giorgos έγραψε:Είσαι από Αθήνα/Θεσσαλονίκη ή από άλλο μέρος?
Νομίζω ότι αυτοί που είναι από επαρχία και τελείωσαν προς τα τέλη της εβδομάδας, θα κληθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διότι πρέπει να έχουν επιστρέψει πίσω στον τόπο τους.
giorgos έγραψε:Μην αγχώνεσαι, νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ειδοποιηθεί ακόμα. Ίσως Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ειδοποιούνται πιο γρήγορα
δεν αγχωνομαι.. ετσι κι αλλιως θα με παρουν τηλ. απλα αναφερα οτι οι πλειοψηφια εχει ειδοποιηθει στην θεσσαλονικη απ οσο γνωριζω (απο την β τουλαχιστον)
γνωριζει καποιος να μας πει τις διαδικασιες κατα σειρα που ακολουθουν αφου μας παρουν και τα αποτυπωματα μεχρι να μπουμε στην σχολη... επισης ποσες μερες κενες αφηνουν συνηθως στο φυλλο πορειας απο την παραδοση του για να παρουσιαστουμε στην σχολη και ποτε μας το δινουν... ευχαριστω εκ των προτερων...
adamantios έγραψε:γνωριζει καποιος να μας πει τις διαδικασιες κατα σειρα που ακολουθουν αφου μας παρουν και τα αποτυπωματα μεχρι να μπουμε στην σχολη... επισης ποσες μερες κενες αφηνουν συνηθως στο φυλλο πορειας απο την παραδοση του για να παρουσιαστουμε στην σχολη και ποτε μας το δινουν... ευχαριστω εκ των προτερων...
τα γράφει όλα η προκήρυξη.. Πιθανη ημερομηνια για κομοτηνη,7 ιανουαριου το έχει γράψει ένα παιδί
εγω παλι τελειοωσα με τα αθληματα την παρασκευη κατα τις 10 και το μεσημερι κιολας με ειχαν παρει απο το α. τ. της περιοχης μου για να παω για αποτυποματα και απ'οτι μου ειπε ο αξιοματικος πολλυ πιθανο ειναι να μας καλεσουν στη σχολη και πριν τα χρηστουγεννα... στην αθηνα παλι λεγοταν οτι θα μας καλεσουν μετα τα φωτα... ειδωμεν... α και συγχαρητιρια και απο μενα σε οσους περασαν επυτιχοντες και επυλαχοντες!!!
adamantios έγραψε:γνωριζει καποιος να μας πει τις διαδικασιες κατα σειρα που ακολουθουν αφου μας παρουν και τα αποτυπωματα μεχρι να μπουμε στην σχολη... επισης ποσες μερες κενες αφηνουν συνηθως στο φυλλο πορειας απο την παραδοση του για να παρουσιαστουμε στην σχολη και ποτε μας το δινουν... ευχαριστω εκ των προτερων...
τα γράφει όλα η προκήρυξη.. Πιθανη ημερομηνια για κομοτηνη,7 ιανουαριου το έχει γράψει ένα παιδί
...
την προκηρυξη την εω κανει φυλλο και φτερο και ομολογω οτι τα θεωρητικα που γραφει σε σχεση με τα πρακτικα που εχουν γινει μεχρι στιγμης απεχουν ετη φωτος, αλλιως δεν ειχα λογο να ρωτησω δημοσιως κατι το οποιο θα το ελυνα απο μονος μου... το θεμα ειναι πρακτικα οταν λεει μεσα η προκηρυξη οτι μας καλουν για προσληψη, ορκομωσια και μας δινουν και φυλλο πορειας εαν ολα αυτα συνηθως εχουν γινει ταυτοχρονα σε μια μερα οι θα μας απασχολησουν ανα διαστηματα...
...
την προκηρυξη την εω κανει φυλλο και φτερο και ομολογω οτι τα θεωρητικα που γραφει σε σχεση με τα πρακτικα που εχουν γινει μεχρι στιγμης απεχουν ετη φωτος, αλλιως δεν ειχα λογο να ρωτησω δημοσιως κατι το οποιο θα το ελυνα απο μονος μου... το θεμα ειναι πρακτικα οταν λεει μεσα η προκηρυξη οτι μας καλουν για προσληψη, ορκομωσια και μας δινουν και φυλλο πορειας εαν ολα αυτα συνηθως εχουν γινει ταυτοχρονα σε μια μερα οι θα μας απασχολησουν ανα διαστηματα...
σε προηγουμενες προκυρηξεις... μετα την ορκομωσια ειχες 3- 4 μερες για να ανεβεις στην σχολη!!! φετος δεν πανε και ολα κανονικα... θα δουμε...
ρε παιδια σημασια εχει να μπουμε.. να γινει προσληψη.. ολα τα αλλα θα ερθουν. γιατι αν το παμε ετσι.. ποιοσ σου εγγυατε οτι σε 5 χρονια θα σε μονιμοποιησουν και δεν θα ψαχνεισ για δουλεια. δυσκολο ειναι να αλλαξει το σεναριο τησ μονιμοποιησεισ και οσοι προλαβαν προλαβαν και οι υπολοιποι με 5ετησ συμβασεισ?;