Βασιλης έγραψε:Απο το ιεκ μου πανε οτι ειναι ισοτιμα και οτι απο τα ιδιωτικα και απο τα δημοσια δινουν ολοι μαζι στο υπουργειο παιδειασ στα ιδια θεματα για ποιστοποιηιση τωρα ποιον να πιστεψεις;
και εμενα ετσι μου ειπανε οτι αναγνωριζονται απο τον ασεπ και τους ειπα ακριβως γιατι το θελω. θελει πολυ ψαξιμο γιατι ειναι 2 χρονια και 8.000ευρω για τα διδακτρα.
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:και εμενα ετσι μου ειπανε οτι αναγνωριζονται απο τον ασεπ και τους ειπα ακριβως γιατι το θελω. θελει πολυ ψαξιμο γιατι ειναι 2 χρονια και 8.000ευρω για τα διδακτρα.
ομως στην αθηνα δεν υπαρχει καποιο δημοσιο ιεκ 'στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας' υπαρχει στην Εδδεσα, Δραμα, Ηγουμενιτσα και Πτολεμαιδα μονο πολυ μακρυα.. οποιος θελει να παει μονο σε αυτες τις πολεις γινεται η υπαρχει τιποτα στο οαεδ εδω; δεν μπορω να το καταλαβω
Giouli έγραψε:ομως στην αθηνα δεν υπαρχει καποιο δημοσιο ιεκ 'στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας' υπαρχει στην Εδδεσα, Δραμα, Ηγουμενιτσα και Πτολεμαιδα μονο πολυ μακρυα.. οποιος θελει να παει μονο σε αυτες τις πολεις γινεται η υπαρχει τιποτα στο οαεδ εδω; δεν μπορω να το καταλαβω
δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα στην αθήνα.. και δεν γίνεται τίποτα μέσω οαεδ
ναι κανονικα επρεπε να δεχονται και ιδιωτικα γιατι δεν μπορω εγω 2 χρονια να παω να μεινω αλλου μεχρι να τελειωσω.. μακαρι να το αλλαξουν σε λιγα χρονακια
Giouli έγραψε:ναι κανονικα επρεπε να δεχονται και ιδιωτικα γιατι δεν μπορω εγω 2 χρονια να παω να μεινω αλλου μεχρι να τελειωσω.. μακαρι να το αλλαξουν σε λιγα χρονακια
στο ιδιωτικό ιεκ πέρνουνε όλη την πιστοποίηση.. ενώ στο δημόσιο δεν την παίρνουνε ούτε οι μισοί επειδή πρέπει να διαβάσεις κατάλαβες ;
Η εξετάσεις πιστοποίησης γίνονται με καθηγητές και επιστήμονες του υπουργείου και είναι κοινές και για τους αποφοίτους δημόσιων και για τους αποφοίτους ιδιωτικών ιεκ κι όποιος δε γράψει όσο πρέπει και δεν απαντήσει επαρκώς στα προφορικά δεν περνάει. Εγώ ιδιωτικό ιεκ τελείωσα και την πιστοποίηση την πέρασα με τη δεύτερη. Βέβαια αν κάποιος έχει τις κατάλληλες γνωριμίες περνάει είτε είναι από δημόσιο είτε από ιδιωτικό...