Ομάδες σκύλων

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Για σας δεν ηξερα που να γραψω και εκανα καινουργιο θεμα υπαρχει κανεις να ξερει πως μπορει κανεις να παει στις ομαδες με τα σκυλια πχ. Ναρκες, αεροπορια, ναυτικο,
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Κανεις δεν εχει πληροφοριες να μου δοσει;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Κοιταξε... Εγω μεχρι στιγμης, πιστευα οτι σκυλους και τετοια διαθετει η αστυνομια μοναχα (ενα συγκεκριμενο "τμημα" που δεν πολυθυμαμαι πως το λενε). τωρα για το στρατο θα σε γελασω... Σε καμια ασκηση μπορει να χρησιμοποιουνται, ειτε σε ειδικες ομαδες οπως γραφεις. Δεν εχω ακουσει παντως κατι.

ενα καποιος ξερει παραπανω, η δει οτι εχω καποιο λαθος με διορθωνειΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από Greek_Army »

Υπάρχει ειδικότητα συνοδός σκύλου. Αλλά δεν ξέρω πολλά πράγματα. Αν κοιτάξεις στις ειδικότητες στο θέμα εποπ. Θα πάρεις πληροφορίες
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Οκ θα ψαξω αλλα εγω ξερω πως εχει ομαδα σκυλων η, αεροπορια το, ναυτικο δηλαδη η ακτοφυλακη που ψαχνουν στα φορτια για ναρκοτικα και συνοδως στον στρατο περιπολιες και στην πυροσβεστικη αυτα τα ξερω σιγουρα αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες για πως μπαινεις σε αυτες. Με ενδειαφερει πολη γιατι εχω και εγω λυκοσκυλο και αρχισα να το εκπαιδευω γιαυτο θελω να μαθω για να βαλω εναν στοχο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από Greek_Army »

O.Y.K έγραψε:Οκ θα ψαξω αλλα εγω ξερω πως εχει ομαδα σκυλων η, αεροπορια το, ναυτικο δηλαδη η ακτοφυλακη που ψαχνουν στα φορτια για ναρκοτικα και συνοδως στον στρατο περιπολιες και στην πυροσβεστικη αυτα τα ξερω σιγουρα αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες για πως μπαινεις σε αυτες. Με ενδειαφερει πολη γιατι εχω και εγω λυκοσκυλο και αρχισα να το εκπαιδευω γιαυτο θελω να μαθω για να βαλω εναν στοχο

άλλο ναυτικό άλλο ακτοφυλακή
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Ετσι λεει το σημα της ομαδας αυτης και διαβασα οτι δουλευεις στην ακτοφυλακη σηνοδος σκυλου... Α και βρηκα αυτο που μου ειπες στα εποπ θα το διαβασω και θα δω

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

O.Y.K έγραψε:Οκ θα ψαξω αλλα εγω ξερω πως εχει ομαδα σκυλων η, αεροπορια το, ναυτικο δηλαδη η ακτοφυλακη που ψαχνουν στα φορτια για ναρκοτικα και συνοδως στον στρατο περιπολιες και στην πυροσβεστικη αυτα τα ξερω σιγουρα αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες για πως μπαινεις σε αυτες.Με ενδειαφερει πολη γιατι εχω και εγω λυκοσκυλο και αρχισα να το εκπαιδευω γιαυτο θελω να μαθω για να βαλω εναν στοχο
Εικόνααυτα ειναι! Χαρα στο κουραγιο σουΕικόνα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Ναι το κανω με αγαπη γιατι το λατρευω και ειναι ο κλητερος μου φιλος. Γιαυτο θελω να μαθω πληροφοριες για τις ομαδες για να καταλιξω καπου για να δω τη εκπαιδευση να αρχισω να το κανω

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από Rafale »

Και επειδη το αγαπας πρεπει να το χωσεις σε τετοιο τρυπακι το ζωντανο; Κρατα το στο σπιτι σου αν το αγαπας. Η αποψη μου ειναι να μαθεις να ενημερωθεις και μετα να κανεις οτιδηποτε... Εγω παντως το δικο μου δεν θα το πηγαινα. Προτιμω να το αγαπω εξω απο στρατοπεδο. ...
O.Y.K
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ομάδες σκύλων

Δημοσίευση από O.Y.K »

Αυτο το ζωντανο γεννηθικε να κανει κατι εγω το εχω στο κτημα μου και ειναι φιλακας αυτα τα σκυλια δημιουργιθηκαν για ενα σκοπο την δουλια και αμα δεν εχουν δουλια ειναι δυστιχισμενα δεν ειναι σκυλια του καναπε και μαλον θα παω σε διασοστικη ομαδα γιατι ειναι καλος χαρακτιρας και Δεν ειναι Αγριος Και εγω νομιζω οτι δεν θα αντεξει σε στρτοπεδο τον ξερω τον χαρακτιρα του
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης