Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

SISTROS έγραψε:Έτσι για την απορία... Μιας και έχω τραβήξει απίστευτη στεναχώρια επί αυτού έχω αδικηθεί και έκανα προσβολή της απόφασης του τότε υπουργού εμπ. Ναυτ. Και του αργηγου του λιμενικού σώματος μιας και είχα (μπορεί και ΜΟΝΟ εγώ) τα προσόντα ξοδεύοντας 6 ολόκληρα χρόνια αναμονής (+ 4 χιλ ευρώ) τελικά βγήκε η απόφαση που με δικαίωνε απο το διοικητικό εφετείο πειραια ΑΛΛΑ και παλι η απόφαση δεν έγινε δεκτή για άγνωστους λόγους απο το Λ. Σ. Όποτε έπρεπε να ξαναπεριμένω άλλα 4-5 χρόνια στο ΣτΕ και μετά ΑΝ πάλι οχι στα ευρωπαϊκά + έξοδα Και δεν σημαζευεται. Οπότε άδικος κόπος χωρίς βύσμα και ας έχεις όχι απλά τα μόρια αλλά το φλος ρουαγιαλ στα πτυχία και μεταπτυχιακά
Υ. Γ. Τώρα το μόνο που περιμένω και εγώ είναι μια ευκαιρία να πάρω το ΟΠΛΟ και να κατέβω μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ να καθαρίσουμε απο τα σκατά την χώρα μας και αν στο δρόμο μας βρεθεί κανένας με στολή δεν θα το σκεφτώ και πολύ, γιατι 1.) 98% με βυσμά σε κάποιου αλλού την πλάτη θα μπήκε...2.) ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
Τα οπλα δεν ειναι λυση και το ξερεις καλα αυτο, θα εχεις δικαιο μεχρι να το αφησεις... μετα θα σε μαζεψουν για αλλου... Κατι αλλο να ρωτησω, προσπαθεις και ξαναπροσπαθεις να κανεις κατι και ολα σου ερχονται κοντρα... Εχεις σκεφτει μηπως οτι, ετσι απλα ρε αδερφε, μπορει η Θεα Ημαρμενη να μην σου εχει γραψει οτι θα γινεις καποια μερα Λιμενικος?
SISTROS

Δημοσίευση από SISTROS »

1. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 5 μήνες στην σχολή ΛΣ στο Χατζηκυριάκειο
2. Δεν είχα ποτέ την ψευδαίσθηση ότι αν έπαιρνα κανένα κουμπούρι και απειλούσα να γεμίσω κουμπότρυπες τον κόσμο θα κατάφερνα τίποτα. Μιλάω για λαϊκή ή ένστολη και ένοπλη επανάσταση και μην αποκλείσεις και τα δυο δες π. Χ. Αίγυπτο πρώτα το χάος και μετά ο στρατός που με λαϊκή εντολή πήρε τα ηνία στο χέρι, σκέψου οτι τα κατάφεραν οι γύφτοι με τα "φουστάνια-κελεμπίες" που σαν και αυτούς θέλουμε απο 12 και πάνω ο μέσος Έλληνας, Μόνο τότε θα μπορέσουμε να τους καθαρίσουμε και νόμιμα ή έστω χωρίς κόστος. Τότε η βία δεν θα πρέπει να διοχετευτεί απο το λαό στον στρατό ούτε το αντίθετο. Και επειδή λέμε πολλά και άσχετα με το θέμα "προκήρυξη στο λιμενικό " παύω να γράφω και ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλους.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

SISTROS έγραψε:1. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 5 μήνες στην σχολή ΛΣ στο Χατζηκυριάκειο
2. Δεν είχα ποτέ την ψευδαίσθηση ότι αν έπαιρνα κανένα κουμπούρι και απειλούσα να γεμίσω κουμπότρυπες τον κόσμο θα κατάφερνα τίποτα. Μιλάω για λαϊκή ή ένστολη και ένοπλη επανάσταση και μην αποκλείσεις και τα δυο δες π. Χ. Αίγυπτο πρώτα το χάος και μετά ο στρατός που με λαϊκή εντολή πήρε τα ηνία στο χέρι, σκέψου οτι τα κατάφεραν οι γύφτοι με τα "φουστάνια-κελεμπίες" που σαν και αυτούς θέλουμε απο 12 και πάνω ο μέσος Έλληνας, Μόνο τότε θα μπορέσουμε να τους καθαρίσουμε και νόμιμα ή έστω χωρίς κόστος. Τότε η βία δεν θα πρέπει να διοχετευτεί απο το λαό στον στρατό ούτε το αντίθετο. Και επειδή λέμε πολλά και άσχετα με το θέμα "προκήρυξη στο λιμενικό " παύω να γράφω και ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλους.
1.To ΣΚΥΠΕΡΣ ως τι το εβγαλες; γιατι απ' οσο ξερω μονο ενστολοι το βγαζουν...

2. Αυτα που ειδες στην Αιγυπτο και παρακαλας πολλους εχω δει να παρακαλανε να γινουν. Καποτε ηλπιζα να ξεσικοθουν ολοι απο τη μυζερια τους και να τα κανουν. πλεον εχω χασει καθε ελπιδα...

καραβλαχος

Δημοσίευση από καραβλαχος »

Βλέπω παντως πολυ κοσμο που εχει αναγκη να δειχτει, και εδωμεσα και σε αλλα φορουμ, και γραφει και καλα τα πτυχια - προσοντα του για να του πουν οι αλλοι αν περναει ή οχι, λες και εκεινοι ειναι στην επιτροπη αξιολογησησς. Ε ρε που εχουμε φτασει...
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από john »

Τι κανουμε; Εχετε ακουσει κατι για λιμενοφυλακες τι θα γινει/θα βγει κατι μετα το καλοκαιρι πιστευετε; Θα βγει με μορια;

Γιατι ετσι συζητανε οτι θα βγαινει με τα μορια που θα εχει ο καθενας...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 310LELE »

Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ. Μπορω να κανω τα χαρτια μου για λιμενοφυλακας; Ποιες οι προυποθεσεις;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από electrolisa »

310LELE έγραψε:Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ. Μπορω να κανω τα χαρτια μου για λιμενοφυλακας; Ποιες οι προυποθεσεις;
ναι φιλε, μπορεις. Δεν εχει σχεση, αρκει π εχεις το απολυτηριο. Αλλωστε μεχρι κ την τελευταια σειρα το κριτηριο ηταν οι εξετασεις (εκει π ηθελε το βυσμα δηλαδη). Βεβαια αποσο ξερουμε αλλαξε η φαση και πλεον θα μπαινεις με μορια. Ισως να υπαρξουν κατηγοριες τοτε, θα δουμε οταν κ αν βγει η προκ.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Πολυ ωραια! ΣΕ ευχαριστω πολυ!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

310LELE έγραψε:Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ. Μπορω να κανω τα χαρτια μου για λιμενοφυλακας;
Οχι! δεν μπορεις να τα κανεις! δεν υπαρχει προκηρυξη!!!

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Μην ελπιζετε. Το ΠΝ και το ΛΣ ειδαν το πιο σκληρο προσωπο της κρισης, το υποβρυχιο ΓΛΑΥΚΟΣ παει για παλιοσιδερα, με τη δικαιολογια οτι δεν εχει μπαταριες και 2 ταχεα περιπολικα κατευθυνομενων βληματων πανε επισης για αποσυρση, τα σκαφη του ΛΣ δεν εχουν ουτε καυσιμο και δεν υπαρχουν ουτε ΛΑΔΙΑ για τους στροβιλους των φρεγατων... Αν γινει προσληψη στο ΛΣ εγω θα γινω παπας!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

roverr24 έγραψε:Μην ελπιζετε. Το ΠΝ και το ΛΣ ειδαν το πιο σκληρο προσωπο της κρισης, το υποβρυχιο ΓΛΑΥΚΟΣ παει για παλιοσιδερα, με τη δικαιολογια οτι δεν εχει μπαταριες και 2 ταχεα περιπολικα κατευθυνομενων βληματων πανε επισης για αποσυρση, τα σκαφη του ΛΣ δεν εχουν ουτε καυσιμο και δεν υπαρχουν ουτε ΛΑΔΙΑ για τους στροβιλους των φρεγατων... Αν γινει προσληψη στο ΛΣ εγω θα γινω παπας!
Μπα... δεν πανε για παλιο σιδερα... για ανταλακτικα πανεΕικόνα
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Το σκαφος για παλιοσιδερα παει, επισης θα κρατησουν και τον οπλισμο, χαιρω πολυ χαιροπουλος
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
310LELE έγραψε:Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ. Μπορω να κανω τα χαρτια μου για λιμενοφυλακας;
Οχι! Δεν μπορεις να τα κανεις! Δεν υπαρχει προκηρυξη!

Εγω θα τα κανω και θα τους τα στειλω με Υ. Γ ''οταν βγει προκυρηξη μη με ξεχασετε... Ε;'' ΕικόναΕικόνα

θελω πολυ να μπω... Ε;Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

roverr24 έγραψε:Το σκαφος για παλιοσιδερα παει, επισης θα κρατησουν και τον οπλισμο, χαιρω πολυ χαιροπουλος

Τα λεγομενα σκραπ... Μελλοντικες καρφιτσες, μαχαιροπιρουνα κτλπ... ΕικόναΕικόναΕικόναθα τρωω την φασολαδα με το κουταλι που βγηκε απο το ΓΛΑΥΚΟΣΕικόναΕικόναΕικόνα
LSWB

Δημοσίευση από LSWB »

Καλά ρε παιδιά αυτό το ΕΘΝΟΣ τι παπατζηλίκι εφημερίδα που είναι;

Χθες για πολλοστή φορά ξαναδημοσίευσε το ΙΔΙΟ άρθρο για τις 100 προσλήψεις αξιωματικών και καλά! Μάλιστα πρόσθεσαν ότι μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται προκήρυξη και για λιμενοφύλακες..

Εδώ μετατράπηκε η αναλογία προσλήψεων σε 1/5 ακόμα και σε υγεία-ΣΑ (σύμφωνα με Ραγκούση) κι αυτοί πουλάνε προσλήψεις έλεος..

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες