Μετεκπαίδευση στρατιωτικών
Γουστάρω.:P και σε θέμα απολαβών παίζει τίποτα επιπλέον ; ...
Ρε παιδια μηπως ξερετε απο Αξιωματικος πεζικου, ιππικου, αεποριας στρατου αν γινεται να κανεις μεταπτυχιακο (εσωτερικο ή εξωτερικο) και σε τι θεματα; Επισης αν γινεται υπαρχει χρηματοδοτηση απο τον στρατο?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Παιδες απο ΣΜΥ οπλα/σωματα παιζουν μετεκπαιδευσεις ή μονο απο ΣΣΕ;
και κατι αλλο η ειδικη κατηγορια απο ΣΜΥ για ΣΣΕ ειναι μονο με πανελληνιες ή και με 10%;
και κατι αλλο η ειδικη κατηγορια απο ΣΜΥ για ΣΣΕ ειναι μονο με πανελληνιες ή και με 10%;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Μετεκπαιδευσεις παιζουν συνεχεια, ειδικα στους τεχνικους, μετεκπαιδευσεις εννοωντας τεχνικου-διοικητικου-στρατιωτικου χαρακτηρα και οχι πανεπιστημιακου οπως στη ΣΣΕ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Ομως στα σωματα τι να κανουν; Εννοω οι χημικοι βγαινουν απο το τεχνικο στη ΣΣΕ
σωματα τι τους κανουν τους υπαξιωματικους
σωματα τι τους κανουν τους υπαξιωματικους
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Στα σωματα τεχνικο κτλ εχει υπαξιωματικους τεχνικους απο ΣΜΥ, αυτοι βγαζουν ολη τη δουλεια και στα αρματα και στα ηλεκτρονικα-λεηζερ-δορυφορικα τηλεπικοινωνιες-ρανταρ-οπτικα ελικοπτερα πυροβολα κτλ, οι αξιωματικοι του τεχνικου 10 ατομα το χρονο ειναι μονο και δε πανε ολοι στο πολυτεχνειο
Μηπως γνωριζετε μετα απο ΣΣΕ, αν κληρωθεις πεζικο, πυροβολικο η τεθωρακισμενα, αν μπορεις να κανεις μεταπτυχιακο στο εσωτερικο η εξωτερικο;
Διαβασα την συνεντευξη του Μπασιακουλη στη ελληνικη αμυνα κ τεχνολογια και λεει οτι απο φετος δοθηκε το πρασινο φως για μεταπτυχιακα στη στρατιωτικη επιστημη. Μηπως ξερετε ποια ειναι αυτα;
Διαβασα την συνεντευξη του Μπασιακουλη στη ελληνικη αμυνα κ τεχνολογια και λεει οτι απο φετος δοθηκε το πρασινο φως για μεταπτυχιακα στη στρατιωτικη επιστημη. Μηπως ξερετε ποια ειναι αυτα;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Μεταπτυχιακα μπορεις να κανεις εντος και εκτος Ελλαδος σε οποιο πανεπιστημιο θελεις, ΑΣΟΕΕ, ΕΜΠ, ΕΚΠΑ κτλ, σε πολλα γνωστικα αντικειμενα πχ υπολογιστες, οικονομικα, διοικηση, επιχειρησιακη ερευνα πολιτικες επιστημες, διεθνεις σχεσεις, δικαιο, ηλεκτρονικα. Κτλ κτλ
Αυτο που λες εσυ ειναι πως θα μπουν μεταπτυχιακα μεσα στη σχολη Ευελπιδων αν και λογω κρισης δε το πιστευω.
Επιστημονα δε σε κανει το μεταπτυχιακο, επιστημονα σε κανει η ερευνα, η μελετη και η συνεχης αναζητηση καθως και επαφη με το αντικειμενο που σε ενδιαφερει, το μεταπτυχιακο ειναι απλα μια εξειδικευση, μεταπτυχιακο εχουν μεχρι και τα ΤΕΙ Πατρων, δε σημαινει οτι ειναι φωστηρες ομως.
Αυτο που λες εσυ ειναι πως θα μπουν μεταπτυχιακα μεσα στη σχολη Ευελπιδων αν και λογω κρισης δε το πιστευω.
Επιστημονα δε σε κανει το μεταπτυχιακο, επιστημονα σε κανει η ερευνα, η μελετη και η συνεχης αναζητηση καθως και επαφη με το αντικειμενο που σε ενδιαφερει, το μεταπτυχιακο ειναι απλα μια εξειδικευση, μεταπτυχιακο εχουν μεχρι και τα ΤΕΙ Πατρων, δε σημαινει οτι ειναι φωστηρες ομως.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Ευρωπη-ηπα
Και αμα βγεις εξωτερικο, μπορεις να σπουδασεις κατι ασχετο με την ειδικοτητα σου (πχ εγω θελω να σπουδασω πολιτικες επιστημες στο εξωτερικο, μετα την ΣΣΕ-Οπλα)
Υ. Γ. Συγγνωμη αν σε ζαλισα, αλλα εχω ονειρο να περασω Ευελπιδων και θελω να τα ξερω ολα.
Υ. Γ. Συγγνωμη αν σε ζαλισα, αλλα εχω ονειρο να περασω Ευελπιδων και θελω να τα ξερω ολα.
Καλησπερα παιδες... εγω ειμαι ικαρος 4ετης ελεγκτης αεραμυνας... οταν τελειωσω τη σχολη θα μπορω να κανω μεταπτυχιακα στην ψυχολογια ; επειδη ειναι ασχετο τμημα και δεν εχει σχεση με την ειδικοτητα μου... μεσω εξετασεων βεβαια, αλλα γινεται ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης