Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:θα θελεις 24000 μορια τουλαχιστον για να περασεις...
Ευκολα: γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφες
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
mak.23 έγραψε:Πως το γνωριζεις αφου δεν εχει βγει η προκυρηξη;
Προκηρυξρεις 99-2003

εφαγες του 2006... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνατις βασεις τις θυμασαι για ολες τις κατηγοριες; Σορρυ για την ερωτηση αλλα επειδη θα ερωτηθει απο καποιον αλλον την κανω εγω για να φαω ο ιδιος τα μπινελικιαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναεαν δεν τις θυμασαι δεν πειραζει. Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι... Αλλα να γραψψουμε και καμια μαμακια για να αναιβουμε και βαθμο... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Ευκολα: Γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... Κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφες

ακου νυφες... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναδηλαδη με 21000 μοριακια ηταν μεσα οι κατινεςΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
mak.23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mak.23 »

Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Ευκολα: Γυναικα με 18 απολυτηριο και προφισιενσυ σε αγγλικα γαλλικα χωρις καν υπολογιστες... Κατσε να δεις πως θα γεμισει το Σωμα νυφες
ακου νυφες... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναδηλαδη με 21000 μοριακια ηταν μεσα οι κατινεςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
οχι... οι Καταδρομεις...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

mak.23 έγραψε:Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.
Συνηθως κατα ποιον; μπορεις να μου αναφερεις ποιες ειχαν βγει Αυγουστο; Ποιο σωστο αστο να το κρινουν οσοι ειναι μεσα... εσυ το μπορεις να κρινεις μονο το πιο συμφερον προς τα εσενα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

mak.23 έγραψε:Λεω πως ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... Θα βγει προς το καλοκαιρι. Αυγουστο... Συνηθως τοτε βγαινει. Ενταξει 17 δεν εχω. Λιγο πιο κατω γυρο στο 16 πανε και 5 χρονια δεν θυμαμαι... Θα δουμε πως θα ειναι η προκυρηξη και θα πραξουμε αναλογα. Οταν βγει... Το πιο σωστο θα ηταν να βγει προκυρηξη αναλογη με τος ειδικους φρουρους.

με το θα θα θα... Καταστραφηκε ολη η ελλαδα... Εδω ακομη δεν βγηκε η προκ των αξιωματικων για μελλοντικη προκ λ/φ και υπαξ θα μιλαμε; . το παρον να κοιταμε. Και οσο για το μελλον αστο καλυτερα... Και που ξερεις εαν δεν γινουν προωρες εκλογες και βγει η ΝΔ και επαναφερει ξανα τις γραπτες εξετασεις; ... και οι προκυρηξεις δεν βγαινουν μονο καλοκαιρι εχουν βγει και απριλιο και νοεμβριο
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ευχαριστω. Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι μαλλον δεν τα ξερω καλα τι σημανει το κ/δ και υ/κ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κ/Δ = Καταδρομέας

Υ/Κ = Υποβρύχιες Καταστροφές (κοινώς Βατραχάνθρωπος)
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ευχαριστω νασο. Συγγνωμη που ειμαι ασχετος με αυτα. Κατι τελευταιο εγω εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ. Μ[πορεις σε παρακαλω να μου πεις τα μορια που μαζευω και αν εχω ελπιδες για λιμενοφυλακας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

TEO έγραψε:Ευχαριστω νασο. Συγγνωμη που ειμαι ασχετος με αυτα. Κατι τελευταιο εγω εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ. Μ[πορεις σε παρακαλω να μου πεις τα μορια που μαζευω και αν εχω ελπιδες για λιμενοφυλακας

Aρχηγέ βιάζεσαι. Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα όχι πότε θα βγει η προκήρυξη αλλά ποια κριτήρια θα έχει
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Οκ σορρυ... Βιαζομαι πολυ το ξερω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

TEO έγραψε:... εχω απολητυριο ενιαιου 12.2 λοουερ Ισιντιελ στα κομπιουτερ δοκιμος στον στρατο και αν παιζει ρολο ολα τα διπλωμτα απο μηχανη, αυτοκινητο και φορτηγο και πιστοποιηση απο δημοσιο ιεκ...
Αν παιξουν οι ιδιες προκυρηξεις και δεν εχεις ειδικοτητα Κ/Δ τοτε δεν εχεις καν δικαιωμα να δωσεις... απονκει και μετα μαλλον μαζευεις λιγα μορια με το παλιο συστημα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασικά διπλώματα οδήγησης δεν δίνουνε μόρια έτσι δεν είναι;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Βασικά διπλώματα οδήγησης δεν δίνουνε μόρια έτσι δεν είναι;
Προς το παρον οχι... και απ'οτι ξερω οταν χρειαστηκαν οδηγους για τα οχηματα που μαζευουν παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα εστηλαν κοσμο σε σχολειο του Π. Ν. Δεν πηραν ετοιμα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες