σε λιγες μερες βγαινουν τα αποτελεσματα εχω μεγαλη αγωνια να δω αν τελικ περας και που περασα, μακαρι να με βαλουν στην ειδικοτητα μου τεχνιτης αλεξιπτωτων να κανω Και εγω το αλμα που που τοσο επιθυμω και ονειρευομαι να κανω...
Ναι, επαγγελματίας οπλίτης θα είναι... Και για την συγκεκριμένη που ρωτάς αν περάσει στα αλεξίπτωτα θα είναι επεγγελματίας οπλίτης στις ειδικές δυνάμεις... Θα πληρώνεται όπως πληρώνεται κ ο κάθε στρατιωτικός! Επειδή κατάλαβα ότι είσαι καινούργιος αν ψαξεις λίγο περισσότερο στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες σε ό, τι αφορά τους ΕΠΟΠ! !
Το επαγγελμα μου αν περασω σε αυτη την ειδικοτητα θα ειμαι τεχνιτης αλεξιπτωτων... αν περασω... ! και θα εκπαιδευτων και ως αλεξιπτωτιστης θα περασω τα βασικα σχολεια... Και οποιος εχει επιλεξει ειδικες δυναμεις ασχετος αν δν ειναι και αλεξιπτωτα θα πρεπει νομιζω να περασει μια βολτα και απο κει. Ξεχασα να πω καλη χρονια σε ολους σας με υγεια αγαπη και καλα αποτελεσματα.
Εχω τοσο αγωνια οσο δν παει αλλο δν μπορω αλλο να περιμενω λιγες μερες εμειναν βεβαια εδω περασαν μηνες λιες μερες υπομονη δν θα κανουμε; Οποιος μαθει για τον εαυτο του ας πει και σε μας τι εγινε θα χαρω πολυ προσωπικα αν μαθω οτι καποιος περασε. Και οποιος εχει διαλεξει την ειδικοτητα που εχω διαλεξει εγω. Καλα αποτελεσματα!
Θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα... Αλλες 6 μερουλες ειναι... Λιγο υπομονη ακομη παιδια και βλεπουμε... Καλη επιτυχια σε ολουσ...
Επειδή είμαι καινούριος στο FORUM θα ήθελα να ρωτήσω για ποία ακριβώς προκήρυξη μιλάτε, γιατί ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για το Π. Ν και δεν έχω δεί καμία προκήρυξη! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Παιδια γεια σας κ καλη χρονια κ εγω μια απο τα ιδια θα σκασω απο αγωνια αντε δεν τα βγαζουν λιγο ποιο νωρις να ξερουμε περασαμε δεν περασαμε τι καναμε. Θελω παρα πολυ γιατι εχω ειδικοτητα του επαγγγελματος μου κ θελω πολυυυυυυυ. Καποιος ειπε οτι αν εχεις ακρες μπορεις να μαθεις αν εχεις περασει γιατι εχουν βγει λεει οι καταλογοι πρεπει να εχεις μεσα στο ΓΕΣ καπιον για να μαθεις;
Χμ ναι εχς παραπανω... Και τα αθληματα τα βγαλα στους χρονους και τον αντρα και τη γυναικα τους εκανε ομορφια (ψυχοτεστ) αλλα ξερεις πολυ καλα πως αυτα δεν εχουν σημασια... Γιαυτο και αγχονωμαι... Ολα μπορουν να συμβουν και τιποτα... εγω παντως ειμαι ικανοποιημενη με τη παρτη μου... Οσο αφορα τα προσοντα... Και αρκετα συνειδητοποιημεννη οσο αφορα αυτο επιλεγω να κανω... Τελος παντων... Αυτα αφορουν εμενα... ο καθενας... με το δικο του τροπο του και τη δικια του αγωνια... Ελπιζω και εσυ να ακολουθησεις αυτο που θελεις... αν αναφεροσουν σε μενα