Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλησπερα παιδια! Και γω απ'τους πρωτους ξεκιναω, σαββατο! Μια ερωτηση μονο.
παιζει να ξερει κανεις με το περας των διαδικασιων συνηθως ποσο καιρο παιρνει για να παμε στην σχολη?thanx εκ των προτερων!
καλη επιτυχεια σε ολους μας και με μερικους τα λεμε κατω:)
παιζει να ξερει κανεις με το περας των διαδικασιων συνηθως ποσο καιρο παιρνει για να παμε στην σχολη?thanx εκ των προτερων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
logalx έγραψε:Καλησπερα παιδια! Και γω απ'τους πρωτους ξεκιναω, σαββατο! Μια ερωτηση μονο.
προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα μπείτε τον νέο χρόνο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 72
Υπήρχαν και σειρές που μπήκαν μία βδομάδα μετά τα αθλήματα, αν θυμάμαι καλά.
Με το καλό παιδιά! Καλή επιτυχία σε όλους. Κι ο αδερφός μου ενημερώθηκε σήμερα και 30 ξεκινάει... Να ρωτήσω κάτι διαδικαστικό αν γνωρίζετε... Μετά το πέρας των αθλητικών δοκιμασιών μπορούν οι υποψήφιοι να φύγουν για τα μέρη τους ή χρειάζεται να περιμένουν για κάτι. Συγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά είναι και παλικάρια που έρχονται από μακριά και θέλουν να κλείσουν εισιτήρια. 

-
- Ανθυπασπιστής
Οι επιτυχόντες γυρίζουν στα σπίτια τους και περιμένουν να τους καλέσουν στα Α. Τ. Για τις περαιτέρω διαδικασίες.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
το πιο λογικο ειναι να παμε απο την νεα χρονια. Αρχες γεναρη. Οι τελευταιοι τελειωνουν τα αθληματα 5 δεκεμβρη. Και μια βδομαδα μετα να βγουν τα αποτελεσματα. Ειναι βλακεια να πας μεσα στις γιορτεσ. Τοσο καιρο περιμενουμε. Ειναι και το επιδομα στη μεση που θα προσπαθησουν να το γλιτωσουν.logalx έγραψε:Καλησπερα παιδια! Και γω απ'τους πρωτους ξεκιναω, σαββατο! Μια ερωτηση μονο.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Καλημερα! Πριν λιγο με πειραν τηλ. Απο Το τμημα και μου ειπαν να παω γιατι εχει βγει το προγραμμα και θα δωσω ψυχοτεχνικα κλπ ειμαι σχεδον 60 θεση επιλαχων ομως! Τι παιζει; ...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
asimike έγραψε:Καλημερα! Πριν λιγο με πειραν τηλ. Απο Το τμημα και μου ειπαν να παω γιατι εχει βγει το προγραμμα και θα δωσω ψυχοτεχνικα κλπ ειμαι σχεδον 60 θεση επιλαχων ομως! Τι παιζει; ...
Καλούν και τους επιλαχόντες μαζί με τους επιτυχόντες, αυτό παίζει, στην Β πχ μου είμαι εγώ μαζί με τους 100 επιτυχόντες καλούν και 21 άτομα επιπλέον επιλαχόντες.
Βλεπω στο προγραμμα οτι θα καλεσουν στην Α μεχρι τον 520 α/α. Αρα να μην τρεχω τσαμπα; Ειμαι πολυ πισω για να ελπιζω... ...
ΕΛΛΑΣ
ποσο εισαι;asimike έγραψε:Βλεπω στο προγραμμα οτι θα καλεσουν στην Α μεχρι τον 520 α/α. Αρα να μην τρεχω τσαμπα; Ειμαι πολυ πισω για να ελπιζω...
Μέχρι 10 Δεκέμβρη θα είστε στις σχολές. Επίδομα; Ποιο επίδομα; Εκλογών που περάσανε ή Δώρο Χριστουγέννων που δεν δικαιούστε (πρέπει να δουλέψεις όλο το χρόνο στην εργασία σου για να πάρεις δώρο). Ρεαλιστικά παίδες όπως έγινε με όλες τις σειρές μετά τις εξετάσεις σε 2-3 μέρες είστε στη σχολή.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
το λες με σιγουρια φιλε μου. Ξερεις κατι παραπανω να μας βοηθησεισ; Γιατι ειμαστε στα μαυρα σκοταδια...PAOK85 έγραψε: Μέχρι 10 Δεκέμβρη θα είστε στις σχολές. Επίδομα; Ποιο επίδομα; Εκλογών που περάσανε ή Δώρο Χριστουγέννων που δεν δικαιούστε (πρέπει να δουλέψεις όλο το χρόνο στην εργασία σου για να πάρεις δώρο). Ρεαλιστικά παίδες όπως έγινε με όλες τις σειρές μετά τις εξετάσεις σε 2-3 μέρες είστε στη σχολή.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Η σχολη τα χριστουγεννα παραμενει ανοιχτη; Ξερει κανεισ;
Αν μπείτε τόσο νωρίς, θα είναι πολύ βάρβαρο. Ούτε γιορτές θα κάνετε με τις οικογένειες σας, ούτε τίποτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες