Βάσεις - μόρια για ΣΤΥΑ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
babis

Δημοσίευση από babis »

Να ρωτισω κατι; Υπαξιοματικος αεροποριας ποσα μορια θελει; Και μετα απο ποσο καιρο μπορεις να ερθεις αθηνα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

babis έγραψε:Να ρωτισω κατι; Υπαξιοματικος αεροποριας ποσα μορια θελει; Και μετα απο ποσο καιρο μπορεις να ερθεις αθηνα;

διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από aeronut »

babis έγραψε:Να ρωτισω κατι; Υπαξιοματικος αεροποριας ποσα μορια θελει; Και μετα απο ποσο καιρο μπορεις να ερθεις αθηνα;
μπαμπη, ξεχνα το, με τετοιο σκεπτικο δεν πας μονιμα στρατο

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

aeronut έγραψε:
babis έγραψε:Να ρωτισω κατι; Υπαξιωματικος αεροποριας ποσα μορια θελει; Και μετα απο ποσο καιρο μπορεις να ερθεις αθηνα;
μπαμπη, ξεχνα το, με τετοιο σκεπτικο δεν πας μονιμα στρατο

μη τον αποπερνεις αμεσως βρεΕικόνα

κατα πρωτον ζητησε τα μορια. Αφελες μεν αλλα οκ. Για την αθηνα ρωτησε πιθανον ποτε θα βρεθει κοντα στο σπιτι του. Δεν ειναι λογικη ερωτηση απο καποιον απειρο νομιζεις; Εικόνα.(φιλικα παντα)

οσο για εσενα χαραλαμπε... Για να βρεθεις αθηνα θελει κοπο κ χρονο... Δεν ειναι τοσο ευκολα τ πραγματα, και ουτε θα βρεθει κανεις να σου πει ποτε θα ερθεις αθηναΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και φυσικά κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα ξαναφύγεις από την αθήνα
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

Αφου δεν κανει για στρατο, τιποτα δεν ξερει προφανως. Το να του δινετε τις προχειρες πληροφοριες που ζητησε δεν θα βοηθησει. Αυτες επρεπε να τις βρισκει μονος του. Μην αρχισουμε παλι τα"ο στρατος δεν ειναι κεντρο επαγγελματικης αποκαταστασης". Εγω αυτα τα ειχα ψαξει απο 1η λυκειου. Και οποιος πραγματικα ενδιαφερεται, βεβαια.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

aeronut έγραψε: Αφου δεν κανει για στρατο, τιποτα δεν ξερει προφανως. Το να του δινετε τις προχειρες πληροφοριες που ζητησε δεν θα βοηθησει. Αυτες επρεπε να τις βρισκει μονος του. Μην αρχισουμε παλι τα"ο στρατος δεν ειναι κεντρο επαγγελματικης αποκαταστασης". Εγω αυτα τα ειχα ψαξει απο 1η λυκειου. Και οποιος πραγματικα ενδιαφερεται, βεβαια.

και γω εχω ψαξει απο πολυ πολυ νωρις, και οτι ερωτηση ειχα υποβαλει δεν εβρισκα ευκολα απαντηση. Ο καθενας ελεγε τα δικα του. Μεχρι που βρηκα αυτο το forum... Και τα παλια μελη θα θυμουνται σιγουρα τις "ανοητες"ερωτησεις που εκανα.(και κανω καμια φοραΕικόνα) ...

τωρα αν εσυ περιμενεις να ακουσεις κ το μπραβο που εψαξες απο 1η λυκειου παο πασο... ΔΕΝ εισαι εσυ σε θεση να πεις πως δε κανει για στρατο... Πως ξερεις οτι το παιδι δε παει γυμνασιο; . αλλα και παλι. Δικαιωμα του να ρωτησει. Μη τον σνομπαρεται ετσι...

οσο για τις προχειρες πληροφοριες. Δε το σχολιαζω.

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

Ο aeronut δεν περιμενει να ακουσει κανενα μπραβο, ουτε σνομπαρει. Σκοπος αυτου του φορουμ ειναι η ανταλλαγη πληροφοριων. Αυτα, μαλιστα, που λεμε στα τελευταια 7 μηνυματα ειναι ανουσια και θα επρεπε να διαγραφουν.

ενταξει, εσυ μπορει να μην επεσες στα καταλληλα ατομα και καταλληλες πληροφοριες οπως εγω, δεκτο. Αλλα Μαλλον δεν Ειχες ορεξη να διαβασεις και την τεραστια προκυρηξη στις σελιδες της π. Α. οσο για το "πως ξερεις οτι το παιδι δεν παει γυμνασιο", την ειχα προβλεψει την ερωτηση. Εχεις δει παιδι γυμνασιου ή, εστω,1ης λυκειου να ενδιαφερεται για μορια σχολης που μαλλον θα ειναι υποψηφιος μετα απο 3 χρονια, και τις χρησιμοθηρικές βλεψεις να ειναι και κοντα στο σπιτι του μετα απο 6 χρονια; Ηλιου φαεινοτερον ειναι οτι παει 3η. Εκτος αμα οι γονεις του τον πιεζουν απο τοσο νωρις να βρει δουλεια. Θλιβερο

...
BABIS

Δημοσίευση από BABIS »

Λοιπον 1) παω 2 λυκειου και ψαχνω για μια ςχολη με μονιμοτητα και ελεγα η για αςτυνομια η για καποια ςχολη ςτρατου... !2) εςυ που ειπες δεν κανω για ςτρατο δεν ςου ειπα οτι ειμαι ςιγουρος να μπω απλα ρωτηςα... !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

BABIS έγραψε:Λοιπον 1) παω 2 λυκειου και ψαχνω για μια ςχολη με μονιμοτητα και ελεγα η για αςτυνομια η για καποια ςχολη ςτρατου... !2) εςυ που ειπες δεν κανω για ςτρατο δεν ςου ειπα οτι ειμαι ςιγουρος να μπω απλα ρωτηςα... !

Διαξιφισμοί μπες και δες θα σε βοηθήσει αρκετά στην επιλογή σου
babis

Δημοσίευση από babis »

Και με ενδιαφερει να ειμαι αθηνα γιατι παιζω μπαλα στη εθνικη νεων και στον ολυμπιακο και οι προπονησεις γινονται στην αθηνα... !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

babis έγραψε:Και με ενδιαφερει να ειμαι αθηνα γιατι παιζω μπαλα στη εθνικη νεων και στον ολυμπιακο και οι προπονησεις γινονται στην αθηνα... !

υπάρχει και η εθνική ενόπλων δυνάμεων. Αλλά μην ξεφύγουμε από το θέμα.
BASO

Δημοσίευση από BASO »

Τι πιςτευετε για φετος θα ανεβουν η θα πεςουν οι βαςεις... ; γιατι θελω να περαςω οποςδηποτε ςτυα...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Θα πεσουν. Θα πανε στο 9.000 περιπου. Θα μπεις απο τους πρωτους. Ευχαριστημενη; ελεος με τις βασεις του 2011. Προωλεψεις δε γινονται γλυκια μου απο τωρα. Κατσε να γραψουμε πανελληνιες πρωτα, και το ξανασυζηταμε μετα ολα μαζι τα παιδια

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Vaggelis

Δημοσίευση από Vaggelis »

Φετος λενε οτι οι βασεις για στυα θα ινε ιδιες με περυσι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες