Επιθετικά ελικόπτερα
Επιθετικά ελικόπτερα
Καλα το ka-50 ειναι ακρως εξελιγμενο δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουμε ακομα τα ah-64.
Επιθετικά ελικόπτερα
Γιατί το Ka-50 έχει ηλεκτρονικά της πλάκας, όπως το μεγαλύτερο μέρος των ρωσικών οπλικών συστημάτων (με εξαιρέσεις).
Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Επιθετικά ελικόπτερα
Τέτοια ελικόπτερα με πολύπλοκα σύστήματα δεν τα εμπιστεύομαι. Άλλωστε είνια και η συντήρηση τους απαγορευτική.
Όσο για τα ηλεκτρονικά, γιατί νομίζετε ότι βάζουν Ισραηλινά;
Προτιμώ το Mi-28 Havoc/Night Havoc. Για να μην αναφέρω τα Mi-35 που μπορούν να μεταφέρουν και στρατιώτες.
Όσο για τα ηλεκτρονικά, γιατί νομίζετε ότι βάζουν Ισραηλινά;
Προτιμώ το Mi-28 Havoc/Night Havoc. Για να μην αναφέρω τα Mi-35 που μπορούν να μεταφέρουν και στρατιώτες.
Επιθετικά ελικόπτερα
γιατι δεν υπαρχει καλυτερο επιθετικο ελικοπτερο αυτην την στιγμη(για εμενα ετσι)!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Επιθετικά ελικόπτερα
Οπως εχω ξανααναφερει ο κολητος μου ειναι πιλοτος σε απατσι. Εγω απο ελικοπτερα δε θα ελεγα οτι ειμαι ιδιαιτερος γνωστης. Απλως μεταφερω οσα μου λεει ο ιδιος.yandr έγραψε:Γιατί το Ka-50 έχει ηλεκτρονικά της πλάκας, όπως το μεγαλύτερο μέρος των ρωσικών οπλικών συστημάτων (με εξαιρέσεις).

Για να το λεει αυτος τον εμπιστευομαι απολυτα αφου ειναι η δουλεια του αλλωστε.

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Επιθετικά ελικόπτερα
Τα Mi-35 που είναι αναβαθμισμένα από την Νότια Αφρική τα έχετε υπόψην σας;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Επιθετικά ελικόπτερα
Πάντως μια καλή λύση θα ήταν να διατηρηθεί ένας αριθμός απάτσι και να αγοραστούν ρώσικα που είναι διπλού ρόλου. Επιθετικά και μεταφορικά. Είναι αλήθεια ότι το απάτσι στα ηλεκτρονικά yandr είναι κορυφή αλλά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Μηχανολογικά ότι φτιάχνουν οι Ρώσοι είναι άρτιο. Προσθέτεις βελτιωμένα ηλεκτρονικά και καθαρίζεις. Το θέμα είναι η νοοτροπία. Εγώ είμαι υπέρ των ρώσικων συστημάτων ειδικά σε βαλιστικα, αντιβαλιστικα, αντιεροπορικά, αντιαρματικά και ελικόπτερα μεσαίων μεταφορών με οπλισμό (ρουκέτες, πυραύλους κτλ). Στο ναυτικό είναι οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Στα άρματα μάχης οι Γερμανοί και οι Ρώσοι. Θυμηθείτε από παλιά το ΤIGER KAI TO T34 αντίστοιχα. Τα sherman ηταν μια μπάτσα. Οι αμερικάνοι είναι μόνο για ηλεκτρονικά συστήματα, ραντάρ, αισθητήρες κτλ.
Επιθετικά ελικόπτερα
Το ka-52 aligator θεωρείται από πολλούς στρατιωτικούς αναλυτές το πλεον σύγχρονο επιθετικό ελικόπτερο. Συμφωνω με τον Mirage σχεδόν σε όλα. Η μόνη θεωρητική υστέρηση των ρωσικών οπλικών συστημάτων (πλην των πυραυλικών που εκεί είναι δεκαετίες μπροστά) ήταν τα ηλεκτρονικά συστηματα τα οποία φαίνεται ότι η Ρωσία έχει αρχίζει να αναβαθμίζει σημαντικά όπως βλέπουμε με το IRBIS στα su-35flanker. Οσο για το ναυτικό είδαμε τα τραγικά αποτελέσματα των Γερμανων με τα ελληνικά υποβρύχια. Θεωρώ ότι τα νέας γενιάς Ρωσικά υποβρυχια που κατασκευάζονται κλάσης nerpa &borei Προκαλούν πονοκέφαλο στο ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς προφανώς γιατί γνωρίΖουν περισσότερα από εμάς για τις δυνατότητές τους.
-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Επιθετικά ελικόπτερα
Russian Attack Helicopters.
-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!