Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Μαγκες μηπως λετε να κανουν κανενα τρελο κ να ειναι απαραιτητη η γνωση μιας ξενης γλωσσας; Ο παπατζο-ντουμας ελεγε για αλλαγες φετος. Λετε?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Εσύ δημητρης25 δεν πέρασες με την τελευταία; ή δεν θυμάμαι καλά;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
δημητρης25 έγραψε:Μαγκες μηπως λετε να κανουν κανενα τρελο κ να ειναι απαραιτητη η γνωση μιας ξενης γλωσσας; Ο παπατζο-ντουμας ελεγε για αλλαγες φετος. Λετε;
ο παπατζο-ντούμας κάτσε να δούμε αν θα είναι ακόμα στην θέση που είναι τώρα.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Αλλο προυποθεσεις και αλλο προσοντα φιλε μου, απο 10 χρονων μαθαινουμε ετυμολογια και Στα 15 μας γνωριζουμε καλα τη διαφορα. Απορω πως μπαινουν γυναικες στα Σ. Α.
-
- Ταξίαρχος
Δεν περασα D.Y.K. Φετος κ εαν βγαλει προκηρυξη! Κανω κατι προσπαθεια να ανεβασω τα μορια μου κ ειμαι σε καλο δρομο! Με λιγη υπομονη, πιστη κ ψυχοφαρμακα θα την παλεψω! Ρε greek αυτος ο ανθρωπος δεν μου γεμιζει το ματι!
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:Δεν περασα D.Y.K. Φετος κ εαν βγαλει προκηρυξη! Κανω κατι προσπαθεια να ανεβασω τα μορια μου κ ειμαι σε καλο δρομο! Με λιγη υπομονη, πιστη κ ψυχοφαρμακα θα την παλεψω!Ρε greek αυτος ο ανθρωπος δεν μου γεμιζει το ματι!
Δεν γεμίζει σε πολλούς. Και αν γίνουνε οι αλλάγες που ακούγονται. Θα πάρει πόδι μάλλον
Πως το λένε ένα συγκεκριμένο ΙΕΚ που μοριοδοτείται ρε παιδιά; Κάτι με ασφάλεια είναι.
Επίσης στην τελευταία προκύρηξη είχε αλλάξει η μοριοδότηση ή όχι;
Π. Χ άν είχες δίπλωμα για μηχανή πόσα μόρια έπαιρνες;(200 όπως ήτανε; )
Π. Χ άν είχες δίπλωμα για μηχανή πόσα μόρια έπαιρνες;(200 όπως ήτανε; )
-
- Ταξίαρχος
Ειχε αλλαξει. Απο 400 ειδικες δυναμεις πηγαν 500 κ για μηχανη απο 200 σε 300!
-
- Στρατηγός
D.Y.K έγραψε:Πως το λένε ένα συγκεκριμένο ΙΕΚ που μοριοδοτείται ρε παιδιά;Κάτι με ασφάλεια είναι.
Π. Χ άν είχες δίπλωμα για μηχανή πόσα μόρια έπαιρνες;(200 όπως ήτανε;)
Υπολογισμός Μορίων
Δεν το φτιάξαμε τσάμπα

-
- Ταξίαρχος
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
φιλε μου γνωριζω μεσω γνωστου μου ο οποιος ηταν επιτυχων σε προηγουμενο διαγωνισμο οτι με το που περνας τα αθληματα και τους γιατρους δηλαδη με το που εισαι επιτυχων ολα σου τα δικαιολογητικα αυτεπαγγελτα πηγαινουν σε αυτους που τα εχουν εκδοσει ωστε να γινει ελεγχος οτι ειναι νομιμα και δεν εχει γινει καποια παραποιηση ως προς τις βαθμολογιες η ακομη και να μην ειναι πλαστα. Μετα λοιπον απο αυτους τους ελεγχους εχουν βρεθει υποψηφιοι οι οποιοι ειτε ειχαν παραποιησει τις βαθμολογιες στα απολυτηρια ειτε κατεθεταν πλαστα δικαιολογητικα. Αυτοι οι θποψηφιοι με το που πιαστουν αποβαλονται και μπαινει ο επομενος επιλαχων. Ισως αυτο σου ειπε η κοπελα γιατι το αλλο δεν παιζει να ισχυει δκαθως η προκυρηξη ειναι ξεκαθαρη καλο βραδυΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: Καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε με καλα νεα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς οποιον γνωριζει και ειδικα σε Αυτους που ειναι ηδη Ειδικοι φρουροι. Μου ειπε σημερα μια κοπελα που εδωσε στην περασμενη Προκυρηξη οτι περασε στα μορια, περασε στα αθληματα και στους γιατρους και πως μετα την εκοψαν επειδη δεν ειχε διπλωμα μηχανης. Ακομα μου ειπε οτι εκοψαν και αλλα ατομα επειδη δεν ειχαν αγγλικα. Μου ειπε λοιπον οτι μπορει να περασεις απο ολα τα σταδια αλλα στο τελος ειναι υποχρεωτικο να εχεις αγγλικα, διπλωμα αυτο/του και μηχανης. Εχω διαβασει αρκετες φορες την προκ. Και πουθενα δεν λεει κατι τετοιο. Απαραιτητη προυποθεση ειναι για τους ανδρες ειναι να εχουν εκπληρωσει τις στρα/κες υποχρεωσεις. Αυτο λετε τελικα να ειναι αλλη μια ραδιο αρβηλα η ισχυει;
Κ εγω αυτο πιστευω! Τι να πω ομως; Δεν θελω να κατηγορησω το ατομο που μου το ειπε, γιατι ολοι κανουμε λαθοι, αλλα γενικα δεν καταλαβαινω γιατι Καποιοι ανθρωποι δεν φιλτραρουν απο το μυαλο τους Λιγο αυτα που πετανε! Φιλε δημητρη, οταν μου το ειπε και εμενα με εβαλε σε σκεψεις και μου χαλασε το κεφι. Δεν θελω να γινει και σε εσενα αυτο Και να σου χαλαει το ηθικο. Εχουμε ακουσει, οπως καλα ειπαν και τα παιδια, πολλες παπατζες που μας απομακρινουν τον στοχο και να δουμε τι αλλο εχουμε να ακουσουμε! Σας ευχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την προκήρυξη Ειδικών Φρουρών. Έχω τελειώσει επαγγελματικό λύκειο και θα ήθελα να μου πείτε αν στην μοριοδότηση μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο Λυκείου αντί του απολυτηρίου Μου; Ευχαριστώ εκ των υστέρων!
-
- Ταξίαρχος
Εννοειται γλυκια μου. Ανηκεις στην α κατηγορια αν το θελησεις!
-
- Ταξίαρχος
Το Υπουργείο Προστασίας ζήτησε την πρόσληψη 1.500 Ειδ. Φρουρών. Εξαρτάται από υπουργείο Οικονομικών για το αν και πόσους θα εγκρίνει. Εκτίμηση μου είναι ότι θα πάμε πάλι σε πρόσληψη 500. Ολα αυτά περίπου το Μάιο θα κριθούν... Βασιλης ντουμας στο facebook!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες