διοικητης ενος συναδερφου, τον πηρε τηλ κ τον παρακαλουσε να παει να δωσει εξετασεις, ο συναδερφος βεβαια ειχε παρει την αποφαση του. Σε παρακαλανε -ακομα-.

σε παρακαλάνε να μην παραιτηθείς; Δεν κατάλαβα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:σε παρακαλάνε να μην παραιτηθείς; Δεν κατάλαβα;

να μονιμοποιηθεις.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:
evi85 έγραψε:σε παρακαλάνε να μην παραιτηθείς; Δεν κατάλαβα;
να μονιμοποιηθεις.

κοίτα στο θέμα της μονιμοποίησης είμαι πολύ κάθετη όσον αφορά άτομα που δεν το αξίζουν... Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν σκαμπάζουν όχι θέματα μόνο της ειδικότητας αλλά και χρηστικά. Ούτε τα μανίκια δεν ξέρουν να ανεβάζουν. Έλεος!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:κοίτα στο θέμα της μονιμοποίησης είμαι πολύ κάθετη όσον αφορά άτομα που δεν το αξίζουν... Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν σκαμπάζουν όχι θέματα μόνο της ειδικότητας αλλά και χρηστικά. Ούτε τα μανίκια δεν ξέρουν να ανεβάζουν. Έλεος!

για να γινει αυτο που λες, θα επρεπε να αδειασει 1/3 του προσωπικου του στρατου. Κ εγω ειμαι καθετος, αλλα δεν κρινω συγκεκριμενα, γιατι κ εγω θα κριθω. Για να αδειασει το 1/3 του στρατου, αυτο ειναι αδυνατο, γιατι οταν η κυβερνηση εχει προαναγγειλει διαμεσω τροικας,1 προσληψη ανα 5 απολυσεις/συνταξιοδοτησεις, αν αδειαζαν κ το μισο προσωπικο ποιος θα εκανε σκοπιες κ αρχιφυλακες φρουρας, κ υπηρεσια Δνεα αλλαγης; Οι λοχαγοι; Επιπλεον, το ξεσκαρταρισμα επρεπε να γινει απο την αρχη κατα τις διαδικασιες εξετασεων προσληψης. Εφοσον δεν εγινε, τωρα ειναι "αργα για δακρυα Στελλα". Πορευεσαι με αυτο το προσωπικο που εχεις, κ το εκπαιδευεις οσο γινεται αρτιοτερα. Ναι, ισως καποιοι δεν σκαμπαζουν πολλα, η ηγεσια του στρατου ας αποφασισει για αυτους. Αυτη ειναι η δουλεια τους.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:
evi85 έγραψε:κοίτα στο θέμα της μονιμοποίησης είμαι πολύ κάθετη όσον αφορά άτομα που δεν το αξίζουν... Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν σκαμπάζουν όχι θέματα μόνο της ειδικότητας αλλά και χρηστικά. Ούτε τα μανίκια δεν ξέρουν να ανεβάζουν. Έλεος!
για να γινει αυτο που λες, θα επρεπε να αδειασει 1/3 του προσωπικου του στρατου. Κ εγω ειμαι καθετος, αλλα δεν κρινω συγκεκριμενα, γιατι κ εγω θα κριθω. Για να αδειασει το 1/3 του στρατου, αυτο ειναι αδυνατο, γιατι οταν η κυβερνηση εχει προαναγγειλει διαμεσω τροικας,1 προσληψη ανα 5 απολυσεις/συνταξιοδοτησεις, αν αδειαζαν κ το μισο προσωπικο ποιος θα εκανε σκοπιες κ αρχιφυλακες φρουρας, κ υπηρεσια Δνεα αλλαγης; Οι λοχαγοι; Επιπλεον, το ξεσκαρταρισμα επρεπε να γινει απο την αρχη κατα τις διαδικασιες εξετασεων προσληψης. Εφοσον δεν εγινε, τωρα ειναι "αργα για δακρυα Στελλα". Πορευεσαι με αυτο το προσωπικο που εχεις, κ το εκπαιδευεις οσο γινεται αρτιοτερα. Ναι, ισως καποιοι δεν σκαμπαζουν πολλα, η ηγεσια του στρατου ας αποφασισει για αυτους. Αυτη ειναι η δουλεια τους.

ναι αν ομως εσυ είσαι πολύ τυπικός και σωστός και ο άλλος είναι κουκουρουκου τα τραβάς όλα εσυ. Ενώ θα έπρεπε να βουλεύετε ομαδικά-συνεταιρικά. Τουλαχιστον απ όσο αντιλαμβανομαι ο στρατός διαπλάθει προσωπικότητες και θα πρεπει να μαθαίνεις να ζεις-εργαζεσαι ομαδικα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:ναι αν ομως εσυ είσαι πολύ τυπικός και σωστός και ο άλλος είναι κουκουρουκου τα τραβάς όλα εσυ. Ενώ θα έπρεπε να βουλεύετε ομαδικά-συνεταιρικά. Τουλαχιστον απ όσο αντιλαμβανομαι ο στρατός διαπλάθει προσωπικότητες και θα πρεπει να μαθαίνεις να ζεις-εργαζεσαι ομαδικα

διαπλαθει τις αβουλες προσωπικοτητες και αυτες που μπηκαν με προδιαθεση -λογω των βιωματων-; Παραβατικοτητα και στο στρατο απλως δεν ξερουν να διαχειριστουν το επικυνδυνο οπλο που ονομαζεται εξουσια. Αυτους τους χαρακτηρες διαπλαθει. Πιστεψε το. Ο πρωην δκτης μου ολοι λεγαμε οτι αυτος ο ανθρωπος καταλαθος εγινε στρατιωτικος με την ευσυνηδησια κ ευγενεια που ειχε. Ο πρωην λγος μου το ιδιο, το θεμα ειναι ποσοι απο αυτα τα ατομα που ειναι στον στρατο αντεχουν το συστημα του. Προσφατα στην μοναδα μου ενας τετοιος λγος με αυτα τα χαρακτηριστικα στοιχεια, παραιτηθηκε με 10+ χρονια στο στρατο. Υπαρχουν διαμαντια στο στρατο που εμειναν ανεπηρεαστοι, ειναι λιγοι,κ οι περ/ροι απο αυτους τους λιγους παραιτουνται επειδη δεν τους αντεχει το συστημα του στρατου -κ οχι μονο- (που επικροτει την ρουφιανια, την λουφα κ. Α.) οποτε γινονται ακομη λιγοτεροι.

ως προς το 2ο σκελος, απο αυτα που βλεπω εγω στο πεζικο, πρεπει οντως να ζεις ομαδικα, αλλα το πρεπει υπερνικειται απο το θελω. Κ ολοι θελουν να ειναι για την παρτη τους.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Τέσπα για να μείνουμε στο θέμα. Πότε προβλέπονται τα αποτελέσματα; Θα μάθετε και τι ποσοστο επιτυχίας είχατε; ... Ααα εσύ τι όπλο είσαι;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:Τέσπα για να μείνουμε στο θέμα. Πότε προβλέπονται τα αποτελέσματα; Θα μάθετε και τι ποσοστο επιτυχίας είχατε; ... Ααα εσύ τι όπλο είσαι;

πεζικο! Βεβαιως ποσο % εγραψε ο καθενας το μαθαινει! Μεχρι τωρα, οι μονιμοποιηθεντες μολις εγραφαν, ηξεραν τα παιδια αν περασαν αμεσως, διοτι δινουν ερωτηματολογιο για μελετη 2-3 μηνες πριν, οποτε βλεπεις τι ερωτησεις επεσαν (ολες πολλαπλης επιλογης) συγκρινεις, κ μαθαινεις απο μονος σου εαν περασες πριν στο πουν!

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:
evi85 έγραψε:Τέσπα για να μείνουμε στο θέμα. Πότε προβλέπονται τα αποτελέσματα; Θα μάθετε και τι ποσοστο επιτυχίας είχατε; ... Ααα εσύ τι όπλο είσαι;
πεζικο! Βεβαιως ποσο % εγραψε ο καθενας το μαθαινει! Μεχρι τωρα, οι μονιμοποιηθεντες μολις εγραφαν, ηξεραν τα παιδια αν περασαν αμεσως, διοτι δινουν ερωτηματολογιο για μελετη 2-3 μηνες πριν, οποτε βλεπεις τι ερωτησεις επεσαν (ολες πολλαπλης επιλογης) συγκρινεις, κ μαθαινεις απο μονος σου εαν περασες πριν στο πουν!

σχετικα με τις ερωτησεις τα ξερω. Μπήκανε 35 ειδικότητας και 15 γενικές. Απλά ρωτάω πότε θα βγουνε επίσημα τα αποτελέσματα κ πότε τελικώς θα γίνει κ η ορκομωσία σας
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από laios »

Μηπως η μονιμοποίηση των εποπ της 3ης σειρας, η οποια ειναι και μεταταξη αφου μετατασονται στο μονιμο προσωπικο, θεωρηθουν αυτες οι μεταταξεις "νεες προσληψεις";

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:
σχετικα με τις ερωτησεις τα ξερω. Μπήκανε 35 ειδικότητας και 15 γενικές. Απλά ρωτάω πότε θα βγουνε επίσημα τα αποτελέσματα κ πότε τελικώς θα γίνει κ η ορκομωσία σας

η ορκομωσια αργει, η ημερομηνια αυτης αγνωστη, δεν ειχα ρωτησει πριν φυγω (για τον γνωστο λογο) απο την μοναδα ποτε βγηκαν τα αποτελεσματα των προηγουμενων σειρων που μονιμοποιηθηκαν!

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

laios έγραψε:Μηπως η μονιμοποίηση των εποπ της 3ης σειρας, η οποια ειναι και μεταταξη αφου μετατασονται στο μονιμο προσωπικο, θεωρηθουν αυτες οι μεταταξεις "νεες προσληψεις";

ολα αυτα αφορουν κ μονο τον ευρυ δημοσιο τομεα, κ δεν αφορουν ουτε επηρεαζουν τον στενο δηλαδη τον στρατο κ. α.

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από laios »

Ολα ειναι πιθανα. Αλλοι κυβερνανε. Και μην ξεχνατε, ο μπεγλιτης μας λεει ενστολους πολιτες, δηλαδη πανω κατω δημοσιους υπαλληλους.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σε ποιους απευθυνεται οταν το λεει αυτο; Γενικα στους στρατιωτικους?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης