Ευκολα: γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφεςgreko_27 έγραψε:θα θελεις 24000 μορια τουλαχιστον για να περασεις...
Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
297ΙΜΑΚ έγραψε:Προκηρυξρεις 99-2003mak.23 έγραψε:Πως το γνωριζεις αφου δεν εχει βγει η προκυρηξη;
εφαγες του 2006...

- greko_27
- Υποστράτηγος
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ευκολα: Γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... Κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφεςgreko_27 έγραψε:θα θελεις 24000 μορια τουλαχιστον για να περασεις...
ακου νυφες...

Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.
-
- Ταξίαρχος
οχι... οι Καταδρομεις...greko_27 έγραψε:ακου νυφες...297ΙΜΑΚ έγραψε:Ευκολα: Γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... Κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφεςgreko_27 έγραψε:θα θελεις 24000 μορια τουλαχιστον για να περασεις...δηλαδη με 21000 μοριακια ηταν μεσα οι κατινες
-
- Ταξίαρχος
Συνηθως κατα ποιον; μπορεις να μου αναφερεις ποιες ειχαν βγει Αυγουστο; Ποιο σωστο αστο να το κρινουν οσοι ειναι μεσα... εσυ το μπορεις να κρινεις μονο το πιο συμφερον προς τα εσενα...mak.23 έγραψε:Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.
- greko_27
- Υποστράτηγος
mak.23 έγραψε:Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.
με το θα θα θα... Καταστραφηκε ολη η ελλαδα... Εδω ακομη δεν βγηκε η προκ των αξιωματικων για μελλοντικη προκ λ/φ και υπαξ θα μιλαμε; . το παρον να κοιταμε. Και οσο για το μελλον αστο καλυτερα... Και που ξερεις εαν δεν γινουν προωρες εκλογες και βγει η ΝΔ και επαναφερει ξανα τις γραπτες εξετασεις; ... και οι προκυρηξεις δεν βγαινουν μονο καλοκαιρι εχουν βγει και απριλιο και νοεμβριο
Ευχαριστω. Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι μαλλον δεν τα ξερω καλα τι σημανει το κ/δ και υ/κ;
Κ/Δ = Καταδρομέας
Υ/Κ = Υποβρύχιες Καταστροφές (κοινώς Βατραχάνθρωπος)
Υ/Κ = Υποβρύχιες Καταστροφές (κοινώς Βατραχάνθρωπος)
Ευχαριστω νασο. Συγγνωμη που ειμαι ασχετος με αυτα. Κατι τελευταιο εγω εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ. Μ[πορεις σε παρακαλω να μου πεις τα μορια που μαζευω και αν εχω ελπιδες για λιμενοφυλακας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
TEO έγραψε:Ευχαριστω νασο. Συγγνωμη που ειμαι ασχετος με αυτα. Κατι τελευταιο εγω εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ. Μ[πορεις σε παρακαλω να μου πεις τα μορια που μαζευω και αν εχω ελπιδες για λιμενοφυλακας
Aρχηγέ βιάζεσαι. Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα όχι πότε θα βγει η προκήρυξη αλλά ποια κριτήρια θα έχει
-
- Ταξίαρχος
Αν παιξουν οι ιδιες προκυρηξεις και δεν εχεις ειδικοτητα Κ/Δ τοτε δεν εχεις καν δικαιωμα να δωσεις... απονκει και μετα μαλλον μαζευεις λιγα μορια με το παλιο συστημα...TEO έγραψε:... εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Βασικά διπλώματα οδήγησης δεν δίνουνε μόρια έτσι δεν είναι;
-
- Ταξίαρχος
Προς το παρον οχι... και απ'οτι ξερω οταν χρειαστηκαν οδηγους για τα οχηματα που μαζευουν παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα εστηλαν κοσμο σε σχολειο του Π. Ν. Δεν πηραν ετοιμα!Greek_Army έγραψε:Βασικά διπλώματα οδήγησης δεν δίνουνε μόρια έτσι δεν είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες