Καλη η ερωτηση... οχι, δεν υπαρχουν (για τα προσοντα που ανεφερες) και αν υπαρχουν ειναι μικρες. Ερωτηση, ξερεις με τι ακριβως ασχολειται το Λιμενικο και τι θα κανεις οταν με το καλο μπεις?gogos έγραψε:Ενδιαφερομαι να υπηρετησω στο λιμενικο σωμα.
Μισθός και επιδόματα Λιμενικού
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 2
297ΙΜΑΚ έγραψε:Καλη η ερωτηση... Οχι, δεν υπαρχουν (για τα προσοντα που ανεφερες) και αν υπαρχουν ειναι μικρες.Ερωτηση, ξερεις με τι ακριβως ασχολειται το Λιμενικο και τι θα κανεις οταν με το καλο μπεις;gogos έγραψε:Ενδιαφερομαι να υπηρετησω στο λιμενικο σωμα.
Δεν χρειαζεται να σου απαντησει γιατι η απαντηση ειναι πολυ απλη:To ΛΣ ασχολειται με το... ψαρεμα

-
- Ταξίαρχος
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Οχι το Λιμενικο ειναι σαν την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ, μπαινεις και εξασφαλιζεσαι για μια ζωη, ειναι η τελευταια λυση πριν απο ΕΠΟΠ χαχα...greko_27 έγραψε:Δεν χρειαζεται να σου απαντησει γιατι η απαντηση ειναι πολυ απλη:To ΛΣ ασχολειται με το... ψαρεμα297ΙΜΑΚ έγραψε:Καλη η ερωτηση... Οχι, δεν υπαρχουν (για τα προσοντα που ανεφερες) και αν υπαρχουν ειναι μικρες.Ερωτηση, ξερεις με τι ακριβως ασχολειται το Λιμενικο και τι θα κανεις οταν με το καλο μπεις;gogos έγραψε:Ενδιαφερομαι να υπηρετησω στο λιμενικο σωμα.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 2
297ΙΜΑΚ έγραψε:Οχι το Λιμενικο ειναι σαν την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ, μπαινεις και εξασφαλιζεσαι για μια ζωη, ειναι η τελευταια λυση πριν απο ΕΠΟΠ χαχα...
Οι ΕΠΟΠ παντως ειναι σε καλυτερη μοιρα... Ειδικα στην αεροπορια και στο ΠΝ...

-
- Στρατηγός
Αρκετά ξεφύγαμε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να μαθω τι περιπου μισθοδοσια υπαρχει για τους αξιωματ. οικονομικων. ειμαι αποφοιτη τελογιστικης, εγγαμη με 1 παιδι και 68 μηνες προϋπηρεσια σε δημοσιο τομεα σε οικονομικη υπηρεσια.
σας ευχαριστω.
θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να μαθω τι περιπου μισθοδοσια υπαρχει για τους αξιωματ. οικονομικων. ειμαι αποφοιτη τελογιστικης, εγγαμη με 1 παιδι και 68 μηνες προϋπηρεσια σε δημοσιο τομεα σε οικονομικη υπηρεσια.
σας ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
mamamia έγραψε:Καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να μαθω τι περιπου μισθοδοσια υπαρχει για τους αξιωματ. Οικονομικων. Ειμαι αποφοιτη τελογιστικης, εγγαμη με 1 παιδι και 68 μηνες προϋπηρεσια σε δημοσιο τομεα σε οικονομικη υπηρεσια.
σας ευχαριστω.
http://www.aneaed.gr/?p=361
Ο μισθός Που Ξεκινούν Οι Υπαξιωματικοί Γνωρίζει Κανεις;
ευχαριστω
ευχαριστω
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κάποιος να μου πει το μισθό του ανθυποπλοιάρχου ειδικότητας νομικού; ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζει κάποιος να μου πει το μισθό του ανθυποπλοιάρχου ειδικότητας νομικού; ευχαριστώ πολύ
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παιδια ξερει κανεις να μας πει ποσο πληρωνονται οι δοκιμοι σημαιοφοροι κατα τη διαρκεια της 15μηνης εκπαιδευσης; Κατι ειχε παρει το αυτι μου για 200 ευρω λογω κρατησεων.
Επισης πρωτος μισθος μετα το τελος της εκπαιδευσης;
Αν ξερει κανεις που ειναι μεσα να μας πει, γιατι ψαχνω, ψαχνω αλλα με το σημερινο κοψε ραψε δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω
Επισης πρωτος μισθος μετα το τελος της εκπαιδευσης;
Αν ξερει κανεις που ειναι μεσα να μας πει, γιατι ψαχνω, ψαχνω αλλα με το σημερινο κοψε ραψε δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Και εγώ θεωρώ ότι κάπου εκεί θα είναι. Απο συζητήσεις που έχω κάνει με άτομο που ήταν στην ΣΜΥΝ (υπαξιωματικοί) και έπαιρναν 100?+. Οπότε για τους αξιωματικούς εκτιμώ ότι μπορεί να πλησιάζει τα 200?.Kostas17 έγραψε:Παιδια ξερει κανεις να μας πει ποσο πληρωνονται οι δοκιμοι σημαιοφοροι κατα τη διαρκεια της 15μηνης εκπαιδευσης; Κατι ειχε παρει το αυτι μου για 200 ευρω λογω κρατησεων.
- Kostas17
Κανεις εκ των εσω να μας πει τι παιζει ρε παιδια?
Αγχωνεσε κωστα; 

- Kostas17
Ρε φιλε θελω να κανω το κουμαντο μου, να δω τι καβατζα θελω για τα εξοδα μου στη σχολη, την παραταω την ταβερνα η περιμενω να βγει η ανακοινωση με τους καλουμενους; 

Παιδιά ξέρεις κανείς υπεύθυνα με βάση τα καινούρια δεδομένα τον μισθό ενός λφ και ενός υπαξ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες