Αξιοκρατία στους Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Υπάρχει διαφάνεια στην προκύρηξη ΕΦ (2010) ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 15, 2010 8:11 pm

ΝΑΙ
43
41%
ΟΧΙ
55
52%
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
8
8%

Σύνολο ψήφων: 106

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Δεν γράφω κάτι που να ισχύει; Εντάξει, επειδή είναι με μόρια δεν παίζει βύσμα. Για την ελ. Ας μίλησα όχι για το στρατό. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται σε όλα τα σώματα από άτομα που είναι μέσα. Αλλά όπως όλοι επιμένουν σε αυτά που γνωρίζουν έτσι επιμένω κι εγώ σε αυτά που γνωρίζω. Οπότε μιλήστε όλοι οι υπόλοιποι που συμφωνείτε μεταξύ σας. Η αντίθετη άποψη περισσεύει και λιθοβολείται Οπότε τσάμπα γράφω. Κι άλλοι γράφουν εκθέσεις αλλά μόνο σε'μένα τη λες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Δεν γράφω κάτι που να ισχύει; Εντάξει, επειδή είναι με μόρια δεν παίζει βύσμα. Για την ελ. Ας μίλησα όχι για το στρατό.Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται σε όλα τα σώματα από άτομα που είναι μέσα.Αλλά όπως όλοι επιμένουν σε αυτά που γνωρίζουν έτσι επιμένω κι εγώ σε αυτά που γνωρίζω. Οπότε μιλήστε όλοι οι υπόλοιποι που συμφωνείτε μεταξύ σας. Η αντίθετη άποψη περισσεύει και λιθοβολείται Οπότε τσάμπα γράφω. Κι άλλοι γράφουν εκθέσεις αλλά μόνο σε'μένα τη λες...

μιλάς για την αστυνομία και εμπλέκεις και τον στρατό μέσα. Όταν καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τότε θα καταλάβεις γιατί στην λέω. Φυσικά και δεχόμαστε τις αντίθετες απόψεις αλλά να βασίζονται και κάπου. Και τα δικά σου παραδείγμα δεν βασίζονται. Στον στρατό τα αποτελέσματα δεν βγαίνουνε αναλυτικά σε πίνακες. Δεν υπάρχει ο ασέπ. Και δεν μπορείς να κάνεις ένσταση για τα μόρια του άλλου. Αλλά εσύ συνέχισε το ποιηματάκι σου.

Υ. Γ Δεν είσαι η μόνη που έχεις γνωστούς σε διάφορα επαγγέλματα. Αυτό όμως δεν σε κάνει αυτόματα κάτι παραπάνω.
xrhstos

Δημοσίευση από xrhstos »

Ολοι τα ξερεται ολα εδω μεσα...
been there...

Δημοσίευση από been there... »

@ kerveros

Ισοπεδώνεις πολλά πράγματα. Να μου πεις για τοποθετήσεις, μπορεί να συμφωνήσω. Να μου πεις για αποσπάσεις, συμφωνώ εκ των προτέρων. Να μου πεις για πλαστογραφία ή οποιαδήποτε κουτσουκέλα σε τυπικά προσόντα (απολυτήρια, Ι, διπλώματα κλπ) με βάση όσα έχω δει δε μπορώ να συμφωνήσω. Αυτά δεν περνούσαν ούτε όταν ο έλεγχος ήταν "εσωτερικός", πόσο μάλλον τώρα που γίνονται από άλλη αρχή. Να μου λες για μεταθέσεις, που τους ξέρω εδώ και χρόνια ποιός πάει στην πόλη μου πριν από μένα και ποιός μετά, και από πού, και με πόσα μόρια, και τι σειρά κοκ, κι αν γίνει η στραβή αρκεί να κάνω μια προσφυγή να τον γυρίσω πίσω, ε όχι, δε μπορώ να συμφωνήσω. Και δε στα λέω αυτά καβατζωμένος στο σπίτι μου, αλλά σχεδόν 1.000 χμ μακριά και με προοπτική να πάω σε 10 χρόνια, αν συνεχίσει να τραβάει κόσμο με το φετινό ρυθμό.

xrhstos έγραψε:Ολοι τα ξερεται ολα εδω μεσα...

Φίλε μου, εγώ μιλάω από μέσα, τα ξέρω όλα όσα με αφορούν, γιατί είναι η ζωή μου και αναγκαστικά τα έχω ξεσκονίσει. Οι άλλοι, αν δεν είναι μέσα, ασχολούνται επίσης (απ'ότι έχω δει ξέρουν αρκετά για τα σώματα που τους ενδιαφέρουν). Εσύ τι ξέρεις κι από πού;
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από basilis.lok »

Ο ασεπ δεν πηρε για πρωτη φορα μερος στους ειδκ. Φρουρ! Και το 2009 ηταν! Και περσυ στον αγωνα ημουν!
alexUnder
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από alexUnder »

Παιδια η διαδικασια ελενχου των χαρτιων διεξαγεται κανονικα χθες εστηλαν στην ομοσπονδια πολυτεκνων τα ονοματα αυτων που περασαν οι οποιοι ειναι πολυτεκνοι για να επιβεβαιωθουν!
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Γκρικ άρμυ εμένα το ασεπ όπως &Το κάθε συμβούλιο ελέγχου δε μου λέει τίποτα. Μπορεί να πιάνει στη φάκα άτομα, τα οποία όμως ότι έκαναν το'καναν χωρίς πλάτες γι'αυτό ακριβώς και παίρνουν πόδι. Όσοι είχαν πλάτες δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς γιατί είναι Καλυμένοι και Πάντα (σχεδόν) το μεγάλο ψάρι Τρώει το μικρό... &Το στρατό τον συγκρίνω γιατί εφόσον εκεί Ο κανονισμός λέει κάτι που δεν τηρείται, όπως &Στο π. Σ &Στο λ. Σ τότε γιατί η ελ. Ας ν'αποτελεί εξαίρεση; Θες άλλο επιχείρημα; Το είπα &Πριν αλλά μάλλον δεν το διάβασες, τα μεγάλα ποσοστά διαφθοράς της ελ. Ασ. Ούτε αυτό σου λέει κάτι;&Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί ότι είναι 'κάτι παραπάνω' απλά επειδή δεν θέλει να εθελοτυφλεί &Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα της λαμογιάς αυτής της χώρας σε όλους τους τομείς &Τα επίπεδα. Αυτό δεν με κάνει 'κάτι παραπάνω' από μία κοινή θνητή. Όχι, δεν εμπιστεύομαι τίποτα &Κανέναν &Είμαι αμφισβητίας. Το σκάρτο πάντα θα υπάρχει όσο κι αν θέλετε να τα βλέπετε όλα ρόδινα. Μακάρι να ήταν... Απλή λογική των πιθανοτήτων είναι. Δε γίνεται να'ναι όλα βυσματικά αλλά ούτε κι όλα αξιοκρατικά. Οι εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kerveros έγραψε:Γκρικ άρμυ εμένα το ασεπ όπως &Το κάθε συμβούλιο ελέγχου δε μου λέει τίποτα. Μπορεί να πιάνει στη φάκα άτομα, τα οποία όμως ότι έκαναν το'καναν χωρίς πλάτες γι'αυτό ακριβώς και παίρνουν πόδι. Όσοι είχαν πλάτες δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς γιατί είναι Καλυμένοι και Πάντα (σχεδόν) το μεγάλο ψάρι Τρώει το μικρό... &Το στρατό τον συγκρίνω γιατί εφόσον εκεί Ο κανονισμός λέει κάτι που δεν τηρείται, όπως &Στο π. Σ &Στο λ. Σ τότε γιατί η ελ. Ας ν'αποτελεί εξαίρεση; Θες άλλο επιχείρημα; Το είπα &Πριν αλλά μάλλον δεν το διάβασες, τα μεγάλα ποσοστά διαφθοράς της ελ. Ασ. Ούτε αυτό σου λέει κάτι;&Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί ότι είναι 'κάτι παραπάνω' απλά επειδή δεν θέλει να εθελοτυφλεί &Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα της λαμογιάς αυτής της χώρας σε όλους τους τομείς &Τα επίπεδα. Αυτό δεν με κάνει 'κάτι παραπάνω' από μία κοινή θνητή. Όχι, δεν εμπιστεύομαι τίποτα &Κανέναν &Είμαι αμφισβητίας. Το σκάρτο πάντα θα υπάρχει όσο κι αν θέλετε να τα βλέπετε όλα ρόδινα. Μακάρι να ήταν... Απλή λογική των πιθανοτήτων είναι. Δε γίνεται να'ναι όλα βυσματικά αλλά ούτε κι όλα αξιοκρατικά. Οι εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν.

θα γράψεις κι'άλλες εκθέσεις; Εγώ προσωπικά σε βαρέθηκα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος
...
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Andrikoss »

Kerveros έγραψε:Γκρικ άρμυ εμένα το ασεπ όπως &Το κάθε συμβούλιο ελέγχου δε μου λέει τίποτα. Μπορεί να πιάνει στη φάκα άτομα, τα οποία όμως ότι έκαναν το'καναν χωρίς πλάτες γι'αυτό ακριβώς και παίρνουν πόδι. Όσοι είχαν πλάτες δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς γιατί είναι Καλυμένοι και Πάντα (σχεδόν) το μεγάλο ψάρι Τρώει το μικρό... &Το στρατό τον συγκρίνω γιατί εφόσον εκεί Ο κανονισμός λέει κάτι που δεν τηρείται, όπως &Στο π. Σ &Στο λ. Σ τότε γιατί η ελ. Ας ν'αποτελεί εξαίρεση; Θες άλλο επιχείρημα; Το είπα &Πριν αλλά μάλλον δεν το διάβασες, τα μεγάλα ποσοστά διαφθοράς της ελ. Ασ. Ούτε αυτό σου λέει κάτι;&Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί ότι είναι 'κάτι παραπάνω' απλά επειδή δεν θέλει να εθελοτυφλεί &Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα της λαμογιάς αυτής της χώρας σε όλους τους τομείς &Τα επίπεδα. Αυτό δεν με κάνει 'κάτι παραπάνω' από μία κοινή θνητή. Όχι, δεν εμπιστεύομαι τίποτα &Κανέναν &Είμαι αμφισβητίας. Το σκάρτο πάντα θα υπάρχει όσο κι αν θέλετε να τα βλέπετε όλα ρόδινα. Μακάρι να ήταν... Απλή λογική των πιθανοτήτων είναι. Δε γίνεται να'ναι όλα βυσματικά αλλά ούτε κι όλα αξιοκρατικά. Οι εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν.

μη τα ισωπεδωνεις ολα, κανεις δεν ειπε οτι ειναι ολα αγγελικα πλασμενα... Αλλα εσυ τα παραλες κατα τη γνωμη μου
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Το καλο πραγμα αργει να γινει
η πολυ αναμονη φαινεται οτι φερνει αναστατώσεις Εικόνα Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης