Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Α ρε δημητραρε, ετσι ειναι, και μενα με τσουζει που μαλλον δε θα μπω τωρα αλλα δε θα κατσω να λεω αηδιες, υπομονη και επιμονη και οτι θελει ας γινει
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
repainer θελεις την αληθεια; Ολα τα παιδια που μιλαγαμε τοσο καιρο μεσα απο αυτο το φορυμ κ που τελικα μπηκαν ε. Φ με αυτη την προκηρυξη τα ζηλευω! Με την καλη εννοια παντα, θα ηθελα να ημουνα αναμεσα τους, οχι στην θεση τους! Με πιανει πεισμα κ στεναχωρια γιατι φαγαμε τετοιο ακυρο φετος. Αμα ηταν 1500 ατομα θα ειμασταν μεσα ολοι μας απο εδω. Τα μορια θα ηταν ιδια σχεδον με περσυ! Μας εμεινε η αναμονη κ παλι! Στο τελος ελπιζω να δικαιωθουμε για ολη αυτη την τρελα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25 έγραψε:repainer θελεις την αληθεια; Ολα τα παιδια που μιλαγαμε τοσο καιρο μεσα απο αυτο το φορυμ κ που τελικα μπηκαν ε. Φ με αυτη την προκηρυξη τα ζηλευω! Με την καλη εννοια παντα, θα ηθελα να ημουνα αναμεσα τους, οχι στην θεση τους! Με πιανει πεισμα κ στεναχωρια γιατι φαγαμε τετοιο ακυρο φετος. Αμα ηταν 1500 ατομα θα ειμασταν μεσα ολοι μας απο εδω. Τα μορια θα ηταν ιδια σχεδον με περσυ! Μας εμεινε η αναμονη κ παλι! Στο τελος ελπιζω να δικαιωθουμε για ολη αυτη την τρελα.
+1 και εγω τους ζηλευω! Δημητρη ποσα μορια εχεις μαζεψει; Και απο που αν επιτρεπετε

-
- Ταξίαρχος
giouli Μην φοβασε! Δεν δαγκωνω.(πολυ) 2610 στην β.262 βγηκα αλλα πηρε τους πρωτους 100. Τωρα κανω αγγλικα κ ελπιζω σε 200 μορια ακομη. Ελπιζω να βγει κ προκηρυξη για να τα αξιοποιησω.

Μακαρι να τα καταφερεις. Εγω θα ειμαι α και υπολογιζω γυρω στα 2520 μορια. Αλλα οπως το βλεπω πρεπει να παω και για νταλικα
+ οτι αργω ακομα μακαρι σε 2-3 χρονακια να συνεχισουν να περνουν ακομα.

-
- Ταξίαρχος
Ετσι οπως το βλεπω εχουμε 3-4 χρονια περιθωριο! Παρε οτι μπορεις για νταλικα, καραβι, αεροπλανο οτι σου δινει μορια. Οτι μαζεψουμε καλο ειναι!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
δημητρης25 έγραψε:giouli Μην φοβασε! Δεν δαγκωνω.(πολυ) 2610 στην β.262 βγηκα αλλα πηρε τους πρωτους 100. Τωρα κανω αγγλικα κ ελπιζω σε 200 μορια ακομη. Ελπιζω να βγει κ προκηρυξη για να τα αξιοποιησω.
μην ξενερωνεις μητσο... Μαζεψε τα και σε περιμενουμε εμεις... Ετσι και αλλιως θα τα φαμε τα χρονακια μας στην αθηνα. ... : Ρ μικρος εισαι... Και η γιουλη ειναι αντρας. Απλα το θυμιζω απο προηγουμενο ποστ. Αχαχχααχαχααχα : Ρ
-
- Ταξίαρχος
bonito τωρα ξενερωσα πιο πολυ! 

-
- Ταξίαρχος
bonito για την giouli ξενερωσα ρε! Εγω γουσταρω αθηνα.asimike καποια στιγμη θα σε δω, μου χρωστας 50 καμψεις γιατι μπηκες πρωτος.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
δημητρης25 έγραψε:bonito για την giouli ξενερωσα ρε! Εγω γουσταρω αθηνα.asimike καποια στιγμη θα σε δω, μου χρωστας 50 καμψεις γιατι μπηκες πρωτος.
αχχααχχααχχαχααχαχ Αν ειναι δυνατον! : Ρ Βρε βρε

οκ τρελε εγω αθηνα ειμαι και αν παω πανω θα τις παρω στο εχω πει... Θα σε περιπενω μην φοβασαι!δημητρης25 έγραψε:bonito για την giouli ξενερωσα ρε! Εγω γουσταρω αθηνα.asimike καποια στιγμη θα σε δω, μου χρωστας 50 καμψεις γιατι μπηκες πρωτος.

ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
Με εσωσες. Παλι καλα που η γιουλη δεν μου βγηκε γιουτσος! Με το καλο να βαλουμε ολη αυτη την στολη καποια ημερα.
στο ευχομαι ρε Μητσακο...δημητρης25 έγραψε:Με εσωσες. Παλι καλα που η γιουλη δεν μου βγηκε γιουτσος! Με το καλο να βαλουμε ολη αυτη την στολη καποια ημερα.

Θα συμφωνησω με τον δημητρη μακαρι καποτε να βαλουμε αυτη τη στολη! Η πιο καλη συμβουλη αυτη τη στιγμη ειναι να κανουμε υπομονη... Δυσκολα βεβαια να κανεις υπομονη! Πρωτη φορα θελω κατι τοσο πολυ στη ζωη μου!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Και εμείς που περάσαμε τώρα με την υπομονή θα μείνουμε απότι φαίνεται. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες