Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PETER.D »

Δεν νομιζω να ισχυει ΤΠτ τετοιο δεν θα παμε και για ολυμπιακους αγωνες!
Tolaki

Δημοσίευση από Tolaki »

Να ρωτήσω βρε παιδιά... Στο μηχανογραφικό μου θέλω να βάλω πρώτη επιλογή οικονομικό ΣΣΑΣ, έπειτα τη σχολή ΣΥΔ, μετά ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (σώματα και όπλα) ΣΤΥΑ και τελικα ΣΜΥ (σώματα και όπλα) ... Με άλλα λόγια θα δηλώσω και σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών ξεκίνοντας απ' αυτή με την υψηλότερη βάση αλλά ως γνωστόν οι χρόνοι στα αθλήματα διαφέρουν π. Χ. Χρονοι αθλημάτων ΣΤΥΑ και ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ... Το θέμα είναι οτι αθλήματα θέλω να δώσω στη ΣΤΥΑ και τα ερωτήμά μου είναι το εξής... Οι χρόνοι θα είναι αυτοί που είναι για τη ΣΤΥΑ ή επειδή θέλω και ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ θα δώσω τους χρόνους της ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ παρ'οτι θα είμαι στη ΣΤΥΑ ;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από lefterisg »

Τα όρια θα είναι αυτά της σχολής πρώτης προτίμησης. Δηλ όποια σχολή δηλώσεις πρώτη στη δήλωση που θα κάνεις για τις στρατιωτικές σχολές (πριν το μηχανογραφικό) σε αυτή τη σχολή θα δώσεις τα αθλήματα, με βάση τα όριά της.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια εγω θα βαλω δηλωσω και αστυφυλακων για να δωσω αθληματα εδω! Αλλα επειδη θελω σμυ τι ισχυει με τους χρονους; Στο μηχανογραφηκο θα βαλω πρωτη επιλογη την σμυ σωματα-οπλα και μετα αστυφυλακων.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

lefterisg έγραψε:Τα όρια θα είναι αυτά της σχολής πρώτης προτίμησης. Δηλ όποια σχολή δηλώσεις πρώτη στη δήλωση που θα κάνεις για τις στρατιωτικές σχολές (πριν το μηχανογραφικό) σε αυτή τη σχολή θα δώσεις τα αθλήματα, με βάση τα όριά της.

Όχι δίνεις και βλέπουν τα όρια και των υπολοιπων που εχεις δηλώσει.
Δηλαδή πχ μπορει να δηλωσεις να κανεις αθληματα στην ΕΛΑΣ να περασεις στα αθληματα για την ΕΛΑΣ αλλά να κόβεσαι για ΣΣΕ ΟΠΛΑ (που ειναι πιο υψηλα τα ορια) και να περνας ΣΣΕ ΣΩΜΑΤΑ (που ειναι χαμηλότερα)
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από lefterisg »

Αυτό είναι διαφορετικό. Μπορεις να δώσεις αθλήματα για στρατιωτικές σχολές και ΕΛΑΣ σε στρατιωτική σχολή, αλλά όχι σε ΕΛΑΣ για στρατιωτικη. Με λίγα λόγια αν περάσεις τα όρια της στρατιωτικής σχολής κρίνεσαι ικανός και για την ΕΛΑΣ, το αντίθετο δεν ισχύει.
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από salonika91 »

Εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη ημουν τεχνολιγικη κατευθυνση με μαθημα επιλογης μαθηματικα μπορω να δωσω τα αθληματα στην ΣΣΑΣ;
Για να δωσω τα αθληματα εδω;
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Κάθρυν »

salonika91 έγραψε:Εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη ημουν τεχνολιγικη κατευθυνση με μαθημα επιλογης μαθηματικα μπορω να δωσω τα αθληματα στην ΣΣΑΣ;
Για να δωσω τα αθληματα εδω;

αν θες σσε ή σμυ, μπορεις αρκει να δηλώσεις πρώτη επιλογή σσας στην αίτηση που θα κάνεις τον απρίλιο... (δε σε δεσμεύει στο μηχανογραφικό αυτό, δηλώνεις όποια στρατιωτική σχολή θες πρώτη) αν θες ναυτικών δοκίμων ή ικάρων ή στυα δε μπορείς να τα δώσεις στη θεσσαλονίκη.

vesst
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vesst »

Αθληματα θα δωσεις στο βοηθητικο σταδιο του Κατατζογλειου. Ψυχομετρικα ΣΣΑΣ και Ιατρικα 424 (στο κανουργιο)
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από salonika91 »

Σε ποια ΣΣΑΣ; Ιατρικο?
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

salonika91 έγραψε:Σε ποια ΣΣΑΣ; Ιατρικο;

η ΣΣΑΣ είναι ενιαία σαν σχολή. Δεν είναι το Ιατρικό τμήμα ξεχωριστό. Όλα τμήματα είναι μαζί.

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γεια σας σε ολους... Εχω μια ερωτηση... Ειμαι μα8ητης 3ης και ειχα προσφατα μια ατυχια... Επαθα ρηξη προσθιου χιαστου και μηνισκου... Θελω στρατιωτικες σχολες... Ο γιατρος μου ειπε πως υπαρχει μια πιθανοτητα να καταφερω να Δωσω τα αγωνισματα και χωρις να εγχειριστω με ρισκο να μου βγει το γονατο κατα την διαρκεια τους... Καταλαβαινεται πως δεν γινεται να εγχειριστω την περιοδο αυτη λογω διαβασματος... Οποτε υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να παρω παραταση και να τα δωσω οταν επανελθω πληρως; Βρισκομαι σε αδιεξοδο... Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει... Να σημειωσω οτι για να μπορεσω να τρεξω μετα την εγχειρηση χρειαζονται τουλαχιστον 2-3 μηνες... Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Nikos έγραψε:Γεια σας σε ολους... Εχω μια ερωτηση... Ειμαι μα8ητης 3ης και ειχα προσφατα μια ατυχια... Επαθα ρηξη προσθιου χιαστου και μηνισκου... Θελω στρατιωτικες σχολες... Ο γιατρος μου ειπε πως υπαρχει μια πιθανοτητα να καταφερω να Δωσω τα αγωνισματα και χωρις να εγχειριστω με ρισκο να μου βγει το γονατο κατα την διαρκεια τους... Καταλαβαινεται πως δεν γινεται να εγχειριστω την περιοδο αυτη λογω διαβασματος... Οποτε υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να παρω παραταση και να τα δωσω οταν επανελθω πληρως; Βρισκομαι σε αδιεξοδο... Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει... Να σημειωσω οτι για να μπορεσω να τρεξω μετα την εγχειρηση χρειαζονται τουλαχιστον 2-3 μηνες... Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

φίλε είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προπονήσεις και να δώσεις αθλήματα με ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνισκου.

Θα βάλεις σε μεγάλο κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα. Δεν τίθεται θέμα εγχείρησης, την εγχείρηση την κάνεις κ μετά τις εξετάσεις.

KOSTARAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KOSTARAS »

Δεν νομίζω να έχει σύμβουλο ΣΕΠ το σχολείο του αλλά ακόμη και αν έχει δεν υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει κάτι τέτοιο... Καλύτερα να απευθυνθεί στα γραφεία εκπαίδευσης των στρατιωτικών σχολών...
panosgrk7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panosgrk7 »

Παιδια επειδη δεν εχω ξαναδωσει για Στρατιωτικες Σχολες, θα ηθελα να ρωτησω, ποσος καιρος χρειαζεται να κανεις προπονηση για τα αθληματα στις ΠΚΕ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης