πεστα ρε αρμυ γιατι θα πεσουν απο τα συννεφα οι περισσοτεροι εδω μεσα...Greek_Army έγραψε:Ναι κάτσε να πτωχεύσουμε και θα πάρει 5.000 φρουρούς μετά. Ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι η εποχή είναι δύσκολη; Και 500 να πάρει να είστε ευχαριστημένοιtzotzos έγραψε:Απαντηση αστυνομικου σε ερωτηση μου για την προκυριξη. Τους χρειζομαστε τους φρουρουσ. Κατι πρεπει να γινει... Δεν περνουμε ρεπο και δουλευουμε μεχρι και 4 εβδομαδες χωρις μια μερα ρεπο. Μας εχει βγει το λαδι. Και απο τη στιγμη που υπαρχουν φρουροι που μπορουν να ειναι σε 2 μηνες ετοιμοι, πρεπει να τους παρουν. Ας ελπισουμε πως θα σκεφτουν και τα μεγαλα κεφαλια με τον ιδιο τρποπο...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Γιατι ρε παιδια τοση απεσιοδοξια; Ακομα δεν ξερουμε σιγουρα ποσα ζητησε το υπουργειο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Δεν είναι απαισιοδοξία αρχηγέ είναι η "εικόνα" της εποχής.
-
- Αντισυνταγματάρχης
το υπουργειο μπορει να ζητησει 7000 το θεμα ειναι τι θα εγκριθει απο το λογ. Του κρατους...ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Γιατι ρε παιδια τοση απεσιοδοξια; Ακομα δεν ξερουμε σιγουρα ποσα ζητησε το υπουργειο
Ξερουμε ποσους ζητησε το υπουργειο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Ξερουμε ποσους ζητησε το υπουργειο;
ακομα δεν ξερουμε, αν θα βγαλει προκυρηξη φετος...
Να υπολογιζεις περιπου οπως και το 2010...
το νου σου...
Θα συμφωνησω οτι η εποχη ειναι δυσκολη κριση λεφτα δεν υπαρχουν εχουμε και δντ στα κεφαλια μας αλλα οπως προειπα ακουσα οτι θα παρει 2000 νοσηλευτες γιατι να μν παρει και περισσοτερους απο 500 φρουρουσ; Ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλο μας μια μικρη-μικρη ελπιδα... Εγω προσωπικα επειδη ειμαι μικρη σε ηλικια δν θελω να χασω την αισιοδοξια μου και λεω πως αν δεν περασω φετος μεχρι τα 28 εχω χρονακια να βγαλω και αλλη γλωσσα και γενικα να προσπαθησω!
-
- Στρατηγός
Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 3000 φρουρούς ξέρεις μήπως πόσους νοσηλευτές έχει πάρει; Μην τα θέλετε όλα δικά σας. Υπάρχουνε κι'άλλοι κλάδοι που έχουνε ανάγκες. Μην ξεχνάμε ότι η αστυνομία παίρνει άτομα και από τις πανελλήνιες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
γιατι πιστευεις οτι θα παρει 2000 νοσηλευτες; Εγω παλι οχι... Μακαρι να πεσω εξω αλλα... Κανε οτι μπορεις να ανεβασεις τα μορια σου και ο χρονος θα δειξει.dez1! έγραψε: Θα συμφωνησω οτι η εποχη ειναι δυσκολη κριση λεφτα δεν υπαρχουν εχουμε και δντ στα κεφαλια μας αλλα οπως προειπα ακουσα οτι θα παρει 2000 νοσηλευτες γιατι να μν παρει και περισσοτερους απο 500 φρουρουσ; Ας εχουμε στο πισω μερος του μυαλο μας μια μικρη-μικρη ελπιδα... Εγω προσωπικα επειδη ειμαι μικρη σε ηλικια δν θελω να χασω την αισιοδοξια μου και λεω πως αν δεν περασω φετος μεχρι τα 28 εχω χρονακια να βγαλω και αλλη γλωσσα και γενικα να προσπαθησω!
Καλα και οι νοσηλευτες απο 2000 που ακουγονται μπορει να καταληξουν 800-1000. Ποτε δεν ξερεισ... Ευτυχως καταλαβα απο μικρη ποσο θελω την αστυνομια και αυτο μου δινει το περιθωριο 8 χρονων. Οτι και να γινει φετος και αν δεν περασω. Του χρονου θα βγαλω οσες γλωσσες μπορω. Αν και σα γυναικα δεν μπορω να μαζεψω τα μορια που μπορει να μαζεψει ενας αντρασ. Θα συνεχιζω να ελπιζω παντως αν και μπορει να αποδειχτει Ενα ονειρο τρελο
-
- Στρατηγός
E υπάρχει και η αστυφυλάκων. Αντί να κάθεσαι να βγάζεις και να χαλάς λεφτά για γλώσσες, μπορείς να ξαναδώσεις πανελλήνιες 

-
- Αντισυνταγματάρχης
αυτο που λεει ο αρμυ ειναι το καλυτερο... Εισαι μικρη εχεις χρονο να πας και ιεκ σωματων ασφαλειας περα απο τις ξενες γλ. Που λες.dez1! έγραψε: Καλα και οι νοσηλευτες απο 2000 που ακουγονται μπορει να καταληξουν 800-1000. Ποτε δεν ξερεισ... Ευτυχως καταλαβα απο μικρη ποσο θελω την αστυνομια και αυτο μου δινει το περιθωριο 8 χρονων. Οτι και να γινει φετος και αν δεν περασω. Του χρονου θα βγαλω οσες γλωσσες μπορω. Αν και σα γυναικα δεν μπορω να μαζεψω τα μορια που μπορει να μαζεψει ενας αντρασ. Θα συνεχιζω να ελπιζω παντως αν και μπορει να αποδειχτει Ενα ονειρο τρελο
Δεν ξερω μωρε το σκεφτομαι και αυτο αλλα με τα μαθηματικα και αυτα δεν τα παω καλα. Νομιζω δεν θα τα καταφερω ειμαι λιγο σκραπας σε αυτα! Προτειμω να μαθω 2-3 γλωσσεσ. Αλλα χρειαζονται και λεφτα θα μου πεις κατι θα κανουμε και για αυτο θα ζοριστω αρκετα αλλα αμα μεχρι τα 28 δεν περασω θα εκραγω!
Ναι εχω κοιταξει και για το ιεκ... Αλλα δεν εχει αθηνα δυστυχωσ... Τι να πω θα τh βρω τη λυση και θα μπω δεν μπορει θα μου κατσει μια φορα... Εχω μεγαλωσει με μια οικογενεια που ειχαμε πολλους αστυνομικους και το θελω σαν τρελη!
Ναι εχω κοιταξει και για το ιεκ... Αλλα δεν εχει αθηνα δυστυχωσ... Τι να πω θα τh βρω τη λυση και θα μπω δεν μπορει θα μου κατσει μια φορα... Εχω μεγαλωσει με μια οικογενεια που ειχαμε πολλους αστυνομικους και το θελω σαν τρελη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
εχεις αρκετο χρονο να μαζεψεις μορια και αφου το θελεις πολυ θα τα καταφερεις, καλη σου επιτυχια.dez1! έγραψε: Δεν ξερω μωρε το σκεφτομαι και αυτο αλλα με τα μαθηματικα και αυτα δεν τα παω καλα. Νομιζω δεν θα τα καταφερω ειμαι λιγο σκραπας σε αυτα! Προτειμω να μαθω 2-3 γλωσσεσ. Αλλα χρειαζονται και λεφτα θα μου πεις κατι θα κανουμε και για αυτο θα ζοριστω αρκετα αλλα αμα μεχρι τα 28 δεν περασω θα εκραγω! Ναι εχω κοιταξει και για το ιεκ... Αλλα δεν εχει αθηνα δυστυχωσ... Τι να πω θα τh βρω τη λυση και θα μπω δεν μπορει θα μου κατσει μια φορα... Εχω μεγαλωσει με μια οικογενεια που ειχαμε πολλους αστυνομικους και το θελω σαν τρελη!
Σε ευχαριστω πολυ! Ευχομαι και σε σενα καλη επιτυχια! Ελπιζω να την βαλουμε τη στολη καποια στιγμη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες