Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι παρολο που ειμαι μικρη στην ηλικια ηδη εχω ακουσει τοσα και τοσα απο τις κυβερνησεις πως θα γινουν η δε θα γινουν και τελικα αλλα λενε τη μια μερα και αλλα την αλλη. Εγω προσωπικα δεν πιστευω πια τιποτα αν δεν το δω. Εγω περιμενει πολλες φορες για πραγματα που τελικα μετα τα παιρνουν πισω ξαφνικα. Αυτα που λενε δε θελω καν να τα ακουω. Και η προηγουμενη προκυρηξη βγηκε γιατι ηταν προεκλογικη περιοδοσ. Μην απογοητευεστε ομωσ... Ισως το ονειρο μας καποια στιγμη να βγει αληθινο... (ισως και οχι). Δεν εχουμε παρα να περιμενουμε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 65
Εδώ γράφουμε για την προκήρυξη είναι τόσο δύσκολο?
Μετα απο 116 σελ τι αλλο μπορεις να γραψεις για την προκηρυξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 65
Rafale έγραψε:Μετα απο 116 σελ τι αλλο μπορεις να γραψεις για την προκηρυξη;
Υπάρχουνε τόσα θέματα που υπάρχουνε για τους ΕΠΟΠ δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί γράφουνε εδώ μέσα πράγματα που δεν έχουνε σχέση με την προκήρυξη
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 38
Την πέμπτη ψηφίζεται ο προυπολογισμός του 2011. Άρα ίσως μάθουμε αν πρόκειται να βγεί καμιά προκήρυξη...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
μακάρι, να μάθουμε κάτι ευχάριστο... Τουλάχιστον να ανακοινώσουν κάτι επίσημο αν θα βγεί κάτι ή όχι για το 2010 και 2011, γιατι το να Μένεις στο μετέωρο είναι το πιο εκνευριστικόevi85 έγραψε:Την πέμπτη ψηφίζεται ο προυπολογισμός του 2011. Άρα ίσως μάθουμε αν πρόκειται να βγεί καμιά προκήρυξη...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Ειναι ατοπο να ανησυχειτε απο εδω μεσα. Μπορειτε να ενημερωνεστε εγκαιρα κ εγκυρα απο το επισημο site του Γ. Ε. Σ. Για οτι βγει. Οτι ειναι να γινει θα γινει, κ οτι ειναι να βγει, θα βγει. Ο στρατος, εχει θετικα στοιχεια, οσο ομως κ αρκετα αρνητικα. Κανεις δεν χαθηκε που δεν μπηκε στο στρατο. Αρκει ορεξη για δουλεια να υπαρχει. Λογικη ειναι ως εναν βαθμο η αβεβαιοτητα που υπαρχει για το αυριο του καθενος, αλλα μην νομιζετε οτι κ στο στρατο δεν υπαρχει αβεβαιοτητα για το αν θα εχεις με την παροδο της 7ετιας δουλεια. Ειδικα οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα, καθε σειρα εποπ που μπαινει, αυξανονται οι απαιτησεις κ τα κριτηρια μονιμοποιησης. Για τις 3 πρωτες σειρες εποπ (για το Σ. Ξ.) μιλαω ηταν πιο ευνοικα τα πραγματα για την μονιμοποιηση, απο εκει κ μετα το χαος. Κανεις δεν ξερει τιποτα αν θα μονιμοποιηθει. Ισως οσοι εχουν βισμα, ειναι πιο τυχεροι. Κ μην ακουτε ποτε απο εδω μεσα τιποτα. Ο καθενας θα πει το δικο του. Μονο οτι δειτε ανερτημενο ως προκυρηξη στο Φ. Ε. Κ. Να πιστεψετε.117 σελ. Για μια προκυρηξη η οποια ουτε στο γες μεσα δεν ξερουν τι θα γινει. Προς το παρον εχουν παγωσει οι προσληψεις. Προς το παρον ομως. Κανεις δεν ξερει το μελλον. Οποτε ηρεμηστε. Ειπαμε: Κανεις δεν χαθηκε... ...
-
όλα τα παιδία που συζητάμε εδώ καθημερίνα εννοείτε πως και διπλοτσεκάρουμε τη σελίδα του Γ. Ε. Σ... Από δω μέσα όμως μας αρέσει να συζητάμε να παραθέτουμε τις γνώσεις και τις απόψεις μας, να μοιραζόμαστε τις ανυσηχίες μας, Και να ενημερώνουμε για τα νεότερα τον κάθε ενδιαφερόμενο για αυτός ίσως να μην ξέρει πως θα πρέπει να κοιτάξει στο Γ. Ε. Σ όπως εσύ ή όπως ο καθένας που μπορεί να την έχει ψάξει λίγο παραπάνω, να είμαστε δίκαιοι λοιπόν... Εννοείτε πως όλες οι δουλείς είναι αβέβαιες, για Μερικούς είναι κάτι παραπάνω από δουλεια ενώ για άλλους απλά το ψωμί τους... Και για να ολοκληρώνουμε την παπατζα ο καθένας την καταλαβένει και μόνο με ανάρτηση έγκυρων πηγών γίνεται η οποιαδήποτε ανακοινωσει...dn24 έγραψε:Ειναι ατοπο να ανησυχειτε απο εδω μεσα. Μπορειτε να ενημερωνεστε εγκαιρα κ εγκυρα απο το επισημο site του Γ. Ε. Σ. Για οτι βγει. Οτι ειναι να γινει θα γινει, κ οτι ειναι να βγει, θα βγει. Ο στρατος, εχει θετικα στοιχεια, οσο ομως κ αρκετα αρνητικα. Κανεις δεν χαθηκε που δεν μπηκε στο στρατο. Αρκει ορεξη για δουλεια να υπαρχει. Λογικη ειναι ως εναν βαθμο η αβεβαιοτητα που υπαρχει για το αυριο του καθενος, αλλα μην νομιζετε οτι κ στο στρατο δεν υπαρχει αβεβαιοτητα για το αν θα εχεις με την παροδο της 7ετιας δουλεια. Ειδικα οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα, καθε σειρα εποπ που μπαινει, αυξανονται οι απαιτησεις κ τα κριτηρια μονιμοποιησης. Για τις 3 πρωτες σειρες εποπ (για το Σ. Ξ.) μιλαω ηταν πιο ευνοικα τα πραγματα για την μονιμοποιηση, απο εκει κ μετα το χαος. Κανεις δεν ξερει τιποτα αν θα μονιμοποιηθει. Ισως οσοι εχουν βισμα, ειναι πιο τυχεροι. Κ μην ακουτε ποτε απο εδω μεσα τιποτα. Ο καθενας θα πει το δικο του. Μονο οτι δειτε ανερτημενο ως προκυρηξη στο Φ. Ε. Κ. Να πιστεψετε.117 σελ. Για μια προκυρηξη η οποια ουτε στο γες μεσα δεν ξερουν τι θα γινει. Προς το παρον εχουν παγωσει οι προσληψεις. Προς το παρον ομως. Κανεις δεν ξερει το μελλον. Οποτε ηρεμηστε. Ειπαμε: Κανεις δεν χαθηκε...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
nandy24 έγραψε: όλα τα παιδία που συζητάμε εδώ καθημερίνα εννοείτε πως και διπλοτσεκάρουμε τη σελίδα του Γ. Ε. Σ... Από δω μέσα όμως μας αρέσει να συζητάμε να παραθέτουμε τις γνώσεις και τις απόψεις μας, να μοιραζόμαστε τις ανυσηχίες μας, Και να ενημερώνουμε για τα νεότερα τον κάθε ενδιαφερόμενο για αυτός ίσως να μην ξέρει πως θα πρέπει να κοιτάξει στο Γ. Ε. Σ όπως εσύ ή όπως ο καθένας που μπορεί να την έχει ψάξει λίγο παραπάνω, να είμαστε δίκαιοι λοιπόν... Εννοείτε πως όλες οι δουλείς είναι αβέβαιες, για Μερικούς είναι κάτι παραπάνω από δουλεια ενώ για άλλους απλά το ψωμί τους... Και για να ολοκληρώνουμε την παπατζα ο καθένας την καταλαβένει και μόνο με ανάρτηση έγκυρων πηγών γίνεται η οποιαδήποτε ανακοινωσει...
Δεν εκανα καμια αντιπαραθεση, οπως αντιπαραθεση εισπραττω. Δεν μιλησα προσωπικα σε κανεναν, οπως με προσωπικη επιθεση -με το γαντι- εισπραττω. Μια παρακληση εκανα, και μια "ευχη" ελπιζοντας να μην υπαρχει ραδιο αρβυλα εδω μεσα, διαβασα τις περ/ρες απο τις 117 σελιδες, κ ειδα πολλες αποψεις. Εχω εικονα. Νομιζω, οτι τα παλαιοτερα μελη, εχουν καθηκον να βοηθουν να εγκληματιστουν τα νεοτερα μελη. Την επομενη φορα θα ζητω αδεια για για να παραθετω την αποψη μου/παρακληση μου.
-
αντίθετως δεν θέλω να θεωρείς επίθεση τα λεγόμενα μου, αντίθετως υπερασπιζόμουν αυτό που κάνουν τόσο καιρό τα παιδία που ασχολούνται καθημερινά με την ορθή ενημέρωση των ερωτήσεων που παραθέτουν τα διάφορα μέλοι και μή... Λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί ο καθένας που γράφει είναι διαφορέτικός... Έγινες μέλος για να ενημερώνεσε και να ρωτάς όχι όμως για να θύγεις την δουλειά και τους κόπους που κάνουν εδώ όλα τα παλιά μέλη του φόρουμ... Δεν είναι σωστό όμως να λές σε όλους που διαβάζουν τις σελίδες του φόρουν να μην πιστεύουν όσα γράφουν εδώ μέσα. Όλοι κάνουν προσπάθεις απλώς είναι άδικο και κρίμα για όλους αυτόυς που συμετέχουνdn24 έγραψε:Δεν εκανα καμια αντιπαραθεση, οπως αντιπαραθεση εισπραττω. Δεν μιλησα προσωπικα σε κανεναν, οπως με προσωπικη επιθεση -με το γαντι- εισπραττω. Μια παρακληση εκανα, και μια "ευχη" ελπιζοντας να μην υπαρχει ραδιο αρβυλα εδω μεσα, διαβασα τις περ/ρες απο τις 117 σελιδες, κ ειδα πολλες αποψεις. Εχω εικονα. Νομιζω, οτι τα παλαιοτερα μελη, εχουν καθηκον να βοηθουν να εγκληματιστουν τα νεοτερα μελη. Την επομενη φορα θα ζητω αδεια για για να παραθετω την αποψη μου/παρακληση μου.nandy24 έγραψε: όλα τα παιδία που συζητάμε εδώ καθημερίνα εννοείτε πως και διπλοτσεκάρουμε τη σελίδα του Γ. Ε. Σ... Από δω μέσα όμως μας αρέσει να συζητάμε να παραθέτουμε τις γνώσεις και τις απόψεις μας, να μοιραζόμαστε τις ανυσηχίες μας, Και να ενημερώνουμε για τα νεότερα τον κάθε ενδιαφερόμενο για αυτός ίσως να μην ξέρει πως θα πρέπει να κοιτάξει στο Γ. Ε. Σ όπως εσύ ή όπως ο καθένας που μπορεί να την έχει ψάξει λίγο παραπάνω, να είμαστε δίκαιοι λοιπόν... Εννοείτε πως όλες οι δουλείς είναι αβέβαιες, για Μερικούς είναι κάτι παραπάνω από δουλεια ενώ για άλλους απλά το ψωμί τους... Και για να ολοκληρώνουμε την παπατζα ο καθένας την καταλαβένει και μόνο με ανάρτηση έγκυρων πηγών γίνεται η οποιαδήποτε ανακοινωσει...
ξερεις τι γινετε; Οτι λεγεται και κυκλοφορει εδω ς αυτο το Φορουμ Ακομα και ραδιο αρβυλα να ειναι τον βαζει τον αλλον σε εγρηγορση και στη διαδικασια να ψαξει παραπερα την ειδηση. Η ιστοσελιδα του γες αναρτα τις ειδησεις δυστυχως κατοπιν εορτης οταν ηδη το φορουμ εχει ηδη την ειδηση τεκμηριωμενη. Γιατι ολα τα μελη εδω απο οποιο μετεριζι και αν ειναι το ψαχνουν και προσπαθουν να λενε πραγματα τεκμηριωμενα. Στο πιατο δεν δινεται η ειδηση. Την ψαχνεις κι εσυ. Και το γες παντα σου δινει πολυ λιγες πληροφοριες στεγνες.dn24 έγραψε:Ειναι ατοπο να ανησυχειτε απο εδω μεσα. Μπορειτε να ενημερωνεστε εγκαιρα κ εγκυρα απο το επισημο site του Γ. Ε. Σ. Για οτι βγει. Οτι ειναι να γινει θα γινει, κ οτι ειναι να βγει, θα βγει. Ο στρατος, εχει θετικα στοιχεια, οσο ομως κ αρκετα αρνητικα. Κανεις δεν χαθηκε που δεν μπηκε στο στρατο. Αρκει ορεξη για δουλεια να υπαρχει. Λογικη ειναι ως εναν βαθμο η αβεβαιοτητα που υπαρχει για το αυριο του καθενος, αλλα μην νομιζετε οτι κ στο στρατο δεν υπαρχει αβεβαιοτητα για το αν θα εχεις με την παροδο της 7ετιας δουλεια. Ειδικα οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα, καθε σειρα εποπ που μπαινει, αυξανονται οι απαιτησεις κ τα κριτηρια μονιμοποιησης. Για τις 3 πρωτες σειρες εποπ (για το Σ. Ξ.) μιλαω ηταν πιο ευνοικα τα πραγματα για την μονιμοποιηση, απο εκει κ μετα το χαος. Κανεις δεν ξερει τιποτα αν θα μονιμοποιηθει. Ισως οσοι εχουν βισμα, ειναι πιο τυχεροι. Κ μην ακουτε ποτε απο εδω μεσα τιποτα. Ο καθενας θα πει το δικο του. Μονο οτι δειτε ανερτημενο ως προκυρηξη στο Φ. Ε. Κ. Να πιστεψετε.117 σελ. Για μια προκυρηξη η οποια ουτε στο γες μεσα δεν ξερουν τι θα γινει. Προς το παρον εχουν παγωσει οι προσληψεις. Προς το παρον ομως. Κανεις δεν ξερει το μελλον. Οποτε ηρεμηστε. Ειπαμε: Κανεις δεν χαθηκε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Ναντια αν διαβάσεις καλά αυτά που γραφει το dn24 θα καταλαβεις οτι κ ο ιδιος ειναι στρατιωτικος διοτι μιλαει σε πρωτο πληθυντικο εντασσοντας τον εαυτο του μεσα σε αυτους που περασαν την διαδικασια της μονιμοποιησης οποτε δεν ειναι εδω μεσα για ννα βρει πληροφοριες Κ να ενημερωνεται αλλα μαλλον να ενημερωσει κ να δωσεις πληροφοριες σε ολους εμας που δεν ξερουν πολλα... Κατεθεσε την προσωπικη του αποψη κ συμφωνω κ εγω μαζι του οτι πιο εγκυρες πηγες ειναι το σαιτ του στρατου σε οτι αφορα την καθε προκηρυξη που βγαινει κ για την καθε ανακοινωση, μας συμβουλεψε να μην εποηρεαζομαστε απο τον εναν κ απο τον αλλον, να ενημερωνομαστε απο πιο εγκυρες πηγες για να εχουμε μια πληρη εικονα... Μακαρι να βγει νεα προκηρυξη, παλι εδω θα ειμστε ολοι κ θα ανταλλασσουμε αποψεις

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Ναντια αν διαβάσεις καλά αυτά που γραφει το dn24 θα καταλαβεις οτι κ ο ιδιος ειναι στρατιωτικος διοτι μιλαει σε πρωτο πληθυντικο εντασσοντας τον εαυτο του μεσα σε αυτους που περασαν την διαδικασια της μονιμοποιησης οποτε δεν ειναι εδω μεσα για ννα βρει πληροφοριες Κ να ενημερωνεται αλλα μαλλον να ενημερωσει κ να δωσεις πληροφοριες σε ολους εμας που δεν ξερουν πολλα... Κατεθεσε την προσωπικη του αποψη κ συμφωνω κ εγω μαζι του οτι πιο εγκυρες πηγες ειναι το σαιτ του στρατου σε οτι αφορα την καθε προκηρυξη που βγαινει κ για την καθε ανακοινωση, μας συμβουλεψε να μην εποηρεαζομαστε απο τον εναν κ απο τον αλλον, να ενημερωνομαστε απο πιο εγκυρες πηγες για να εχουμε μια πληρη εικονα... Μακαρι να βγει νεα προκηρυξη, παλι εδω θα ειμστε ολοι κ θα ανταλλασσουμε αποψεις
χαρα μου να ακουω τετοιες τοποθετησεις. Ακριβως οτι ειπες δεν εχω να παραθεσω κατι επιπλεον.(φυσικα κ εγω δεν τα ξερω ολλα κ εγω διαρκως ενημερωνομαι), η γνωση δεν εχει οροφη (για νη μην παρεξηγουμαι). Σε ευχαριστω που καταλαβες, καλη σου ημερα.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
μνημονιο έγραψε:ξερεις τι γινετε; Οτι λεγεται και κυκλοφορει εδω ς αυτο το Φορουμ Ακομα και ραδιο αρβυλα να ειναι τον βαζει τον αλλον σε εγρηγορση και στη διαδικασια να ψαξει παραπερα την ειδηση.
+1 αυτην την τοποθετηση την δεχομαι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Τι έγινε; Καταλάβατε επιτέλους ότι δεν θα βγει προκήρυξη το 2010 και τώρα συζητάτε στο νέο θέμα για το 2011; Μάλλον ούτε το 2011 θα βγει. Αν δεν καταργηθεί ο θεσμός λόγω ενδεχόμενης επιτυχίας του θεσμού των ΕΕΦΟΠ τότε ίσως να υπάρχουν κάποιες ελπίδες για το 2012, αν και η καταστροφή του κόσμου είναι πιθανότερη!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες