Απόλυση νωρίτερα για 2010Β ΕΣΣΟ; (311)
Εγω ακουσα οτι η 311 θα απολυθει 20 μερες νωριτερα!
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Κατα ποσο ισχυει τελικα γτ το ακουσα και εγω. Πιο συγκεκριμενα για 25 ιανουαριου
Έλα ρε σειρά... Που λέτε και εγώ το έχω ακούσει και βασικά όλα τα στρατόπεδα στην χίο αυτό λένε για να δούμε όμως... Σήμα από το ΓΕΣ δεν έχει έρθει όμως... ...
Ρε μάγκες παίζει δυνατά το σενάριο απόλυσης 29/01 για τους 9μηνους και 29/12 για τους 8μηνους.
Σήμα δεν έχει έρθει αλλά:
* η 313 είναι τεράστια σειρά (14.000;)
* Θα κάτσει στο κέντρο μόνο 3 βδομάδες αντί για 4, δηλαδή θα έρθουν στις μονάδες αρχές Δεκέμβρη και
* το Υπουργείο παλεύει για μείωση δαπανών (βλέπε ανακοίνωση για αύξηση αδειών, κτλ)
Το βλέπω να γίνεται
Σήμα δεν έχει έρθει αλλά:
* η 313 είναι τεράστια σειρά (14.000;)
* Θα κάτσει στο κέντρο μόνο 3 βδομάδες αντί για 4, δηλαδή θα έρθουν στις μονάδες αρχές Δεκέμβρη και
* το Υπουργείο παλεύει για μείωση δαπανών (βλέπε ανακοίνωση για αύξηση αδειών, κτλ)
Το βλέπω να γίνεται
Μακάρι ρε σειρούλα να απολυθούμε να ησυχάσουμε... Εγώ έμαθα από ένα παιδί που είναι οικογενειακός φίλος του ο Μπεγλίτης και πήρε τηλ στο υπουργείο είπαν 27 ιανουαρίου... Και η 313 είναι 25χιλιάρικα άτομα...
...
...
Πιστευω πως τελικα θα το κανουν γιατι ειναι παρα πολλα τα ατομα της 313 και δν εχουν λεφτα να μας ταιζουν. Επισης ακουσα οτι μπορει να μας βγαζουν νωριτερα εξοδουχους για να μην τρωμε μεσα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Παιδες γνωριζετε αν ειναι ΜΟΝΟ για την 2010 Β ΕΣΣΟ ή και για την Γ;
Παιδες ειναι θεμα χρονου να ερθει το σημα... Συμφβνα με εγκυρες πηγες εχουν πεσει και οι τελευταιες υπογραφες και αυριο αναμενεται να αποσταλει στο ΚΕΤΘ Αυλωνα... Αυτα τα καλα νεα απο εμενα!
Σειρες 23 δεκεμβριου τα 8μηνα 24 ιανουαριου τα 9μηνα
Ρε παιδιά ... Ειναι σιγουρο αυτό; Υπάρχει κατι επίσημο; Ρωτησα φιλους μου στο ΓΕΣ και τον ταχυδομο μας (που πηγαινει ΓΕΣ καθε μερα) αλλα δεν ακουγεται τπτ.
Παιδιά είναι standard.To έμαθα μέσα από το ΓΕΣ (είμαι κωλόβυσμα) ...
Για δοκιμους της 309 εχει ακουστει τπτ;(που απολύονται κανονικά μαζι με την 311 - 9 Ιανουαρίου)
Σε λίγες μέρες θα βγει και το ΦΕΚ και επίσημα πλέον. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα μπλέξω
Ακουγόταν έντονα για 20 μέρες νωρίτερα κ απ'ότι βλέπω εδώ μάλλον ισχύει. Αλλά έμαθα οτι η 311 μπορεί να απολυθεί 27 Δεκεμβρίου! Ξέρετε τίποτα;
Και μιλάω για τους 9μηνους.
...
Και μιλάω για τους 9μηνους.
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες