Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
τασος

Δημοσίευση από τασος »

Εντος του 2011, αναμενεται προκυρηξη για το λιμενικο; Και κατι αλλο, πρεπει να εχω τελειωσει με τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις για να μπορω να δωσω εξετασεις σε μια μελλοντικη προκυρηξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

τασος έγραψε:Εντος του 2011, αναμενεται προκυρηξη για το λιμενικο; Και κατι αλλο, πρεπει να εχω τελειωσει με τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις για να μπορω να δωσω εξετασεις σε μια μελλοντικη προκυρηξη;

δηλαδή δεν μπορείς να διαβάσεις παλαιότερα μηνύματα;
...
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Καλημερα! Δηλαδη εμεις το 1982 τσαμπα περιμενουμε να δουμε προκυρηξη για το λιμενικο; Ειναι σιγουρο παλι αυτα που λενε για πανελληνιες;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

poliths έγραψε:Καλημερα! Δηλαδη εμεις το 1982 τσαμπα περιμενουμε να δουμε προκυρηξη για το λιμενικο; Ειναι σιγουρο παλι αυτα που λενε για πανελληνιες;

πολλα ζητας... Δυστυχως ετσι οπως εχουν τα πραγματα μην περιμενεις προκυρηξη σε συντομο χρονικο διαστημα και κατα πασαν πιθανοτητα ουτε το 2011...
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Μία λέτε ότι θα Βγει Προκήρυξη Τα Χριστούγεννα Μια Ότι Δεν θα βγει καθόλου, σας παρακολουθώ Εδώ Και Μέρες, Υπάρχει Κανείς Που να μας πει Κάτι Σίγουρο Και Έγκυρο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

poliths έγραψε:Μία λέτε ότι θα Βγει Προκήρυξη Τα Χριστούγεννα Μια Ότι Δεν θα βγει καθόλου, σας παρακολουθώ Εδώ Και Μέρες, Υπάρχει Κανείς Που να μας πει Κάτι Σίγουρο Και Έγκυρο;

κανείς δεν ξέρει ο καθένας γράφει την αποψή του
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

poliths έγραψε:Μία λέτε ότι θα Βγει Προκήρυξη Τα Χριστούγεννα Μια Ότι Δεν θα βγει καθόλου, σας παρακολουθώ Εδώ Και Μέρες, Υπάρχει Κανείς Που να μας πει Κάτι Σίγουρο Και Έγκυρο?
Θες κατι σιγουρο... Να σου πω εγω. Στη συμφωνια με το ΔΝΤ αναφερετε οτι οι προσληψεις στο Δημοσιο θα ειναι 1 προς 10, δηλ για καθε 10 που φευγουν θα προσλαμβανετε 1, εκτος απο το Στρατο και τα ΣΑ οπου θα ειναι 1 προς 1. Αν τελικα εφαρμοστει αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

poliths έγραψε:Μία λέτε ότι θα Βγει Προκήρυξη Τα Χριστούγεννα Μια Ότι Δεν θα βγει καθόλου, σας παρακολουθώ Εδώ Και Μέρες, Υπάρχει Κανείς Που να μας πει Κάτι Σίγουρο Και Έγκυρο;

Kανεις δεν ειπε οτι θα βγει προκυρηξη για τα χριστουγεννα... η μονη που επαιζε να βγει μετα τις γιορτες ητανε αυτη των αξιωματικων και δεν γνωριζω για ποιους λογους εχει παγωσει... Εδω και αρκετους μηνες το εχω ξαναπει οτι προκυρηξη για το λιμενικο σωμα μεσα στο 2010 δεν προκειτε να βγει... Και δεν ειναι δικα μου λογια αλλα του πρωην υπουργου του υπροπο του χρυσοχοιδη (εαν ψαξεις σε παλιοτερα ποστ θα το βρεις με το δημοσιευμα) ... Γκε γκε; Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:...η μονη που επαιζε να βγει μετα τις γιορτες ητανε αυτη των αξιωματικων και δεν γνωριζω για ποιους λογους εχει παγωσει...
1)Γιατι δεν υπαρχει Αρχηγος

2) Γιατι οι Υπουργοι δεν ξερουν ακριβως πιο κομματι του ΛΣ εχουν

3) Γιατι τα στελεχη του ΛΣ δεν ξερουν που υπαγονται...

Φτανουν αυτα; η να βαλω οτι δεν εγκρινονται φραγκα?

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:... η μονη που επαιζε να βγει μετα τις γιορτες ητανε αυτη των αξιωματικων και δεν γνωριζω για ποιους λογους εχει παγωσει...

1) Γιατι δεν υπαρχει Αρχηγος

Φτανουν αυτα; Η να βαλω οτι δεν εγκρινονται φραγκα;

Νομιζω οτι τα ειπες ολα... Και το κυριοτερο που το γνωριζουν ολοι: Οτι δεν υπαρχουν φραγκα... Καποιοι ομως δεν το βλεπουν και ξαναρωτανε εαν θα ξαναβγει προκυρηξη... Η κυβερνηση μιλαει για απολυσεις και καποιοι ζητανε προσληψειςΕικόναΕικόναΕικόνα...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:... η μονη που επαιζε να βγει μετα τις γιορτες ητανε αυτη των αξιωματικων και δεν γνωριζω για ποιους λογους εχει παγωσει...

1) Γιατι δεν υπαρχει Αρχηγος

Φτανουν αυτα; Η να βαλω οτι δεν εγκρινονται φραγκα;

Νομιζω οτι τα ειπες ολα... Και το κυριοτερο που το γνωριζουν ολοι: Οτι δεν υπαρχουν φραγκα... Καποιοι ομως δεν το βλεπουν και ξαναρωτανε εαν θα ξαναβγει προκυρηξη... Η κυβερνηση μιλαει για απολυσεις και καποιοι ζητανε προσληψειςΕικόναΕικόναΕικόνα...
Δεν εχω πει τιποτα... και δεν προκειται να πω αυτα που καλως η κακως δεν πρεπει να ακουστουν... Δεν ξερουν, δεν ξερετε που ζητατε να μπειτε... Ξανασκεφτειτε το! Θα κλεισετε ενα προβλημα αλλα θα ανοιξετε πολλα αλλα.
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Τι να ξερουμε που θα μπουμε; Εξω σε απολυουν για πλακα ενω στο δημοσιο ειναι δημοσιο οσο χαλια και να ειναι Οσες περικοπες και να κανουν παντα θα εισαστε σε καλυτερη ψυχολογια απο τον ιδιωτικο τομεα, οποτε μη γελειομαστε και μεταξυ μας! Και εσυ που περνας χαλια αν δεν σαρεσει παραιτησου και βγες εξω να περασεις καλυτερα και μην χαλιεσαι για την θεση σου θα καλυφθει αμεσως!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

poliths έγραψε:Τι να ξερουμε που θα μπουμε; Εξω σε απολυουν για πλακα ενω στο δημοσιο ειναι δημοσιο οσο χαλια και να ειναι Οσες περικοπες και να κανουν παντα θα εισαστε σε καλυτερη ψυχολογια απο τον ιδιωτικο τομεα, οποτε μη γελειομαστε και μεταξυ μας! Και εσυ που περνας χαλια αν δεν σαρεσει παραιτησου και βγες εξω να περασεις καλυτερα και μην χαλιεσαι για την θεση σου θα καλυφθει αμεσως!
Δεν ειμαι στο Λιμενικο απλα συνεργαζομαι και βλεπω καποια πραγματα παραπανω... Εχεις δικαιο ως προς το χρηματικο.

Να εισαι ομως σιγουρος οτι αν ημουν Λιμενικος και παραιτουμουν η θεση μου θα παρεμενε κενη οπως οι δεκαδες θεσεις μηνιεως αυτων που αποστρατευονται φοβουμενοι μειωσεις συνταξεων.

poliths

Δημοσίευση από poliths »

καλημερα σας. δηλαδη στο λιμενικο θα ξαναγινουν προσληψεις αμεσα; και με τον τροπο που γινοτανε μεχρι πριν?
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Το με ποιο τρόπο μάλλον θα το σκεφτούν και εγώ εύχομαι να γίνει πάλι με γραπτές εξετάσεις! Γιατί εκεί τουλάχιστον όποιος θέλει κάθεται και διαβάζει (αρκεί να δωθεί συγκεκριμένη ύλη βέβαια) και αν δεν περάσει τουλάχιστον θα ξέρει ότι το προσπάθησε κι έκανε ότι μπορούσε, ενώ αν γίνει με μόρια άντε γεια... Θα πρέπει να΄χεις 19 απολυτήριο για να ελπίζεις και 2-3 ξένες γλώσσες άριστα... Εκεί τί να προσπαθήσεις.Ή που θα τύχει να τα έχεις ήδη ή που δεν θα τα έχεις και τα χέρια σου θα είναι δεμένα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες