Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Και γω παιδια ετρεξα και το εφτιαξα σημερα... Αλλα θα ηθελα να πω πως δεν θα ηταν κακο οταν μας πηραν απο θεσσαλονικη να μας ενημερωσουν να μας ελεγαν και περι τινος προκειται και οχι μονο ''ελα αυριο στις 8 με την ταυτοτητα, αυτο μονο''... Παλι καλα που το μιλησαμε απο εδω χθες και πηγα προετοιμασμενος με το πτυχιο μαζι μου...
Παιδια μηπως ξέρει κανείς πόσους επιλαχοντες πηρανε πέρυσι?
Το χαρτι απο το στρατο που εχω δεν αναφερει σωματικη ικανοτητα. Υπαρχει προβλημα?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 72
Ναι υπάρχει, πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που να αναγράφετε.ALEX έγραψε:Το χαρτι απο το στρατο που εχω δεν αναφερει σωματικη ικανοτητα. Υπαρχει προβλημα;
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
NEK έγραψε:Παιδια μηπως ξέρει κανείς πόσους επιλαχοντες πηρανε πέρυσι;
σελίδα 13
...
αν εισαι Ι1 δεν υπαρχει προβλημα... Αν εισαι Ι2 κτλ τοτε θα πρεπει να αναγραφει σωματικη ικανοτητα...Whiteyez έγραψε:Ναι υπάρχει, πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που να αναγράφετε.ALEX έγραψε:Το χαρτι απο το στρατο που εχω δεν αναφερει σωματικη ικανοτητα. Υπαρχει προβλημα;
...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Αμα εισαι Ι2 κ πανω μπορεις να το αλλαξεις! Σε περιπτωση που το εχεις αλλαξει θα σου ζητησουν γνωματευσεις κτλ.(ετσι λεει η προκηρυξη νομιζω)
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπασπιστής
Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α ́ στο οποίο να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Σε περίπτωση που σε αυτό αναφέρεται ότι είναι κατηγορία Ι2, Ι3, ή Ι4, να αναγράφεται στο Πιστοποιητικό η αιτιολογία του χαρακτηρισμού της σωματικής τους ικανότητας.sta8hsss έγραψε:αν εισαι Ι1 δεν υπαρχει προβλημα... Αν εισαι Ι2 κτλ τοτε θα πρεπει να αναγραφει σωματικη ικανοτητα...Whiteyez έγραψε:Ναι υπάρχει, πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που να αναγράφετε.ALEX έγραψε:Το χαρτι απο το στρατο που εχω δεν αναφερει σωματικη ικανοτητα. Υπαρχει προβλημα;
...
...
με προλαβες... Και μενα που ειναι Ι1 δεν αναγραφει γιατι εννοειτε!Whiteyez έγραψε:Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α ́ στο οποίο να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Σε περίπτωση που σε αυτό αναφέρεται ότι είναι κατηγορία Ι2, Ι3, ή Ι4, να αναγράφεται στο Πιστοποιητικό η αιτιολογία του χαρακτηρισμού της σωματικής τους ικανότητας.sta8hsss έγραψε:αν εισαι Ι1 δεν υπαρχει προβλημα... Αν εισαι Ι2 κτλ τοτε θα πρεπει να αναγραφει σωματικη ικανοτητα...Whiteyez έγραψε:Ναι υπάρχει, πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που να αναγράφετε.ALEX έγραψε:Το χαρτι απο το στρατο που εχω δεν αναφερει σωματικη ικανοτητα. Υπαρχει προβλημα;
...
...
-
- Ανθυπασπιστής
Και εγώ Ι1 είμαι αλλά το αναγράφει, ότι κατατάχθηκα και απολύθηκα Ι1.
ρε συ εννοειτε... Οτι αναγραφει Ι1 αλλα δε λεει σωματικη ικανοτητα... Αυτο λεω! Οταν λεει Ι1 Δεν χρειαζετε να αναφερει κατι για σωματικη ικανοτητα! ... ...Whiteyez έγραψε:Και εγώ Ι1 είμαι αλλά το αναγράφει, ότι κατατάχθηκα και απολύθηκα Ι1.
-
- Ανθυπασπιστής
Μα η σωματική ικανότητα είναι το I η κατηγορία δλδ.
... Στο οποίο να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I)
...
... Στο οποίο να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I)
...
και του ALEX που λεει οτι δεν αναφερει κατι για σωματικη ικανοτητα; Ακου... Αν εισαι Ι2 Ι3 Ι4 πρεπει να αναγραφει το λογο που εισαι κατι απ ολα αυτα για να κρινουν οι γιατροι αν εισαι ικανος να μπεις. Αυτο εννοει... Στο Ι1 δεν χρειαζετε τιποτα να αναγραφει γιατι εισαι ικανος! ...Whiteyez έγραψε:Μα η σωματική ικανότητα είναι το I η κατηγορία δλδ.
-
- Ανθυπασπιστής
Τα μπερδέψαμε εντελώς.
Λοιπόν αν κάποιος είναι Ι1 πρέπει να γράφει στο χαρτί που έχει ότι είναι Ι1 και αυτό μόνο.
Αν είναι Ι2-3-4 πρέπει να γράφει και την αιτιολογία.
Απλά πράγματα.

Απλά πράγματα.
ετσι... Επιτελους!Whiteyez έγραψε:Τα μπερδέψαμε εντελώς.Λοιπόν αν κάποιος είναι Ι1 πρέπει να γράφει στο χαρτί που έχει ότι είναι Ι1 και αυτό μόνο.
Απλά πράγματα.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες