Άδεια Χριστουγέννων 2010

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nick_gr

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από nick_gr »

Ξερει κανείς τις ακριβεις ημερομηνιες για τα γκρουπάκια φέτος; Πόσες ημερες θα ειναι;

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Greek_Army »

nick_gr έγραψε:Ξερει κανείς τις ακριβεις ημερομηνιες για τα γκρουπάκια φέτος; Πόσες ημερες θα ειναι; ευχαριστω

6 μέρες είναι ακριβές ημερομήνιες δεν έχουνε βγει ακόμα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Απο 22 δεκ ξεκινουν και ανα 5 ημερες παει το επομενο. Ειναι νωρις ακομα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Απο 22 δεκ ξεκινουν και ανα 5 ημερες παει το επομενο. Ειναι νωρις ακομα.

6 είναι η εορταστική
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Αδειες εορταστικες δεν υπαρχουν επισημα στα ειδη των αδειων των οπλιτων. Απο κει και περα καθεις διοικητης λειτουργει κατα βουληση με τις ημερες των αδειων. Και παντα αναλογα με τις αναγκες του στρατοπεδου. Οποτε ουτε αυτο ειναι δεδομενο που λες. Οτι ειναι δηλ 6. Δεν ειναι ταριφα. Απαντας θαρρεις και καπου υπαρχει ωσαν διαταγη. Δεν ειναι ετσι.

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Αδειες εορταστικες δεν υπαρχουν επισημα στα ειδη των αδειων των οπλιτων. Απο κει και περα καθεις διοικητης λειτουργει κατα βουληση με τις ημερες των αδειων. Και παντα αναλογα με τις αναγκες του στρατοπεδου. Οποτε ουτε αυτο ειναι δεδομενο που λες. Οτι ειναι δηλ 6. Δεν ειναι ταριφα. Απαντας θαρρεις και καπου υπαρχει ωσαν διαταγη. Δεν ειναι ετσι.

...

τι λες... Είναι από τον υπουργό και είναι 6ήμερη κάθε χριστούγεννα και πάσχα για τους φαντάρους
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Σαν ανακοινωση μπορει να ερχεται απο τον υπουργο. Απο κει και περα οι Λογαχοι ενημερωνουν το διοικητη συμφωνα με την δυναμη του λοχου και αναλογα δινουν την αδεια. Σε αλλες μοναδες μπορει να παιρνουν 6 σε αλλες 5. Αναλογα το στρατοπεδο και το διοικητη. Αν σε καποια φυλακια δεν εχει ατομα να στειλει τι να δωσει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Σαν ανακοινωση μπορει να ερχεται απο τον υπουργο. Απο κει και περα οι Λογαχοι ενημερωνουν το διοικητη συμφωνα με την δυναμη του λοχου και αναλογα δινουν την αδεια. Σε αλλες μοναδες μπορει να παιρνουν 6 σε αλλες 5. Αναλογα το στρατοπεδο και το διοικητη. Αν σε καποια φυλακια δεν εχει ατομα να στειλει τι να δωσει;

είναι υποχρεωτική και την παίρνουνε όλοι. Το πως υπολογίζει ο κάθε υπεύθυνος τις υπηρεσίες του στρατοπέδου η του φυλάκιου δεν νομίζω να αφορά τον υπουργό. Αυτά που τα έχεις δει δεν ξέρω.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Ειπα εγω οτι δεν θα δωσει. Θα δωσει αλλα μπορει να δωσει λιγοτερες. Αυτο λεω.2 ατομα μιλαμε. Που να ειμασταν και περισσοτεροι. Και βεβαια δεν αφορα τον υπουργο οι υπηρεσιες και τα φυλακια. Μηπως τα ξερει κιολας; Εσυ απαντας σα να ειναι ταριφα σε ολα τα στρατοπεδα οι 6 ημερες. Αυτο σου λεω τοση ωρα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Ειπα εγω οτι δεν θα δωσει. Θα δωσει αλλα μπορει να δωσει λιγοτερες. Αυτο λεω.2 ατομα μιλαμε. Που να ειμασταν και περισσοτεροι. Και βεβαια δεν αφορα τον υπουργο οι υπηρεσιες και τα φυλακια. Μηπως τα ξερει κιολας; Εσυ απαντας σα να ειναι ταριφα σε ολα τα στρατοπεδα οι 6 ημερες. Αυτο σου λεω τοση ωρα.

Mα ταρίφα είναι. Είναι δυνατόν σε άλλο στρατόπεδο να πέρνουνε 5 και σε άλλο 6 και σε άλλο 4; Θα μας τρελάνεις να πούμε
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν ειναι ταριφα σε ολες τις μοναδες. Ναι ειναι δυνατον. Εσυ Σκας ονο.lol

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Δεν ειναι ταριφα σε ολες τις μοναδες. Ναι ειναι δυνατον. Εσυ Σκας ονο.lol

Καλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Εγώ αυτό που το γνωρίζω το λέω και ισχύει και θα το πούνε και άλλοι
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από Rafale »

Ουτε και γω θα κατσω αλλο να ασχοληθω μαζι σου. Κι εγω αυτο που γνωριζω το λεω. Καθως και τις παραμετρους των καθε διαταγων που ερχονται. Ετσι ωστε ο καθε διοικητης να βαζει πρωτα και πανω απ ολα τη στελεχωση της μοναδας και μετα αναλογα να παιξει με τον αριθμο των αδειων. Και μην νομιζεις οτι επειδη ειναι υποχρεωτικη Η αδεια μπορουν να την κανουν χρηση ολοι οι οπλιτες. Ειναι σε κατι φυλακια κατι ξεχασμενοι που ουτε που τους αλλαζουν. Τους πετανε 3-4 μερες αδεια και αυτο ειναι ολο. Η Τους λενε κατσε γιορτες μεσα θα την παρεις τιμητικη. Το δελεαρ βλεπεις.

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Rafale έγραψε:Ουτε και γω θα κατσω αλλο να ασχοληθω μαζι σου. Κι εγω αυτο που γνωριζω το λεω. Καθως και τις παραμετρους των καθε διαταγων που ερχονται. Ετσι ωστε ο καθε διοικητης να βαζει πρωτα και πανω απ ολα τη στελεχωση της μοναδας και μετα αναλογα να παιξει με τον αριθμο των αδειων. Και μην νομιζεις οτι επειδη ειναι υποχρεωτικη Η αδεια μπορουν να την κανουν χρηση ολοι οι οπλιτες. Ειναι σε κατι φυλακια κατι ξεχασμενοι που ουτε που τους αλλαζουν. Τους πετανε 3-4 μερες αδεια και αυτο ειναι ολο. Η Τους λενε κατσε γιορτες μεσα θα την παρεις τιμητικη. Το δελεαρ βλεπεις.

...

Ότι ναναι οεοεοεοεοεΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Άδεια Χριστουγέννων 2010

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ λέω να απαντήσει κανένας φαντάρος που να μην πήρε 6 μέρες για να δούμε.

Πάντως μου κάνουν εντύπωση αυτές οι 'αποφάσεις' πο υσίγουρα δεν ίσχυαν όταν υπηρετούσα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες