Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
Αστα να πανε!bonito αν βαλεις κατω τις σελιδες και δεις τι εχουν γραψει οι καλοθελητες απο τις μερες που ηταν να βγει ι προκυρηξη μεχρι τωρα... Ουτε την επιστολη δεν θα πιστευες... Αχαχαχαχαχ
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 72
Με κάλεσαν και μένα σήμερα, στο Α. Τ Τούμπας. Παραθέτω και το έγγραφο που μας έδωσαν.
http://img337.imageshack.us/i/scanub.jpg/
http://img18.imageshack.us/img18/565/scan1c.jpg
...
http://img337.imageshack.us/i/scanub.jpg/
http://img18.imageshack.us/img18/565/scan1c.jpg
...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Πωπω σποιλ ρε... Ειχα γραψει ηδη 1 σελιδα... Και τσουπ σκαει το σκαναρισμενο... Χαχααχαχα 

Γεια σας παιδια! Παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας μιας και οπως εσεις περιμένω νεότερα για το ποτε θα μπουμε στην σχολη. Αλλα ρε παιδια... Εχω χασει λιγο την μπαλα... Διαβαζω για κατι επιστολες αλλα η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα (οποιος ειναι απο αθηνα ας ενημερωσει αν εχει λαβει την επιστολη). Φιλε bonito αν μπορεις ενημερωσε μας πληρως για το τι γραφει η επιστολη (χαρτια κλπ κλπ) γιατι οπως την προηγουμενη φορα που ειχε βγει το προγραμμα για τα αθληματα μας θα τρεχουμε τελευταια στιγμη! Τουλαχιστον αυτη την φορα να ειμαστε προετοιμασμενοι, να παρουμε οτι χαρτια θελουν, γιατι λογω γιορτων θα ειναι λιγο δυσκολο να παρουμε οτι ειναι απαραιτητο (κατι διαβασα Να αγορασουμε τζακετ και αλλα υποδημματα). Συγχατηρητια σε ολους και απο εμενα!
-
- Ανθυπασπιστής
Sorry στο χάλασα.:) Δεν μπορώ να καταλάβω το laptop τι το θέλουν. 

Ωραιος ο μαν! Αντε τρεξτε να μαζεψετε χαρτουρα!
να δω οι επιλαχοντες ποτε θα τα μαζεψουν αυτα...
...

...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
Θα μας μπεί καλά ο χρόνος, από Δευτέρα τρέξιμο.
-
- Υπολοχαγός
Ναι ρε μαγκα το λαπτοπ τι το θελουν; Αν ειναι δυνατον... Με νομινα εγκατεστημενο λογισμικο... Μη δουν κανα winrar μεσα να ζηταει registration ... Κακομοιρη μου!
καλα το laptop κατα την γνωμη μου ειναι λιγο τραγικο...bonito έγραψε:Ναι ρε μαγκα το λαπτοπ τι το θελουν; Αν ειναι δυνατον... Με νομινα εγκατεστημενο λογισμικο... Μη δουν κανα winrar μεσα να ζηταει registration ... Κακομοιρη μου!
...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Απο οτι καταλαβα Μονο θεςς εχουν ενημερωση... Απο αθηνα κανεις?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλημερα σας,
οσο αφορα το lapitop που ρωτανε μερικοι, ειναι επειδη καποια μαθηματα θα μας τα δωσουν σε ηλεκτρονικη μορφη (cd) ! Το ξερω επειδη εχθες ημουν με φιλη που ειναι ηδη επανω δοκιμος και μου ειπε πως και αυτοι ειχαν το ιδιο προβλημα οσοι δεν ειχαν λαπτοπ και τρεχανε να εκτυπωνουν! Τεσπα, κατα τα αλλα, απο υλικα φετος τα βλεπω με καποιες περικοπες! Π. Χ. Τζακετ κλπ! Αλλα οκ! Τεσπα, απο αυριο μαζεμα χαρτουρας:) αντε καλη χρονια να εχουμε παιδια και τα λεμε με το καλο πανω την αλλη δευτερα!
οσο αφορα το lapitop που ρωτανε μερικοι, ειναι επειδη καποια μαθηματα θα μας τα δωσουν σε ηλεκτρονικη μορφη (cd) ! Το ξερω επειδη εχθες ημουν με φιλη που ειναι ηδη επανω δοκιμος και μου ειπε πως και αυτοι ειχαν το ιδιο προβλημα οσοι δεν ειχαν λαπτοπ και τρεχανε να εκτυπωνουν! Τεσπα, κατα τα αλλα, απο υλικα φετος τα βλεπω με καποιες περικοπες! Π. Χ. Τζακετ κλπ! Αλλα οκ! Τεσπα, απο αυριο μαζεμα χαρτουρας:) αντε καλη χρονια να εχουμε παιδια και τα λεμε με το καλο πανω την αλλη δευτερα!
-
- Υπολοχαγός
να χαρω σιγουρια!logalx έγραψε:
τα λεμε με το καλο πανω την αλλη δευτερα!
...
bonito έγραψε:να χαρω σιγουρια!logalx έγραψε:
τα λεμε με το καλο πανω την αλλη δευτερα!
...
Χαχαχα... Έτσι πρέπει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες