Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Λοιπον παιδια σημερα παρατηρησα κατι πανω στην δουλεια μου που μαρτυρα το σταδιο που βρισκεται η προκηρυξη... Πηγα σε ενα λυκειο και στο γραφειο του λυκειαρχη παρατηρησα ενα απαντητικο εγγραφο του σχολειο προς την αστυνομια που θα εστελναν, το οποιο επιβεβαιωνε το απολυτηριο ενος υποψηφιου... Ρωτησα και μου απαντησε ο λυκειαρχης οτι οντως για αυτο προκειται... Οποτε ακομα βρισκονται στην φαση της διασταυρωσης των δικαιολογητικων...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Παιδια η διαδικασια ελενχου των χαρτιων διεξαγεται κανονικα χθες εστηλαν στην ομοσπονδια πολυτεκνων τα ονοματα αυτων που περασαν οι οποιοι ειναι πολυτεκνοι για να επιβεβαιωθουν!
Παιδιά απ' ότι φαίνεται εξετάζουν μία πρός μία όχι μόνο τις ύποπτες περιπτώσεις επιτυχόντων αλλά ενδεχομένως και όλες μιά που φέτο είναι εφικτό λόγω του μικρού αριθμού. Σήμερα ρωτήθηκε και το Στρατολογικό γραφείο της περιοχής μου σηματικώς Γιά μιά περίπτωση γεννηθέντος το 1991 [ δηλαδή Αν έχει υπηρετήσει Ε. Δ. Και άν΄ηταν... Νομίμως στρατευθείς... ]
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Ωραια Τωρα βρηκαν να τα στειλουν για τους πολυτεκνους Τοσο καιρο τι εκαναν; Αααα ρε Μας βλεπω χριστουγενικατικα να τρεχουμε με την γαλοπουλα στο στομα ελεος!1
Ολες τις εξεταζουν... Επιτυχοντες και επιλαχοντες... Αντε να δουμε!
Αγιου δημητριου (26/10) ειχαν παει στο σχολειο μου για να παρουν το απολιτυριο μου και να υπογραψει ο διευθηντης για την γνησιοτητα του. Μου φενεται περιεργο που ακομα τα ψαχνουν (τοσες μερες εννοω) το καλο πραμα αργει να γινει. Θα ηθελα να ημουν σε μια γωνια τα δω την φατσα των ατομων που εδωσαν πλαστα χαρτια οταν θα τους λενε πως διοκωντε ποινικα για πλαστογραφια, παραποιηση δημοσιου εγγραφου, απατη με δολο. Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπα και τον νοικοκυρη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
μανωλης έγραψε:Αγιου δημητριου (26/10) ειχαν παει στο σχολειο μου για να παρουν το απολιτυριο μου και να υπογραψει ο διευθηντης για την γνησιοτητα του. Μου φενεται περιεργο που ακομα τα ψαχνουν (τοσες μερες εννοω) το καλο πραμα αργει να γινει. Θα ηθελα να ημουν σε μια γωνια τα δω την φατσα των ατομων που εδωσαν πλαστα χαρτια οταν θα τους λενε πως διοκωντε ποινικα για πλαστογραφια, παραποιηση δημοσιου εγγραφου, απατη με δολο. Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπα και τον νοικοκυρη.
αυτα δεν γινονται σε λιγες μερες αν οπως λετε τα ελεγχουν απο τα ιδια τα σχολεια η τα στρατοπαιδα κτλ. Τοτε τραβαει μερες για να γυνει ολο το νταλαβερι παντως ειναι στα θετικα οτι τις ημερες των εκλογων κινειται φιλο εκει και μας κανει να ελπιζουμε οτι την επομενη των εκλογων θα εχουμε το προγραμμα
Καλα τα λεμε οτι ελεγχουν κλπ κλπ μηπως ομως ξερει καποιος (αν και λιγο δυσκολο) αν εχουν βρεθει πλαστα οντως; Γιατι οσους αστυνομικους εχω ρωτησει ολοι λιγο πολυ ξερουν οτι εχει γινει ενας ψιλοχαμος και δεν μου φαινεται τυχαιο το γεγονος...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Ποσοι λες να ειναι ρε asimike; Μακαρι να τους πιασουν ολους.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γνωμη μου οτι σε καθε κατηγορια μπορει και να φτασει τα 15 ατομα...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
Δεν νομιζω τοσο χαλια κατασταση. Αλλα ποτε δεν ξερεις!
Μα φαντασου οτι για να τα ελεγχουν τωρα... Ολοι αυτοι με πλαστα χαρτια ειναι ¨μεσα¨ οποτε? ...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
Εμενα κατι μου λεει οτι μπορει να ειναι παρα πανω!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Πιθανο ειναι να εχουν βρει πλαστογραφους και για αυτο εχουν σκαλωσει ισως τοσες μερες με τους ελεγχους
Ρε παιδια να ρωτησω υπαρχουν κυρωσεις για αυτους που κανουν πλαστα χαρτια στις προκυρηξεις; Γιατι αποτι βλεπω υπαρχουν πολλοι που κανουν ελαφρα τη καρδια πλαστογραφιες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες