Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Στην ουσια δε λεει καποια πληροφορια που να μη γνωριζουμε, οσο για την αλλαγη στα κριτηρια δεν αναφερει τιποτα απολυτως?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Γενικα ρε παιδια το site αυτο παρεχει καλη πληροφορηση (αλλα και troll-αρισμα). Υπαρχουν ατομα απο εδω που ξερουν να ψαχνουν λιγο καλυτερα και καμια φορα παραθετουν και φεκ (ο. Τι πιο αξιοπιστο) αλλα και αλλα Sites, οποτε λιγο πολυ, για μενα, δεν αξιζει να αγοραζετε εφημεριδες. Το εχω παρατηρησει και με την προηγουμενη προκ των ειδ φρουρων (2010). Ο. Τι εγραφαν οι εφημεριδες το ηξερα ηδη απο εδω. Αυτα σχετικα με τις εφημεριδες.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Επειδη δουλευα σε ψιλικατζιδικο και παντα διαβαζα καθημερινα τις εφημεριδες ποτε δεν ελεγαν κατι το καινουργιο και γραφουν μονο τα βασικα ουτε καν λεπτομερειες... Ειδικα το εθνος μια ελεγε για 4000, μια για 3000, μια για 1500, μια για 500, μια για 200 ε. Φ πως να μην πεφτει μετα μεσα; Αφου το παραμικρο που ακουγεταιι το γραφει

Μηπως τα διαβαζουν εδω κα τα γραφουν μετα στα ενθετα; Χαχαχαχα
Πραγματικα πιο πολυ ενημερωνομαι απο δω μεσα Την προκυρηξη παρα απο εφημεριδεσ... Σπανια θα παρω... Και μετα το σημερινο που το εθνος δεν ελεγε τιποτα ουσιαστικο δεν θα ξανα παρω. Καλα καλα δεν ξερουν ουτε στο υπουργειο ποσους θα παρουν θα ξερουν στο εθνοσ;

- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Μακαρι να βγει η προκηρυξη αλλα μην πιστευετε τις εφημεριδες για τον αριθμο
Το έγραψες και χτες. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να ψάξεις στην ενότητα και να δεις ότι πάνω πάνω υπάρχει σαν ανακοίνωση θέμα με τίτλο όριο ηλικίας στα σώματα ασφαλείας ;
Greek_Army
Greek_Army
Πρωτον μη μου γραφεις με κοκκινα γραμματα και δευτερον δεν ηξερα οτι και τα δυο ελεγχονται απο εσενα... Οκ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
poliths έγραψε:Πρωτον μη μου γραφεις με κοκκινα γραμματα και δευτερον δεν ηξερα οτι και τα δυο ελεγχονται απο εσενα... Οκ;
Δεν νομίζω ότι είσαι ο κατάλληλος για να μου κάνεις παρατηρήσεις η υποδείξεις. Γι'αυτό προσπάθησε να γράφεις στα σωστα θέματα και άσε τις δικαιολογίες
Στην ζωη μου εχω μαθει να λεω αληθειες και οχι δικαιολογιες και οσο για τις παρατηρησεις δεν σου εκανα καμια απλα σου εξηγησα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
poliths έγραψε: Στην ζωη μου εχω μαθει να λεω αληθειες και οχι δικαιολογιες και οσο για τις παρατηρησεις δεν σου εκανα καμια απλα σου εξηγησα
Οκ ίσως σε παρεξήγησα, συγνώμη και συνεχίζουμε στο θέμα

Giouli ξερεις ποσες θεσεις λενε οτι θα πρωκηριξουνε αυτη την φορα; Κ μεχρι ποια ηλικια μπορεις να κανεις τα χαρτια σου; Σε ευχαριστω για πριν δεν σε ζαλιζω αλλο :P
Νασο σε ευχαριστω πολυ τωρα ειδα την απαντηση σου γι αυτο ρωτησα τον/την γιουλι
Νασο σε ευχαριστω πολυ τωρα ειδα την απαντηση σου γι αυτο ρωτησα τον/την γιουλι
Basilis Ntoumas
Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόσληψης νέων Ειδικών Φρουρών και επειδή ενδιαφέρεστε πολλοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι ΔΕN έχει εγκριθεί, ακόμη, πρόσληψη!
Το Αρχηγείο ζήτησε προ μηνών την πρόσληψη 1.000. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποφασίζει μαζί με τους οικονομικούς υπουργούς. Όσο για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς, βγαίνουν γι... Α να πουλάνε φύλλα εκμεταλλευόμενοι την ανεργία.
Λογικα για 500 θεσεις αλλα μεχρι τωρα θολο για φετος... Μπορεις μεχρι τα 28 σου.
τιποτα ρε
τιποτα ρε

Οχ οταν το αρχηγειο ζητησε περσυ 1500, το οικονομικων ειπε 500
αρα φετος που ζητησαν 1000 το οικονομικων θα πει 333
αρα φετος που ζητησαν 1000 το οικονομικων θα πει 333

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες