xmmmm Ο καθενας απο το τμημα εχει παρει τις δικες του πληροφοριες... Ο, τι να ναι. Εγω Πειρα τηλ και μ ειπαν παρε μαζι σου οτι λεει το χαρτι μεσα, δηλαδη μονο την αστυνομικη ταυτοτητα.
asimike έγραψε:xmmmm Ο καθενας απο το τμημα εχει παρει τις δικες του πληροφοριες... Ο, τι να ναι. Εγω Πειρα τηλ και μ ειπαν παρε μαζι σου οτι λεει το χαρτι μεσα, δηλαδη μονο την αστυνομικη ταυτοτητα.
Εμένα μου είπε για φωτογραφία, ώστε να επικολληθεί στο πρόχειρο δελτίο ταυτότητας που θα μας δοθεί μετά την Ορκωμοσία.
asimike έγραψε:xmmmm Ο καθενας απο το τμημα εχει παρει τις δικες του πληροφοριες... Ο, τι να ναι. Εγω Πειρα τηλ και μ ειπαν παρε μαζι σου οτι λεει το χαρτι μεσα, δηλαδη μονο την αστυνομικη ταυτοτητα.
Εμένα μου είπε για φωτογραφία, ώστε να επικολληθεί στο πρόχειρο δελτίο ταυτότητας που θα μας δοθεί μετά την Ορκωμοσία.
αν ειναι ετσι θα παρω και μια φωτογραφια... Για καλο και για κακο...
Whiteyez έγραψε:Πραγματικά ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Και Διευκρίνισε Πως η φωτογραφία που ζητάει στο τμήμα είναι επιπλέον από τις 6 που ζητάει η σχολή. Τέλος πάντων. Θα μάθουμε σύντομα... Απόλαυσε τις τελευταίες ώρες σου σαν πολίτης ;)
αν ειναι ετσι θα παρω και μια φωτογραφια... Για καλο και για κακο...