Θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Γεια σας παιδιά...
Είμαι 18 χρονων και πριν λίγες μέρες που τα έκλεισα δήλωσα εθελοντής ειδικών δυνάμεων για την 09 α εσσο, και φυσικά το είχα δηλώσει και στο περιοδεύον για ειδικές δυνάμεις...
Κατα καιρούς έχω ακούσει και εχω δεί πολλα όπως να σε κάλουν καπου αλλου απο αυτό που δήλωσες... Είναι δυνατόν να δηλώνεις ειδικές δυνάμεις και να σε στέλνουν αλλου; Σε 20 μέρες περιμένω το χαρτί και ελπίζω να μη δω να γράφει καποιο άλλο σώμα πανω...

Τέλος θα ήθελα να μου απαντίσει κάποιος σε κάτι με σιγουριά γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό...
Μου είπε ο στρατολόγος οτι δεν ειναι 100% οτι θα με πάρουν το Φεβρουάριο αλλα υπαρχει περιπτωση να με καλεσουν το Μαη...
Κάποιος που να εχει παει εθελοντής για να μου απαντήσει;
Ευχαριστώ...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Κωστα υπαρχουν πολλα ατομα που ενω δηλωσαν ειδικες δυναμεις τους εστειλαν καπου αλλου και το αντιστροφο! Μη σε ανησυχει ομως! Αν πας στο πεζικο περνανε κλημακια απο ολα τα σωματα! Οταν περασουν απο τις ειδικες δυναμεις θα πεις οτι επιθυμεις να υπηρετησεις εκει! Θα περασεις καποια αθληματα(που ειναι αστεια και οι ανθρωποι των ειδικων δυναμεων ειναι ελαστικοι λογο ελειψης)! Μετα απο 1-2 βδομαδες περιπου θα σου ερθει το χαρτι για το πευκο! Αν και αν δηλωσεις ειδικες δυναμεις κατα 98% θα σε παρουν!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οσο για το 2ο ερωτημα δε μπορεις να ξερεις σιγουρα! Οταν σε καλεσουν θα πας! Δε μπορεις να πας πιο πριν! Κωστα καλυτερα να ακουσεις και αλλες γνωμες γιατι εγω δεν εχω παει φανταρος ακαμα οποτε δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρη η γνωμη μου! Καλη θητεια να εχεις!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

πειραιωτης έγραψε:Οσο για το 2ο ερωτημα δε μπορεις να ξερεις σιγουρα! Οταν σε καλεσουν θα πας! Δε μπορεις να πας πιο πριν! Κωστα καλυτερα να ακουσεις και αλλες γνωμες γιατι εγω δεν εχω παει φανταρος ακαμα οποτε δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρη η γνωμη μου! Καλη θητεια να εχεις!

Ρε φίλε δεν πειραζει που δεν έχεις παει!
Ευχαριστω για τη βοηθεια, εξαλλου θέλω να ακουω γνώμες αλλα να ειναι αλήθεια...
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι αλλο αν ξέρεις;
Το χαρτί ποσο καιρό πριν την κατάταξη έρχεται;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν εινια σιγουρο αυτο! Καποιες φορες αργει και πρεπει να πας εσυ να το παρεις ή να ζητησεις να στο στειλουν! Σε εναν φιλο μου ομως ειχε ερθει 2 μηνες πριν μπει! Αν σε σου ερθει μεχρι τις 20-21 να πας! Ενας φιλος μου που μπαινει του ηρθε την παρασκευη!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

πειραιωτης έγραψε:Δεν εινια σιγουρο αυτο! Καποιες φορες αργει και πρεπει να πας εσυ να το παρεις ή να ζητησεις να στο στειλουν! Σε εναν φιλο μου ομως ειχε ερθει 2 μηνες πριν μπει! Αν σε σου ερθει μεχρι τις 20-21 να πας! Ενας φιλος μου που μπαινει του ηρθε την παρασκευη!

Aααα ωραια! Οποτε εγω μπορω να το περιμένω αυτη την εβδομαδα γιατι ειμαι και επαρχιώτης και πιστευω εδώ ερχονται λίγο αργότερα η δεν ισχυεί; ;
Πάντως πιστευω οτι κάτι ξερει ο στρατολόγος που μου ειπε μέχρι τις 20!

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Λογικα θα εχει ρολο που εισαι απο επαρχια! Αν φανταστεις οτι ο πειραιας ειναι περιπου 45 λεπτα απο το γες ειναι λογικο να ερχονται πρωτα εδω! Αν δε σου ερθει μεχρι τις 20 πηγαινε ρωτα στην στρατολογια!

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

πειραιωτης έγραψε:Λογικα θα εχει ρολο που εισαι απο επαρχια! Αν φανταστεις οτι ο πειραιας ειναι περιπου 45 λεπτα απο το γες ειναι λογικο να ερχονται πρωτα εδω! Αν δε σου ερθει μεχρι τις 20 πηγαινε ρωτα στην στρατολογια!

Αααα οκ!
Ευχαριστω για τη βοήθεια...
Ρε φιλε δεν γίνεται να εχει καποιος αγχος αν θα μπει εθελοντης ή οχι...
Υποτείθεται οτι υπαρχουν ελέιψεις και επρεπε να περνουν ολους τους εθελοντες...
ΑΥτοι δε λενε οτι εχουν ελειψεις και ειδηκα στις ΕΔ;
Γιατι δεν ξέρω αν στο ειπα αλλα δήλωσα ΕΔ
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σιγουρα εχουν ελειψεις αλλα δεν εχει να κανει με το οτι δηλωσες εθελοντης! Αν φτιαξουν τα χαρτια σου εγκυρα τοτε θα πας! Αλλιως δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω! Απλα περιμενεις το χαρτι!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

πειραιωτης έγραψε:Σιγουρα εχουν ελειψεις αλλα δεν εχει να κανει με το οτι δηλωσες εθελοντης! Αν φτιαξουν τα χαρτια σου εγκυρα τοτε θα πας! Αλλιως δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω! Απλα περιμενεις το χαρτι!

Eυχομαι να τα εέχουν φτιάξει έγκυρα γιατί απ οτι βλέπω στο forum υπάρχουν πολλα άτομα που δηλώνουν εθελοντές!
Αντε καλή θιτεία σε όλους και ευχομαι σε ένα μήνα απο τώρα να ειμαι και εγω μέσα!
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jrhellas »

Κωστη προχωρα και μην μασας πουθενα! Εικόνα Το πολυποθητο χαρτι αργα η γρηγορα θα ερθει και ακομα και αν δεν ειναι για Μ. Πευκο (που στο ευχομαι) εχεις περιθωριο να πας αμεσως μετα απο το οποιοδηποτε αλλο κεντροΕικόνα .

Τραβα μπροστα και αφου απο οσο εχω διαπιστωσει το θελεις τοσο ειμαι ΒΕΒΑΙΟς πως θα τα καταφερεις χαλαρα Εικόνα

Καλη θητεια αγορι μου (μου επιτρεπεις να σε λεω ετσι μια και η ηλικια μου μου το επιτρεπει) και περιμενουμε να μας γραψεις τις εμπειριες σου στην πρωτη αδειαΕικόνα

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Jrhellas έγραψε:Κωστη προχωρα και μην μασας πουθενα! Εικόνα Το πολυποθητο χαρτι αργα η γρηγορα θα ερθει και ακομα και αν δεν ειναι για Μ. Πευκο (που στο ευχομαι) εχεις περιθωριο να πας αμεσως μετα απο το οποιοδηποτε αλλο κεντροΕικόνα .

Τραβα μπροστα και αφου απο οσο εχω διαπιστωσει το θελεις τοσο ειμαι ΒΕΒΑΙΟς πως θα τα καταφερεις χαλαρα Εικόνα

Καλη θητεια αγορι μου (μου επιτρεπεις να σε λεω ετσι μια και η ηλικια μου μου το επιτρεπει) και περιμενουμε να μας γραψεις τις εμπειριες σου στην πρωτη αδειαΕικόνα

ς ευχαριστώ παρα πολυ!
Κατί τετοια λόγια ειναι που σου ανεβάζουν το ηθικό στο full!
Να εισαι κάλα και οταν παρω αδεια θα κάνω αρκετα post για να βοηθήσω τους αλλους οπως βοηθάς εσυ εμένα!
Γιατι για μένα ειναι πολυ σημαντικο να με ενθαρρύνουν!
Εικόνα
Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια παρουσιαζομαι κορινθο 10 φεβρουαριου ενω θελω ειδικες δυναμεις. Τι μπορω να κανω;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να παρουσιαστής στις 10 φεβρουαρίου. Χαχαχαχαχαχα! ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ioy21 έγραψε:Ρε παιδια παρουσιαζομαι κορινθο 10 φεβρουαριου ενω θελω ειδικες δυναμεις. Τι μπορω να κανω;

Είσαι εθελοντης, δήλωσες ΕΔ και δε σε πήραν;
Εμένα που δήλωσα εθελοντής ΕΔ με πήραν και παρουσιάζομαι στις 10...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες