Αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2008Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DEA (PB)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DEA (PB) »

Πεεεεεεεεεερασααα! κ στην ειδικοτητα που ηθελα! γιουπιιιι!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Dea κουκλιτσα μου εισαι σιγουρη; Ξερεις οτι αυτα αλλαζουν μεχρι να βγουν τα τελικα και να ανακοινωθουν; δε θελω να σε απογοητευσω... Αλλα και εγω εχω ψηθεί μεχρι να βγουν... Καταλαβαινεις... Μπραβο παντως... Που εισαι αισιοδοξη λολ... αντε παιδια σιγα σιγα να τα λετε... !Εικόνα και υπομονη μεχρι τη Δευτερα στους αλλους!LIKE ME!

Anonymous

Μπραβο κοπελα μου συγχαρητηρια εχεις πολυ καλο μεσο. Αντε στους υπολοιπους καλη υπομονη κ καλα αποτελεσματα

Anonymous

Στελιτσα τι δηλωσες; απο που εισαι;

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

DEA (PB) έγραψε:Πεεεεεεεεεερασααα! κ στην ειδικοτητα που ηθελα! γιουπιιιι!

Μολις κοιταξα δεν εχουν τα αποτελεσματα

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Anonymous

Ξερετε εαν εχουν βγει τα αποτελεσματα!!! και που μπορουμε να τα δουμε; ;
΅Ευχαριστω!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tzovana18 »

Dea κουκλιτσα μου εισαι σιγουρη; Ξερεις οτι αυτα αλλαζουν μεχρι να βγουν τα τελικα και να ανακοινωθουν; δε θελω να σε απογοητευσω... αλλα και εγω εχω ψηθεί μεχρι να βγουν... Καταλαβαινεις... Μπραβο παντως... που εισαι αισιοδοξη λολ... αντε παιδια σιγα σιγα να τα λετε... ! Εικόνα και υπομονη μεχρι τη δευτερα στους αλλους!Like me!

Aγαπη απο τι ξερω εγω τα αοτελεσματα εχουν βγει εδω και πολυ καιρο και εχουν κλεισει αυτοι που περασαν περασαν και αμα εχουν καποιο καλο βισμα θα το εχουν σιγουρο οτι εχουν μπει. Αντε να δουμε και εμεις αν περασαμε εχω τρομερο ανχος μακαρι να περασουμε βρε παιδιαΕικόνα
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από zzzzzz »

Υπαρχει περιπτωση να τα βγαλουν απο δευτερα; μακαρι βρε παιδια και απο αυριο ν τα εβγαζαν αφου τα εχουν ετοιμα... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα καλα αποτελεσματα σε ολους ευχομαι και καλο κουραγιο σε οσους τελικα δουν το ονομα τους και παρουν το χαρτι της καταταξης... οσο για τους λιγοτερο τυχερους κατι θα βρεθει... κανεις δεν χανεται... Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!! Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι; Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται τη Δευτέρα ή την Τρίτη; /
zzzzzz
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από zzzzzz »

15. Τελικά Αποτελέσματα Διαδικασίας Επιλογής

Α. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών και με βάση τους πίνακες βαθμολογίας και τα αποτελέσματα των υγειονομικών, ψυχοτεχνικών και αθλητικών εξετάσεων - δοκιμασιών, το Συμβούλιο Επιλογής συντάσσει τους τελικούς πίνακες επιτυχόντων - επιλαχόντων που κυρώνονται από τον Αρχηγό ΓΕς μέχρι 12 Ιανουαρίου 2009.

Β. Μετά την κύρωση των πινάκων επιτυχόντων από τον Αρχηγό ΓΕΣ, η ΕΠ/ΓΕς διαβιβάζει στη ΣΛ/ΓΕς τον πίνακα των καλουμένων προς κατάταξη ΕΠ. ΟΠ. κατά Όπλο - Σώμα και ειδικότητα και κοινοποιεί αντίγραφό του στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 - Αθήνα, τηλ.210 3630579 - 210 3630081), στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Βασ. Γεωργίου 1-Θεσ/νίκη, τηλ.2310 850060- 2310 893237- 2310 893238- 2310 893242), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:www.army.gr, για ενημέρωση των υποψηφίων. Ομοίως οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν για τη σειρά κατάταξής τους στην ειδικότητα που δήλωσαν, στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

16. Κατάταξη Επιτυχόντων.

Α. Από τον πίνακα καλουμένων για κατάταξη, καλούνται με διαταγή της ΣΛ/ΓΕς να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς ισάριθμοι υποψήφιοι για την κάλυψη των θέσεων που προκηρύχθηκαν.

Β. Η κατάταξη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα Κέντρα Κατάταξης, ανάλογα με το Όπλο - Σώμα και την ειδικότητά τους.

Γ.7ς ημερομηνία κατάταξης καθορίζεται η 26 Ιανουαρίου 2009 και παρέχεται προθεσμία
Anonymous

Παιδια μην αγχωνεστε... Και να μην μπουμε στο στρατο η ζωη συνεχιζεται... Υπαρχει και το μπλε εκτος του χακι... ;))
Anonymous

Παιδια ολο κ ποιο πολλες φορες ακουω οτι μερικους τους περνουν τηλ κ τους ενημερωνουν οτι εχουν περασει κ αυτο βεβαια απο το μεσον του καθενος γινεται η ενημερωση. Εγω ειμαι μια απο αυτες που ΔΕΝ Πηρανε αρα δεν εχω περασει γι αυτο καλη επιτυχια στους υπολοιπους.
Anonymous

Παιδια σήμερα πήρα στο ΓΕς τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα ανακοινώνονται τη Δευτέρα
DEA (PB)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από DEA (PB) »

1ον-δεν ειμαι κουκλιτσα, ειμαι κουκλος 2ον-το επιβεβαιωσα (κ 2 φορες) απο διαφορετικες κ εγκυρες πηγες

3ον-τα αποτελεσματα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ τη Δευτερα, δεν σημαινει πως δεν εχουν βγει...

andreas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από andreas »

Παιδια τα αποτελεσματα αλλαζουν με το μεσο η οχι; Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης