asimike έγραψε:Ναι οντως. Εξαλλου αρκετοι, απο αυριο θα ταξιδευουν... Τυχεροι εσεις που ειστε εκει γυρω...
Χέστα... Έχω κάνει το σπίτι σκατά... Από τη μία η μάνα μου να μου βάζει ένα σωρό ρούχα και από την άλλη εγώ να τα αδειάζω μήπως εξοικονομήσω λίγο χώρο.
asimike έγραψε:Ναι οντως. Εξαλλου αρκετοι, απο αυριο θα ταξιδευουν... Τυχεροι εσεις που ειστε εκει γυρω...
Χέστα... Έχω κάνει το σπίτι σκατά... Από τη μία η μάνα μου να μου βάζει ένα σωρό ρούχα και από την άλλη εγώ να τα αδειάζω μήπως εξοικονομήσω λίγο χώρο.
αχαχαχ κλασικα πραγματα! Νομιζουν οτι θα παμε παλι φανταροι για κανενα χρονο! Ελεος! Παλι καλα με μια μεγαλη βαλιτσα (βαλιτσαρα) βολευτικα...
αχαχαχ κλασικα πραγματα! Νομιζουν οτι θα παμε παλι φανταροι για κανενα χρονο! Ελεος! Παλι καλα με μια μεγαλη βαλιτσα (βαλιτσαρα) βολευτικα...
Καλο ταξιδι σε ολα τα παιδια που θα ταξιδεψουν σημερα και αυριο! Προσοχη στο δρομο... Τa λεμε πανω μαγκες! Τα χαιρετισματα μου σε ολους εδω μεσα... Ελπιζω να εχει κανα net πανω να τα λεμε με τον greek... Το νου σας σειρες! ...
Αιντε με το καλο την κανω και γω, και αυριο κατευθειαν κομοτηνη... (Εχω λιγο αγχος ρε ***** το τι παιζει) ... Μια μεγαλη και μια μετρια βαλιτσα και ΟΛΑ χωρεσαν... Κανενας συμβιβασμος... Και μια τσαντα ωμου... :) Ρε παιδια μονο το μπουρνουζι και το τζακετ πιανουν μιση βαλιτσα... Ε ελεος... Βαλε και το σλιπινγκ μπαγκ... ΜΙΛΑΜΕ αυριο στη σχολη... Καλο δρομο σε ολους...
Τριανταφυλλε απο Δικαστηριο μπαινεισ; Κ εγω μολις δικαιωθηκα πριν μια εβδομαδα αν μπορεις ενημερωσε με Τ παιχτηκε με σενα για να ξερω κ εγω. Παλευω να κινησω γρηγορα τις διαδικασιες για να μπω με αυτη τ σειρα.
gatoyla έγραψε:Τριανταφυλλε απο Δικαστηριο μπαινεισ; Κ εγω μολις δικαιωθηκα πριν μια εβδομαδα αν μπορεις ενημερωσε με Τ παιχτηκε με σενα για να ξερω κ εγω. Παλευω να κινησω γρηγορα τις διαδικασιες για να μπω με αυτη τ σειρα.
οχι απο δικαστηριο. Επιλαχων μπηκα γιατι εφυγαν 4 ατομα (2 απο α κατ και 2 απο β κατ) καλη τυχη... Δεν ξερω τι γινεται με σας. Απο μεσα απο τη σχολη δεν μπορω να μαθω κατι!
gatoyla έγραψε:Τριανταφυλλε απο Δικαστηριο μπαινεισ; Κ εγω μολις δικαιωθηκα πριν μια εβδομαδα αν μπορεις ενημερωσε με Τ παιχτηκε με σενα για να ξερω κ εγω. Παλευω να κινησω γρηγορα τις διαδικασιες για να μπω με αυτη τ σειρα.
Εσύ για ποιό λόγο είχες κάνει ένσταση άν επιτρέπεται;