Δηλαδη αναφερεται στα ποσα που θα προκυψουν για τα επομενα ετη απο την προσληψη αυτων των 500 ατομων ή αναφερεται στις δαπανες που θα προκυπτουν απο τις προκυρηξεις καθε ετους; Ισως το εχω καταλαβει εγω λαθος... Προσωπικα εχω αντιληφθει οτι αναφερεται στο δευτερο ενδεχομενο... Αν ισχυει το πρωτο παντως... Τα κοστη ανεβαινουν κατα πολυ!
Εχω φαει ολα τα σαιτ αλλα δεν βρισκω τιποτα! Ελεγε αναλυτικα τα παντα. Θυμαμαι μονο οτι ελεγε για την τελευταια θα ειναι το 2015 κ οτι 2011 θα βγει προκηρυξη για 900 ατομα!
Το φεκ που ειχε εκδοθει εγραφε για δαπανες μεχρι το 2015, γιαυτο το λεει και ο φιλος. Αλλα οντως ειναι ενα καλο ερωτημα ολο αυτο. Αφορα τους υπαρχοντες η αυτους που θα μπουν καθε χρονο; Προσωπικα κλεινω προς την πρωτη αποψη
REPAINER έγραψε:Το φεκ που ειχε εκδοθει εγραφε για δαπανες μεχρι το 2015, γιαυτο το λεει και ο φιλος. Αλλα οντως ειναι ενα καλο ερωτημα ολο αυτο. Αφορα τους υπαρχοντες η αυτους που θα μπουν καθε χρονο; Προσωπικα κλεινω προς την πρωτη αποψη
προσωπικά πιστεύω πως αφορά και τους επιτυχόντες των επόμενων προκηρύξεων
"4.050.000 ευρώ περίπου για το έτος 2010" για προσληψη 500 ειδικων φρουρων; Μην τρελαθουμε... Με αυτα τα χρηματα 500 ρομποκοπ παιρνουμε με αρτιο εξοπλισμο made in usa και με 10ετη εγκυηση ...
greek army αρχικα ανεφερες πως τα ποσα που αναφερονται στο π. δ. εχουν να κανουν με την προσληψη των 500 ατομων. στη συνεχεια απαντησες πως τα 4.050.000 ευρω ειναι για την 5ετια τουσ... τι απο τα 2 ισχυει; το ρωτω αυτο αφενος γιατι ειναι υπερβολικο το ποσο για το 2010-8.100 ευρω στον καθενα αναλογουν και μενει ενας μηνας για να φυγει το ετος και δεν εχουν προσληφθει ακομα-και αφετερου γιατι εχουν υπολογισει 9.850.000 για το 2012 και 9.750.000 το 2013 (δηλαδη το 2013 θα εχουν μειωση μισθου; )