Rafale έγραψε:Οι σεκιουριτοι που φερουν οπλο εμπιπτουν μεσα στους νομους; Η ειναι παρανομοι;
Οι μόνοι που μπορούν να φέρουν όπλο (πιστόλι) είναι όσοι ασχολούνται με χρηματαποστολές (οδηγοί-συνοδοί). Στους άλλους δεν επιτρέπεται η οπλοφορία.
Rafale έγραψε:Οι σεκιουριτοι που φερουν οπλο εμπιπτουν μεσα στους νομους; Η ειναι παρανομοι;

Black_Knight έγραψε:50% λέει ναι.
Δεν περίμενα τόση έλλειψη παιδείας στο φόρουμ.

Και την Saiga και το Molot. Απο εκει και περα, επειδη προσπαθω παντοτε να σκεφτομαι ρεαλιστικα και οχι να μιλαω μονο για να μιλαω, δηλωνω οτι και διαρρηκτη να εβρισκα μεσα στο σπιτι μου και να ειμουν οπλισμενος και ετοιμος, θα μου ηταν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να σκοτωσω, η εστω να τραυματισω σοβαρα (μιλαω για περιπτωση που ο διαρρηκτης δεν παιρνει απο απειλες μετα οπλου). Γι'αυτο και πρακτικα, δεν φερνω ευκολα τον εαυτο μου στη θεση του χρηστη οπλου απεναντι σε ανθρωπο (μιλαμε παντα για ειρινικη περιοδο και σε περιπτωση διαρρηξης-η κατι σχετικο- και χωρις οπλισμενο αντιπαλο με πυροβολο οπλο-η ισως και με οπλισμενο σε καποια περιπτωση-). Απο εκει και περα επειδη εχω εμπειρια απο paintball και απο airsoft να πω οτι και τα 2 σε κοντινη αποσταση πονανε, και αν δεν βγαλουν τον αντιπαλο νοκ αουτ, τουλαχιστο θα τον αποσπασουν για καποιες στιγμες, ομολογουμενως κρισιμες. Θα προτεινα το airsoft για 3 λογους, πρωτον εχει μεγαλυτερη ακριβεια απο το paintball, δευτερον εχει μεγαλο γεμιστηρα (στα τουφεκια παιζει γυρω στις 300 μπιλιες), και τριτον ειναι ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ σε διαστασεις, υλικα και βαρος, κοινως αμα δεν το ξερεις απο πριν η αν δεν δεις προσεκτικα μεσα στην κανη δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικο. Το πιο σημαντικο απο ολα ομως οταν εχεις στα χερια σου ενα οπλο paintball εναντι ενος πραγματικου για μια περιπτωση οπως αυτη που συζηταμε, ειναι οτι με ενα οπλο paintball τραβας την σκανδαλη ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΕΤΑ και χωρις καμια ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

yandr έγραψε:Βασικά, άλλο η οπλοκατοχή, άλλο η οπλοφορία και άλλο η οπλοχρησία.
Rafale έγραψε:Καποιος που ειναι μεσα απο αστυνομια ας βρει τους νομους για το καθενα και ας ποσταρει. Να μαθουμε κι εμεις... Ααα μηπως να πηγαινε το θεμα κατω; Στα σωματα ασφαλειας; Εκει ολο και καποιος θα απαντησει...
Rafale έγραψε:Αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι αν πυροβολησω εναν που παει να με κλεψει θα παω μεσα...

Giannis Ni έγραψε:Επίσης, μια καλη λύση θα ήταν να παίρναμε teaser και πτυσόμενα γκλόπ. Αλλά εσεις βρήκατε πουθενά;

stratos. έγραψε:Δηλαδη ειναι ελλειψη παιδειας το να θελει καποιος να προσταταψει τον εαυτο του και την οικογενεια του;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης