Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Ναι για το 2010 λεω
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Φεια σας παιδια! Πρωτη φορα γραφω εδω αλλα εχω παρακολουθησει απειρες συζητησεισ. Μν απογοητευεστε. Κατα τη γνωμη μου θα ξανα βγει. Το ποτε δεν ξερουμε. Ο καθενας να μαζευει μορια για τον ευατο του με διπλωματα ξενες γλωσσεσ. Στη ελλαδα που ζουμε δεν ξερουμε τι ξημερωνει τα πραγματα ειναι δυσκολα και μας εχουν κλεψει τα ονειρα.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sta8hsss »

Παντως κατα την γνωμη μου αυτοι που πρεπει να εχουν πιο πολυ αγχος... Ειναι τα παιδια που ειναι γεννημενοι το1983. Και ειναι η τελευταια χρονια τους φετος... ΕικόναΕικόναΕικόνα Μακαρι να βγαλει για να μπουνε... !
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Ε ναι αυτα τα ατομα δικαιολογημενα να εχουν αγχοσ. Αυτο που θελουμε ολοι ειναι να βγει προκυρηξη και να μν παρουν μονο 500 ατομα, οπως φετοσ... Η ανεργια εχει χτυπησει κοκκινο παντωσ... Ευχομαι το καλυτερο για ολους μασ. Να βγει προKυρηξη και οι προσπαθειες μας και τα λεφτα που δινουμε για να μαζεψουμε μορια να πιασουν τοπο!
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Εγω ειμαι το '83 και φετος που εβγαλα φορτηγο και μηχανη εμεινα εξω λογο lower, περσυ αμα ειχα μονο την μηχανη θα ειχα μπει, δεν μου φταιει κανεις μονο το κεφαλι μου, αν δεν κανω λαθος μπορω να δωσω και του χρονου αμα βγαλει φυσικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Alexandros26 έγραψε:Εγω ειμαι το '83 και φετος που εβγαλα φορτηγο και μηχανη εμεινα εξω λογο lower, περσυ αμα ειχα μονο την μηχανη θα ειχα μπει, δεν μου φταιει κανεις μονο το κεφαλι μου, αν δεν κανω λαθος μπορω να δωσω και του χρονου αμα βγαλει φυσικα

θα μπορείς για τελευταία φορά να δώσεις
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Περσι περναγαμε με 18.000μορια και κατι λιγοτερο ηταν η χρονια της ευκαιριας το 2011 αν παρει παλι μονο 500 ατομα με τα φετινα δεδομενα θελουμε 24.500.
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Καλα φετος η προκυρηξη ητν με πολυ υψηλα μορια. Πιστευω λογω ανεργιας και επειδη πηραν λιγα ατομα. Στις πιο παλιες προκυρηξεις τα μορια ητν πολυ πιο χαμηλα. Τι να πω ελπιζω στη επομενη προκυρηξη να ειναι καλυτερα τα πραγματα! Και να γυρισουν τα πραγματα στα παλιοτερα δεδομενα και οχι οπως στη τελευταια προκυρηξη που ητν στα υψη τα μορια!
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Χωρις να θελω να ξεφυγω απο το θεμα πιστευω πως ο λογος που εφτασαν τα μορια τοσο ψηλα ειναι και τα επαλ Που καπιος εξυπνος τα εβαλε στην α κατηγορια.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από greko_27 »

dez1! έγραψε:Καλα φετος η προκυρηξη ητν με πολυ υψηλα μορια. Πιστευω λογω ανεργιας και επειδη πηραν λιγα ατομα. Στις πιο παλιες προκυρηξεις τα μορια ητν πολυ πιο χαμηλα. Τι να πω ελπιζω στη επομενη προκυρηξη να ειναι καλυτερα τα πραγματα! Και να γυρισουν τα πραγματα στα παλιοτερα δεδομενα και οχι οπως στη τελευταια προκυρηξη που ητν στα υψη τα μορια!

με την ανεργια να αυξανεται και τις απιθανες προκυρηξεις για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας και τον στρατο εαν βγει προκυρηξη για τους ειδικους φρουρους σιγουρα θα ανεβουν κατα πολυ τα μορια
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

dez1! έγραψε:Καλα φετος η προκυρηξη ητν με πολυ υψηλα μορια. Πιστευω λογω ανεργιας και επειδη πηραν λιγα ατομα. Στις πιο παλιες προκυρηξεις τα μορια ητν πολυ πιο χαμηλα. Τι να πω ελπιζω στη επομενη προκυρηξη να ειναι καλυτερα τα πραγματα! Και να γυρισουν τα πραγματα στα παλιοτερα δεδομενα και οχι οπως στη τελευταια προκυρηξη που ητν στα υψη τα μορια!
ρε παλικαρια τι λετα;Εικόνα! Εχετε δει την περσινη προκυρηξη σε συγκριση με την φετινη στα μορια; Οι δεα εχουν +100, οι ειδικοδυναμιτες φανταρει +100, το δηπλωμα μηχανης +100. Τι βλακειες λετε; Αν ειχες περσυ 1800 μορια φετος θα ειχες 2100.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
dez1!

Δημοσίευση από dez1! »

Θα δειξει ο χρονος τι θα γινει... Κανεις δεν μπορει να ξερει ακομα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

MΗν βιάζεστε εδώ δεν ξέρουμε αν θα βγει Προκήρυξη και εσείς λέτε για μόρια.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Greek_Army έγραψε:MΗν βιάζεστε εδώ δεν ξέρουμε αν θα βγει Προκήρυξη και εσείς λέτε για μόρια.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Λοιπον εαν καποιος απο εσας εχει την "τυχη" να γινει πολιτικος η στελεχος του Δ. Ν. Τ ας αλλαξει την ενημερωση για την προκηρυξη, να ξερουμε εαν βγει κ ποτε θα βγει! Διαφορετικα μαζεψτε μορια κ περιμενετε! Εγω αυτο κανω. Οπως κ οι περισσοτεροι εδω μεσα, αυτη ειναι η αληθεια μαγκες. Μαζευεις μορια κ δεν αφηνεις τιποτα στην τυχη, κανουμε υπομονη κ περιμενουμε! Αυτη την σειρα πρεπει να ακολουθησουμε κατα την γνωμη μου! Διαφορετικα πουλμανακι κ παμε ισθμο για φουντο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες