Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από TasosOPC »

bonito έγραψε: Καπου την ειδα προχθες μαζι με τα λεφτα ειχε βγει βολτα αλλα δεν μου ειπε που παει το **λακισμενο... Κολοπαιδα τι περιμενεις.

Εγώ από αύριο ξεκινάω δουλειά... ΘΑ πάρω ένα τριγωνάκι, και ένα μπλόκ θεωρημένες αποδείξεις (μη με πιάσει η εφορία) και θα βγώ για τα κάλαντα... Γιατί όσα είχα μαζέψει για να χαλάσω όταν μπώ στη σχολή τα χάλασα σε μπύρες για να επαναφέρω τη φυσική κατάσταση που είχα φτιάξει με τις προπονήσεις.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από bonito »

δημητρης25 έγραψε:Ρε ακομη εδω εισαστε; Ξεκολληστε. Γιατι δεν μενετε να μου κανετε παρεα μεχρι το 2012 που θα βγει η επομενη; Ενας χρονος κ κατι ψιλα.

μας βλεπεις να πηγαινουμε πουθενα; Χαχαχα

ποια λεφτα για την σχολη... Παλι καλα που γιορταζω και παιζει να βγαλω τα σπασμενα... Και ελπιζω να μην ξαναμετρησουν βαρος οταν μπουμε γιατι θα τους βαλω να μετρησουν τα ποδια μου μονο. Χααχχααχα

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Ρε ακομη εδω εισαστε; Ξεκολληστε. Γιατι δεν μενετε να μου κανετε παρεα μεχρι το 2012 που θα βγει η επομενη; Ενας χρονος κ κατι ψιλα.
μας βλεπεις να πηγαινουμε πουθενα; Χαχαχα

ποια λεφτα για την σχολη... Παλι καλα που γιορταζω και παιζει να βγαλω τα σπασμενα... Και ελπιζω να μην ξαναμετρησουν βαρος οταν μπουμε γιατι θα τους βαλω να μετρησουν τα ποδια μου μονο. Χααχχααχα

Αποκτάς "image" σιγά σιγά...

giorgos@

Δημοσίευση από giorgos@ »

Προχθες εγραφε ενας στο facebook οτι στις 10 θα ειναι η ορκομοσια και στις 12 μπαινουμε στις σχολες. Εχει ακουσει κανεις τιποτα?
PAOK85
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PAOK85 »

Άρχες Νέου έτους θα είστε μέσα συνάδελφοι (20 μέρες πρακτική Αθήνα) και 20-25 Μαρτίου θα γίνουν οι τοποθετήσεις σας στα τμήματα κ ΔΙ. ΑΣ. (σχολή Κομοτηνής όλοι σας). Καλή Χρονιά με υγεία Για όλους.
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Andrikoss »

Εγω για το 1ο δεκαπενθημερο ιανουαριου ακουσα... Μετα τα φωτα συγκεκριμένα!
giorgos@

Δημοσίευση από giorgos@ »

paok85 απο που το ξερεις αν επιτρεπετε?
john

Δημοσίευση από john »

PAOK85 έγραψε:Άρχες Νέου έτους θα είστε μέσα συνάδελφοι (20 μέρες πρακτική Αθήνα) και 20-25 Μαρτίου θα γίνουν οι τοποθετήσεις σας στα τμήματα κ ΔΙ. ΑΣ.(σχολή Κομοτηνής όλοι σας). Καλή Χρονιά με υγεία Για όλους.
Η πρακτικη ειναι 2 μηνες. Και να γνωριζουν οι επιτυχοντες οτι οι μισοι θα κανουν πρακτικη στη θεσσαλονικη... Χρονια πολλα σε ολους
Andrikoss
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Andrikoss »

john έγραψε:
PAOK85 έγραψε:Άρχες Νέου έτους θα είστε μέσα συνάδελφοι (20 μέρες πρακτική Αθήνα) και 20-25 Μαρτίου θα γίνουν οι τοποθετήσεις σας στα τμήματα κ ΔΙ. ΑΣ.(σχολή Κομοτηνής όλοι σας). Καλή Χρονιά με υγεία Για όλους.
Η πρακτικη ειναι 2 μηνες. Και να γνωριζουν οι επιτυχοντες οτι οι μισοι θα κανουν πρακτικη στη θεσσαλονικη... Χρονια πολλα σε ολους
πολλυ καλα νεα ειναι αυτα! Αν ισχυουν βεβαια

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Τι θα πει 2ο μερες πρακτικη ρε μαν;2 μηνες νομιζα πως ειναι...
xrhstos

Δημοσίευση από xrhstos »

Παιδες κ εγω εμαθα απο στρατηγο για κομοτηνη κ μαλλον 7 γεναρη ορκομοσια κ 10 σχολη. Αντε καλες γιορτες κ τα λεμε στη σχολη.
vidas

Δημοσίευση από vidas »

Απο ο, τι ξερω εγω η πρακτικη θα γινει Αθηνα τι μισοι στη Θεσσαλονικοι και μισοιστην Αθηνα; Ποτε ξανα εγινε αυτο για να γινει τωρα?
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 81
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Καλα. Την πεταξε ενας και αμεσως ολοι κατι ξερετε. Και η κουτση μαρια ξερει οτι θα μπουμε μεσα αρχες του νεου ετουσ. Υπηρχε περιπτωση να μπουμε μετα τις 20 δεκεμβρη; Τι αλλο θα ακουσουμε μεχρι να μπουμε;

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Βασικα αυτο με το 7 γεναρη ορκομωσια και 10 σχολη μου ακουγεται καλο και το πιστευα και απο ποιο πριν... Ενιγουει ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ με υγεια πανω απο ολα... Θα μπουμε... Ουτε μισος μηνας δεν εμεινε... ΚΑΛΑ να περασετε οπου και αν πατε...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito έγραψε:Βασικα αυτο με το 7 γεναρη ορκομωσια και 10 σχολη μου ακουγεται καλο και το πιστευα και απο ποιο πριν... Ενιγουει ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ με υγεια πανω απο ολα... Θα μπουμε... Ουτε μισος μηνας δεν εμεινε... ΚΑΛΑ να περασετε οπου και αν πατε...

Επίσης ρε, καλές γιορτές! Καλά να περάσετε όλοι και με το καλό να βρεθούμε από κοντά στην εκπαίδευση στο νέο έτος.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες