Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
Λιγο δυσκολο να εχει ερθει σημα στο τμημα για αποτυπωματα και να μην τον καλεσαν. Και επειδη οταν πηγα στο τμημα για αποτυπωματα διαβασα το σημα, τους εδινε οριο μεχρι μιας ορισμενης ημερομηνιας για να εχει τελειωσει ολη η διαδικασια, περιπου 4-5 μερες μετα αφοτου ηρθε το σημα. Τωρα εχει περασει παρα πολυ καιρος για να καλουν ακομα ατομα (το τελευταιο ειναι αποψη μου)
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Και γω πιστευω οτι παραπαει να καλουν ακομα για αποτυπωματα... Και γω ειδα το χαρτι με την προθεσμια...
bonito έγραψε:Και γω πιστευω οτι παραπαει να καλουν ακομα για αποτυπωματα... Και γω ειδα το χαρτι με την προθεσμια...
Περίεργε...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 30
Αυτο δηλαδη μπορει να σημαινει οτι εν γνωση τους εαν δεν ενημερωσαν καποιον υποψηφιο τον βγαζουν αυτοματως εκτος διαδικασιας;
αυτο που λετε ειναι λιγο ακυρο. Ειναι ακομη πολλα τα ατομα που δεν εχουν κληθει
μετα τις γιορτες ειναι πολυ πιθανον να συνεχισουν.
ΥΓ Μην περιμενετε να μπειτε στις 7 γεναρη !
...

...
Πραγματικα απορω με ορισμενους... Οτι τους κατεβει το δημοσιοποιουν... Γεμισε ο τοπος απο ''εγκυρες πληροφοριες''...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Παιδια sorry ασχετο με το θεμα αλλα μπορει να με βοηθησει καποιος σε ενα θεμα γεια τους τριτεκνους; Να στειλω σε καποιον Prive?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Αυτο δηλαδη μπορει να σημαινει οτι εν γνωση τους εαν δεν ενημερωσαν καποιον υποψηφιο τον βγαζουν αυτοματως εκτος διαδικασιας;
...
Φυσικά και δεν υποχρεούνται να σε ενημερώσουν ότι ΔΕΝ είσαι στους επιτυχόντες. Παρ' όλα αυτά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς, παρά να εξωτερικεύεις τις εικασίες σου και μόνο. Αύριο είναι Δευτέρα και εργάσιμη. Μπορείς να πάρεις το πρωί να ενημερωθείς.
kevlar έγραψε:Πραγματικα απορω με ορισμενους... Οτι τους κατεβει το δημοσιοποιουν... Γεμισε ο τοπος απο ''εγκυρες πληροφοριες''...
Αυτό γινόταν πάντα και θα γίνεται ες αεί. Στην Ελλάδα δεν ζείς; Όλοι έτσι λειτουργούν εδώ.
-
- Αρχιλοχίας
TasosOPC έγραψε:Φυσικά και δεν υποχρεούνται να σε ενημερώσουν ότι ΔΕΝ είσαι στους επιτυχόντες. Παρ' όλα αυτά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς, παρά να εξωτερικεύεις τις εικασίες σου και μόνο. Αύριο είναι Δευτέρα και εργάσιμη. Μπορείς να πάρεις το πρωί να ενημερωθείς.30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Αυτο δηλαδη μπορει να σημαινει οτι εν γνωση τους εαν δεν ενημερωσαν καποιον υποψηφιο τον βγαζουν αυτοματως εκτος διαδικασιας;
...
εννοειται οτι πηρα τηλεφωνο στο τμημα και ρωτησα. Τιποτα δεν βγαζω αποτο μυαλο μου.
εννοειται πως ειμαι επιτυγχων απο επιλαχων που ημουν γιατι συμπληρωσα τις θεσεις των κομμενων υποψηφιων...

και αφου πειρες και στο ειπαν γιατι δεν σου ειπαν Να πας για αποτυπωματα;30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:TasosOPC έγραψε:Φυσικά και δεν υποχρεούνται να σε ενημερώσουν ότι ΔΕΝ είσαι στους επιτυχόντες. Παρ' όλα αυτά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς, παρά να εξωτερικεύεις τις εικασίες σου και μόνο. Αύριο είναι Δευτέρα και εργάσιμη. Μπορείς να πάρεις το πρωί να ενημερωθείς.30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Αυτο δηλαδη μπορει να σημαινει οτι εν γνωση τους εαν δεν ενημερωσαν καποιον υποψηφιο τον βγαζουν αυτοματως εκτος διαδικασιας;
...
εννοειται οτι πηρα τηλεφωνο στο τμημα και ρωτησα. Τιποτα δεν βγαζω αποτο μυαλο μου.
εννοειται πως ειμαι επιτυγχων απο επιλαχων που ημουν γιατι συμπληρωσα τις θεσεις των κομμενων υποψηφιων...
ΕΛΛΑΣ
-
- Αρχιλοχίας
Μου ειπαν να ξαναπαρω αυριο δευτερα γιατι η διαδικασια ειναι ακομη σε εκκρεμοτητα
Ή στο δικο μου τμημα λενε ψεματα ή στο δικο σου, θα δειξει.
ΕΛΛΑΣ
-
- Αρχιλοχίας
Τι να πω ρε φιλε... Μ εχουν βγαλει απο τα ρουχα μου.
δευτερα θα μαθω στα σιγουρα
σε καταλαβαινω τρελε.30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Τι να πω ρε φιλε... Μ εχουν βγαλει απο τα ρουχα μου.
ΕΛΛΑΣ
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Τι να πω ρε φιλε... Μ εχουν βγαλει απο τα ρουχα μου.
Πάρε και αύριο, και αν δεν ξέρουν ψάχτο ακόμα. Στην προκύρηξη πάνω έγραφε ένα τηλέφωνο υπευθύνου. Πάρε εκεί. Μην το αφήνεις στο τμήμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες