Οτι και γραψουμε εδω μεσα καλο ειναι διοτι δειχνουμε οτι σκεφοτμαστε και αλλους ανθρωπους που θελουν να κανουν ιδια πραγματα με εμας και εχουν την ιδια αγωνια με εμας... ! Οποτε δεν θα κατσω να ξεχωρισω ανθρωπους εδω μεσα οτι και να πουνε... !
eleftheri@ έγραψε:Και πάλι έχεις δίκιο το είχα δει που το είχε πει και ένα άλλο παιδί! Αλλά μην μας την χαλάς! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ πάνω από όλα!
Τζάμπα ελπίδες. Προτιμώ να είμαι απαισιόδοξος και να έρθει από το πουθενά (που δεν το βλέπω) πάρα να περιμένω να βγει.
Χμμμμμμμμμμ... Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι οι σκέψεις μας γίνονται πράξεις; ! Προτιμώ λοιπόν να κάνω αισιόδοξες σκέψεις συγνώμη ξέφυγα από το θέμα μας!
mak έγραψε:Παιδια δωστε στην Ελευθερια ελπιδες... Υπαρχουν καποιες Ελπιδες για να κανει το ονειρο της πραγματικοτητα...
Ποοοοοοοο ρε μακ! Πίστεψε με δεν έχω ανάγκη από τις ελπίδες άλλων! Έχω τις δικιές μου! Αν δεν μπούμε δεν θα πεθάνουμε κιόλλας! Απλά είναι κάτι που θέλω, αλλά μην τρελαθούμε κιόλλας!
Αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε να μαζέψετε κανένα μόριο, γιατί αν βγει κάποια στιγμή θα είναι για πολύ λίγες θέσεις και ο ανταγωνισμός μεγάλος και θα μείνετε έξω και θα λέτε πάλι ότι σας φάγανε τα βύσματα!
army_boy έγραψε:Αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε να μαζέψετε κανένα μόριο, γιατί αν βγει κάποια στιγμή θα είναι για πολύ λίγες θέσεις και ο ανταγωνισμός μεγάλος και θα μείνετε έξω και θα λέτε πάλι ότι σας φάγανε τα βύσματα!
Αλεξης έγραψε:Καλησπερα ψαχνοντας επεσα σε αυτο το φορουμ. Ηθελα να ρωτησω για επ. Οπ πως γινεται να μπω; Ποτε βγαινει προκηρυξη;
όπως σωστά λέει ο greek army λίγο δύσκολο να βγεί προκήρυξη φέτος-αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως αναμένεται μετά το μάρτη να βγεί προκήρυξη για 9η σειρά εποπ-. Εμείς απλά περιμένουμε και ότι είνια να γίνει θα γίνει... Υπομονή φίλε μου
Παιδιά πρώτη φορά στέλνω αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας για πολύ καιρό. Ενδιαφέρομαι να μπώ στον στρατό και για αυτόν τον λόγο ψάχνω καθημερινά πληροφορίες που να αφορούν τον θεσμό. Δυστιχώς όμως δεν βρίσκω να υπάρχει κατί θετικό. Εάν δέν πάρουν ΕΠ. ΟΠ , κατα την γώμη μου, ο στρατός θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία του. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση φέτος ή του χρόνου να βγεί κάποια προκύρυξη ή θα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα?
Υ. Γ Οι Ε. ΕΦ. ΟΠ εάν δεν κάνω λάθος θα αντικαταστήσουν τον θεσμό των Ο. Β. Α. Υπάρχει περιπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και για τον θεμό των ΕΠ. ΟΠ ή υπάρχουν ακόμα ελπίδες; !