Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Γεια σας παιδια! Εχω παρατηρησει οτι μετα τη προκυρηξη του 2010 αλλαξαν πολυ τα πραγματα τα μορια πηγν στα υψη. Εκει που οι περισσοτεροι μισουσαν την αστυνομια ξαφνικα ολοι θελουν να μπουν; Τι να πω; Λετε να μν ξαναδουμε αυτα τα χαμηλα μορια με τα οποια μπαιναν το 2009 το 2008; Τι στο καλο ολοι ειναι πολυτεκνοι και με ειδικες δυναμεισ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
dez1! έγραψε:Γεια σας παιδια! Εχω παρατηρησει οτι μετα τη προκυρηξη του 2010 αλλαξαν πολυ τα πραγματα τα μορια πηγν στα υψη. Εκει που οι περισσοτεροι μισουσαν την αστυνομια ξαφνικα ολοι θελουν να μπουν; Τι να πω; Λετε να μν ξαναδουμε αυτα τα χαμηλα μορια με τα οποια μπαιναν το 2009 το 2008; Τι στο καλο ολοι ειναι πολυτεκνοι και με ειδικες δυναμεισ;
να τις ξεχάσεις αυτές τις βάσεις. Πάνε ανήκουνε στο παρελθόν, πλέον δύσκολο να ξαναπάρει 1500 άτομα που έπαιρνε παλιά. Όσο για το πολύτεκνοι και ειδικές δυνάμεις. Για τις ειδικές δυνάμεις μπορώ να σου απαντήσω ότι πολύ εύκολα πλέον κάποιος βγάζει την θητεία. Άσε που πλέον δεν υπάρχουνε δουλείες.
...
Σιγουρα τα 1.500 αταμα ειναι πλεον ονειρο... Δυστυχωσ. Ειναι και η ανεργια... ! Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
εγω να πω την πικρη μου αληθεια δεν Και οχι γιατι μπηκα εγω πχ τωρα αλλα δεν πιστευω οτι θα παρει και φετος Το 12 μπορει αλλα φετος μου φενετε λιγο απιθανο γιατι αμα Το δειτε οτι οι προκυριξεις εχουν μια βαση Γυρο στους 8-9 μηνες διαφορα μπορει και παραπανω το βλεπω για 12... Μακαρι να βγαλει παντος και να μπουν Και αλλα παλικαρια!Greek_Army έγραψε:ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Σε ευχαριστω nikoslok Και Συγχαρητηρια. Αληθεια εσεις που ειστε μεσα εχετε ακουσει κανενα νεο Που Να αφορα Νεα προκυρηξη;
Είπαμε μετά το 2ο εξάμηνο του 11 αν βγεί
Επανελαβε το αληθες...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
kevlar έγραψε:Επανελαβε το αληθες...
χααχαχαχχα πραγματικα σαν τον παραγοντα του εδεσσαικου ηταν η προταση! ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
το αληθες με λιγα λογια ειναι οτι οι προκυριξεις αργουν κανα 8-9μηνο η μια με την αλλη Και το βλεπω δυσκολο για το 11 εως απιθανο και Ας γραφουν οι εφημεριδες... Για αυτην εγραφαν απο τον φλεβαρη και βγηκε αυγουστο αλλα μακαρι να βγει!kevlar έγραψε:Επανελαβε το αληθες...
Παιδιά που μπορώ να βρώ την προκύρηφη ε. Φ 2010; Και τκείνη την σελίδα για τον υπολογισμό μορίων;
Ας ελπιζουμε οτι θα βγαλει γυρω στους 1000 οπως ειπαν. Οι αιτησεις για συνταξεις ειναι παρα πολλες κΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ Αποχωρησουν πολλοι. Να ευχηθουμε καλη τυχη στα παιδια που ορκιζονται και ελπιζουμε να γινουμε συναδελφοι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να πάρει περισσότερα άτομα αστυφυλάκων και όχι Ε. Φ.
Αυτα που ειχαν γραψει αφορουσε Ε. Φ, οι αστυφυλακες ειναι αλλο κεφαλαιο κ μην ξεχνας αρχηγε οτι οι αστυφυλακες θα βγουν εξω μετα απο 2 χρονια και οτι ο Ε. Φ κοστιζει πιο φθηνα
Οι ε. Φ σχεδον μετα απο 4 μηνες, πληρωνονται κανονικα, και αστυφ. Μετα απο τη πρακτικη, δηλαδη 2 χρονια, και οι ε. Φ στοιχιζουν αρκετα. Μη το βλεπεις απο αυτη τη πλευρα.
Οκ εχεις δικιο αλλα βγαινουν πιο γρηγορα στην μαχη της εγξληματικοτητας
Mέχρι τις 14 Iανουαρίου θα πρέπει να καταθέσουν στο υπουργείο Eσωτερικών τα αιτήματά τους, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθώς και συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου, όλοι οι φορείς του «στενού» και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Έθνος
Άρα την επόμενη εβδομάδα, ίσως μάθουμε κάτι.
Έθνος
Άρα την επόμενη εβδομάδα, ίσως μάθουμε κάτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες