Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stratos.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stratos. »

Δυο προκυρηξεις για το λιμενικο σωμα. Μια για 30 ατομα τεχνικων αξιωματικων και η δευτερη 50 αξιωματικων που θα στελεχωνουν οικονομικες και αλλες υπηρεσιες. Οι προκυρηξεις θα βγουν μεσα στην ανοιξη. Οσοι ενδιαφερεστε ψαξτε το.
Η πηγη για τις πιο πανω προκηρυξεις ειναι η εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

stratos. έγραψε:Δυο προκυρηξεις για το λιμενικο σωμα. Μια για 30 ατομα τεχνικων αξιωματικων και η δευτερη 50 αξιωματικων που θα στελεχωνουν οικονομικες και αλλες υπηρεσιες. Οι προκυρηξεις θα βγουν μεσα στην ανοιξη. Οσοι ενδιαφερεστε ψαξτε το.
Η πηγη για τις πιο πανω προκηρυξεις ειναι η εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Την προυγουμενη φορα ελεγαν οτι θα βγει η προκ τον φεβρουαριο, τωρα λενε την ανοιξη ενω μεχρι τωρα κατι επισημο απο ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ και την διευθυνση εκπαιδευσης προσωπικου ΛΣ δεν υπαρχει.ΕΡΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΙ ΒΡΟΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:Kατσε να δεις τι κλαμα θα πεσει μολις δουν τα τελικα αποτελεσματα οταν βγει και τελειωσει πρωτα ο θεος η προκηρυξη των αξιωματικωνΕικόναΕικόναΕικόνα
Ειναι αδικο... Ολοι εβαλαν τα βισματα τους και περασαν! Κι εγω ειχα βισμα αλλα δεν το εβαλα γιατι ηθελα να περασω με την αξια μου! Ξερει κανεις τις διαδικασιες για την ενσταση; Θελω να βρω το δικιο μου!

Σε εχω ξαναρωτησει:Γιατι γινεσαι τοσο κακος; ... Δεν τους λυπασε;ΕικόναΕικόναΕικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:Kατσε να δεις τι κλαμα θα πεσει μολις δουν τα τελικα αποτελεσματα οταν βγει και τελειωσει πρωτα ο θεος η προκηρυξη των αξιωματικωνΕικόναΕικόναΕικόνα
Ειναι αδικο... Ολοι εβαλαν τα βισματα τους και περασαν! Κι εγω ειχα βισμα αλλα δεν το εβαλα γιατι ηθελα να περασω με την αξια μου! Ξερει κανεις τις διαδικασιες για την ενσταση; Θελω να βρω το δικιο μου!
Σε εχω ξαναρωτησει:Γιατι γινεσαι τοσο κακος; ... Δεν τους λυπασε;ΕικόναΕικόναΕικόνα
life is crwel (to everyone).Get use to it!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Σε εχω ξαναρωτησει:Γιατι γινεσαι τοσο κακος;... Δεν τους λυπασε;ΕικόναΕικόναΕικόνα
life is cruel (to everyone).Get use to it!

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άπονη ζωή
μας πέταξες στου δρόμου την άκρη
μας αδίκησες
ούτε μια στιγμή
δεν ήρθες να μας διώξεις το δάκρυ
μας κυνήγησες
το κρίμα μας βαρύ
μας γέννησες φτωχούς
με την καρδιά πικρή
γεμάτη στεναγμούς.... Οπως λεει και το γνωστο τραγουδιΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλυβερη μωρο μου!

SISTROS

Δημοσίευση από SISTROS »

Έτσι για την απορία... Μιας και έχω τραβήξει απίστευτη στεναχώρια επί αυτού έχω αδικηθεί και έκανα προσβολή της απόφασης του τότε υπουργού εμπ. Ναυτ. Και του αργηγου του λιμενικού σώματος μιας και είχα (μπορεί και ΜΟΝΟ εγώ) τα προσόντα ξοδεύοντας 6 ολόκληρα χρόνια αναμονής (+ 4 χιλ ευρώ) τελικά βγήκε η απόφαση που με δικαίωνε απο το διοικητικό εφετείο πειραια ΑΛΛΑ και παλι η απόφαση δεν έγινε δεκτή για άγνωστους λόγους απο το Λ. Σ. Όποτε έπρεπε να ξαναπεριμένω άλλα 4-5 χρόνια στο ΣτΕ και μετά ΑΝ πάλι οχι στα ευρωπαϊκά + έξοδα Και δεν σημαζευεται. Οπότε άδικος κόπος χωρίς βύσμα και ας έχεις όχι απλά τα μόρια αλλά το φλος ρουαγιαλ στα πτυχία και μεταπτυχιακά
Υ. Γ. Τώρα το μόνο που περιμένω και εγώ είναι μια ευκαιρία να πάρω το ΟΠΛΟ και να κατέβω μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ να καθαρίσουμε απο τα σκατά την χώρα μας και αν στο δρόμο μας βρεθεί κανένας με στολή δεν θα το σκεφτώ και πολύ, γιατι 1.) 98% με βυσμά σε κάποιου αλλού την πλάτη θα μπήκε...2.) ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

SISTROS έγραψε:Έτσι για την απορία... Μιας και έχω τραβήξει απίστευτη στεναχώρια επί αυτού έχω αδικηθεί και έκανα προσβολή της απόφασης του τότε υπουργού εμπ. Ναυτ. Και του αργηγου του λιμενικού σώματος μιας και είχα (μπορεί και ΜΟΝΟ εγώ) τα προσόντα ξοδεύοντας 6 ολόκληρα χρόνια αναμονής (+ 4 χιλ ευρώ) τελικά βγήκε η απόφαση που με δικαίωνε απο το διοικητικό εφετείο πειραια ΑΛΛΑ και παλι η απόφαση δεν έγινε δεκτή για άγνωστους λόγους απο το Λ. Σ. Όποτε έπρεπε να ξαναπεριμένω άλλα 4-5 χρόνια στο ΣτΕ και μετά ΑΝ πάλι οχι στα ευρωπαϊκά + έξοδα Και δεν σημαζευεται. Οπότε άδικος κόπος χωρίς βύσμα και ας έχεις όχι απλά τα μόρια αλλά το φλος ρουαγιαλ στα πτυχία και μεταπτυχιακά
Υ. Γ. Τώρα το μόνο που περιμένω και εγώ είναι μια ευκαιρία να πάρω το ΟΠΛΟ και να κατέβω μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ να καθαρίσουμε απο τα σκατά την χώρα μας και αν στο δρόμο μας βρεθεί κανένας με στολή δεν θα το σκεφτώ και πολύ, γιατι 1.) 98% με βυσμά σε κάποιου αλλού την πλάτη θα μπήκε...2.) ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Οταν ψηφιζετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στηριζετε την κοινοβουλευτικη ολιγαρχια αυτα παθαινετεΕικόνα
και οσο για τους ενστολους που θελεις να καθαρισεις... Καλυτερα να παρεις την καραμπινα σου και να κατεβεις στην βουλη
SISTROS

Δημοσίευση από SISTROS »

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ από αυτούς στην βουλή θέλουμε όλοι ξεμπερδεύουμε. Και μάρτυς μου ο θεός μόνο μια φορά με ξεγελάσανε και έριξα την ψήφο μου σε αυτούς τους ανθέλληνες πριν πολλά χρόνια και Δεν τα έχω με τους "πρώην" συναδέλφους μιας και έχω φορέσει στολή αρκετά χρόνια και πέρασα και απο το ΛΣ για μερικούς μήνες Όπου γνώρισα αρκετά άξια παλικάρια (ΟΕΑ, ΟΥΑ, ΟΥΚ κ. Α.) αλλά θα πρέπει και αυτοί όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να είναι, με τον τρόπο τους έστω, μαζί μας, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REPAINER »

SISTROS έγραψε:Έτσι για την απορία... Μιας και έχω τραβήξει απίστευτη στεναχώρια επί αυτού έχω αδικηθεί και έκανα προσβολή της απόφασης του τότε υπουργού εμπ. Ναυτ. Και του αργηγου του λιμενικού σώματος μιας και είχα (μπορεί και ΜΟΝΟ εγώ) τα προσόντα ξοδεύοντας 6 ολόκληρα χρόνια αναμονής (+ 4 χιλ ευρώ) τελικά βγήκε η απόφαση που με δικαίωνε απο το διοικητικό εφετείο πειραια ΑΛΛΑ και παλι η απόφαση δεν έγινε δεκτή για άγνωστους λόγους απο το Λ. Σ. Όποτε έπρεπε να ξαναπεριμένω άλλα 4-5 χρόνια στο ΣτΕ και μετά ΑΝ πάλι οχι στα ευρωπαϊκά + έξοδα Και δεν σημαζευεται. Οπότε άδικος κόπος χωρίς βύσμα και ας έχεις όχι απλά τα μόρια αλλά το φλος ρουαγιαλ στα πτυχία και μεταπτυχιακά

συγγνωμη κυριος. Αφου ηθελες τοσο πολυ να μπεις,και συ αν ειχες βυσμα θα το χρησιμοποιουσες. Ανετα θα μπορουσες να εισαι στη θεση τους,οποτε1) ας μη λες μεγαλα λογια και 2) αν ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, τοτε και ο αλλος που εβαλε βυσμα αγιασε τα τα μεσα για να μπει, οποτε φασκεις και αντιφασκεις,Εικόνα

SISTROS

Δημοσίευση από SISTROS »

Για να το ξεκαθαρίσω... Δεν έχω τίποτα εναντίον κανενός φίλου που απλά για να βρει και αυτός μια θέση στην κοινωνία, μια δουλειά η ότι άλλο έβαλε βύσμα, πολύ καλά έκανε αφού μπόρεσε. Το Θέμα στο οποίο απάντησα μάλλον με κακία, ήταν ότι χωρίς βύσμα ας μη τρέφει ελπίδες, ακόμα και αν το δικαιούται όσο κανείς, ότι θα περάσει η θα δικαιωθεί με τυχόν προσβολή αποφάσεως, όσο αφορά το ΛΣ.
και δεν τα λέω μεγάλα, παράγινε το κακό με όλους τους αδικημένους- ταλαιπωρημένους- απολυμένους- σε αυτή τη χώρα και μέσα ς αυτούς βάζω και τους ένστολους.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δεν γνωριζω ακριβως το τι συνεβει στην περιπτωση σου αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου η αποφαση του δικαστηριου δεν εγινε δεκτη απο το ΛΣ... γινεται νομικα αυτο; ... . Γιατι δεκαδες παιδια δικαιωθηκαν μεσω δικαστηριων στην προυγουμενη προκηρυξη... Βεβαια η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...
SISTROS

Δημοσίευση από SISTROS »

Ο αριθμός της απόφασης που με δικαίωνε ειναι 662/2006 διοικητικού εφετείου Πειραιά τμήμα Α2 ακυρωτικό, και η ακυρωτική απο το ΛΣ εχει αρ. Πρωτ.1212.4/40/06 για όποιον ενδιαφερόμενο. Και μιας και τα διοικητικά τα αναλαμβάνουν πολύ λίγοι δικηγόροι μέσω αυτού (καθ. Εργατικού δικαίου κ. Μητρόπουλο γνωστό απο τα ΜΜΕ) γνώρισα ακόμα 3 άτομα που δεν έκαναν δεκτές τις αποφάσεις αυτοί το πήγαν στο ΣτΕ (συμβούλιο της επικρατίας) ανώτατο όργανο για τα διοικητικά που υπάρχει στη χώρα μας ακόμα περιμένουν... Απο το 2002 έχει αρχίσει η παρωδία εγώ δεν είχα ούτε τα λεφτά ούτε την διάθεση πλέον. Αλλά επειδή στο διάστημα αυτό εμπλούτισα τα πτυχία μου με ένα απο το ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο στη διοίκηση επιχειρήσεων ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να περάσω στο οικονομικό άλλα και πάλι χλωμό το κόβω... Μιας και όλα τα προηγούμενα σχολές, σχολεία, εμπειρίες, προϋπηρεσίες δεν υπολογίζονται. Εκεί θα θέλουν μεταπτυχιακά βαθμούς 8κόμμα Κάτι και είμαι σίγουρος κάνα 2 μπαρμπάδες να τρέχουν απο πίσω. Και δυστυχώς εγώ δεν έχω.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

SISTROS έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ από αυτούς στην βουλή θέλουμε όλοι ξεμπερδεύουμε. Και μάρτυς μου ο θεός μόνο μια φορά με ξεγελάσανε και έριξα την ψήφο μου σε αυτούς τους ανθέλληνες πριν πολλά χρόνια και Δεν τα έχω με τους "πρώην" συναδέλφους μιας και έχω φορέσει στολή αρκετά χρόνια και πέρασα και απο το ΛΣ για μερικούς μήνες Όπου γνώρισα αρκετά άξια παλικάρια (ΟΕΑ, ΟΥΑ, ΟΥΚ κ. Α.) αλλά θα πρέπει και αυτοί όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να είναι, με τον τρόπο τους έστω, μαζί μας, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...
Μια ερωτηση. Με ποια ιδιοτητα περασες απο το Λ. Σ. για μερικους μηνες?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες