Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
Γεια σας παιδια! Φετος λοιπον θα δωσω πανελληνιες για ΣΣΕ και ΣΜΥ! Πως πιστευετε πως θα πανε οι βασεις φετος; Το ξερω οτι ειναι χαζη ερωτηση αλλα για την παριγωρια ρε ***** το!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
σε καταλαβαινω κι εγω ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση και καταλαβαινω την αγωνια σου... Εγω πιστευω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβουν αλλα πολυ λιγο... Δλδ με ενα 14500 εισαι καλα... Δεν νομιζω να ειναι πολλα;[;) ] οπως και να εχει καλη επιτυχια![:) ]karabill έγραψε: Γεια σας παιδια! Φετος λοιπον θα δωσω πανελληνιες για ΣΣΕ και ΣΜΥ! Πως πιστευετε πως θα πανε οι βασεις φετος; Το ξερω οτι ειναι χαζη ερωτηση αλλα για την παριγωρια ρε ***** Το!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Παιδια χαλαρωστε! Σε 10 μηνες θα βγουν οι βασεις...
υπομονη...

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
Κ εγω για σμυ ετοιμαζομαι. Ειμαι απο θεωρητηκη και χανω κ λιγα μορια αλλα ενταξει... Θα το παλεψουμε. Μν αγχωνεστε! Βαλτε στοχο κ πετυχετε τον!
. Καλο κουραγιο κ καλη επιμονη κ υπομονη σε ολους μασ!

Και εγω μια απο τα ιδια... Δινω δευτερη φορα... Ενας φιλος μου που μπηκε αστυφυλακων τους ειπαν οτι φετος μπορει να παρουνε γυρω στα 600 ατομα... Οποτε φανταζομαι και αλλες περικοπες απο ολες τις στρατιωτικες σχολες που σημαινει αυξηση βασεων... Τεσπα ο χρονος θα δειξει...
Μακάρι να περάσουμε όλοι με την πρώτη! Δεν Έχω Καμία Όρεξη Να Τραβήξω Αυτό Το ζόρι που Ακόμα Δεν Έχει Ολοκληρωθεί!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ρε παιδια ξερει κανεις τι θα γινει με την βαση της σμυ την χρονια 2010-2011; Θα πεσει θα ανεβει τι θα γινει;
Και ακομα ενα πραγμα αφου μπουμε στην σχολη τις αθλητικες εξετασεις και γενικα τις εξετασεις ποτε τις δινουμε;
Και ακομα ενα πραγμα αφου μπουμε στην σχολη τις αθλητικες εξετασεις και γενικα τις εξετασεις ποτε τις δινουμε;
Ελπιζω να μην ανεβει και αμα ανεβει να ανεβει λιγο...
Επισης το να ανεβασουν την βαση μεσα σε μια χρονια απο 9000 σε 14000 ειναι μεγαλη *****@...
Αντε με λιγο κοπο ολων μας ελπιζω να τα πουμε στην σχολη :)
Επισης το να ανεβασουν την βαση μεσα σε μια χρονια απο 9000 σε 14000 ειναι μεγαλη *****@...
Αντε με λιγο κοπο ολων μας ελπιζω να τα πουμε στην σχολη :)
-
- Επιλοχίας
Πολυ χαιρομαι που ολοι εχουμε ελπιδες και συμφωνω με ολους! Κ οτι ειναι ζορι να ξαναδωσουμε και οτι ειναι ωραια να περασουμε και να τα πουμε στη σχολη! Και δεν πιστευω να ανεβει η βαση τραγικα οσο περυσι γιατι τωρα ειναι στα φυσιολογικα της επιπεδα... Καλο κουραγιο παιδια και ευχομαι να περασουμε ολοι! Κ ειλικρινα οσο δηθεν και ψευτικο κι αν ακουστει θα ημουν πολυ χαρουμενη αν εγω δεν τα καταφερνα και τα καταφερνατε τουλαχιστον εσεις οι καποιοι απο εσας γιατι ειναι παιδια εδω μεσα που το θελουν οσο κι εγω και ξερω ποσο σημαντικο το θεωρουν! Ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου και ο Θεος μαζι μας γιατι τυχαμε σε δυσκολη χρονια γαι το εκαπιδευτικο συστημα της χωρας!
-
- Επιλοχίας
Στο πρωτο σου ερωτημα θα απαντησω για το αλλο δεν ειμαι σιγουρη... Λοιπον οσον αφορα τα μορια και τις βασεις εμεις τα καθοριζουμε βαση στην επιδοση μας στα γραπτα και στα ποσοστα συμμετοχης στη σχολη... Δυστυχως για οσους αγωνιουν δεν μπορουμε ακομα να γνωριζουμε και ακομα χειροτερα θα αργησουμε να μαθουμε...
Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση.
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξες ποσα ατομα περιπου δεχεται η σχολη καθε χρονο;
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξες ποσα ατομα περιπου δεχεται η σχολη καθε χρονο;
-
- Ταγματάρχης
Τα ατομα που δεχεται καθε σχολη, αλλαζουν χρονο με τον χρονο. Για τις τελευταιες θεσεις του 2010 μπορεις να συμβουλευτεις την εγκυκλιο. Για καθε σχολη και οποιοσηποτε τμημα, αναγραφεται ο αριθμος

Γεια σας και πάλι! Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται πότε θα βγει η καινούρια προκήρυξη για το έτος αυτό 2010-2011. Μια ερώτηση που θα ήθελα να κάνω ακόμα είναι: Στην Προκήρυξη αναφέρεται πόσα Άτομα θα πάρει κάθε χρονιά κάθε στρατιωτική σχολή?
-
- Ταγματάρχης
Συνηθως βγαινει μαρτιο. Απριλιο εκει ! Αν και περισυ αργησε
οσο για τις θεσεις θα τις αναφερει!

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Ρωτάω γιατί λένε ότι θα ψηφιστεί να δηλώνουμε από Φεβρουάριο Το μηχανογραφικό φέτος! Και επειδή δεν ξέρω τι έγινε. Ρώτησα μήπως και βγει νωρίτερα και η προκήρυξη. Ευχαριστώ πάντως!:)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης