Γεια σας παιδιά... Θέλω να μου απαντήσετε σε κάτι πολύ σημαντικό. Συγκεντρώνω περίπου 2210 μόρια. Θελω να πάρω και το proficiency και να κάνω άλλους 7 μήνες γαλλικά για να πάρω και το άλλο διπλωμα που θέλουν. Δλδ 200+100=300 (η να πάρω δίπλωμα Γ κατηγορία, το πρώτο πιστεύω ειναι καλύτερο.). Ειμαι σε τει αυτή τη στιγμή (19 χρονων) αλλά θέλω να το παρατήσω Και να πάω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικες δυναμεις. Το θεμα ειναι οτι εχω γεννηθει στην Αλβανία (εχω ερθει απο 3 χρονών. Οι παππουδες μου ηταν Ελληνες) και εγω και η μητέρα μου έχουμε ελληνική ταυτότητα και ειμαστε Ελληνες πολίτες. Εχω ψηφίσει, θα κανω κανονικη θητεια κτλ. Το θεμα ειναι αν μπορω να συμμετεχω κανονικα στην προκηρυξη που θα βγει οταν εχω μαζεψει τα μόρια. Ευχαριστώ πολύ!
Pp έγραψε:Γεια σας παιδιά... Θέλω να μου απαντήσετε σε κάτι πολύ σημαντικό. Συγκεντρώνω περίπου 2210 μόρια. Θελω να πάρω και το proficiency και να κάνω άλλους 7 μήνες γαλλικά για να πάρω και το άλλο διπλωμα που θέλουν. Δλδ 200+100=300 (η να πάρω δίπλωμα Γ κατηγορία, το πρώτο πιστεύω ειναι καλύτερο.). Ειμαι σε τει αυτή τη στιγμή (19 χρονων) αλλά θέλω να το παρατήσω Και να πάω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικες δυναμεις. Το θεμα ειναι οτι εχω γεννηθει στην Αλβανία (εχω ερθει απο 3 χρονών. Οι παππουδες μου ηταν Ελληνες) και εγω και η μητέρα μου έχουμε ελληνική ταυτότητα και ειμαστε Ελληνες πολίτες. Εχω ψηφίσει, θα κανω κανονικη θητεια κτλ. Το θεμα ειναι αν μπορω να συμμετεχω κανονικα στην προκηρυξη που θα βγει οταν εχω μαζεψει τα μόρια. Ευχαριστώ πολύ!
Σ'ευχαριστώ πααρα πολυ! Πιστεύεις οτι θα μπορέσω κάποτε να τα καταφέρω με 2400-2500 μορια πριν σταματήσουν να παίρνουν αλλους;(εχω ακουσει μεχρι το 2015 και απ'οτι ειδα και εσυ το ειχες γραψει) κ αν θα μπορουσες να μου πεις απο που θα μπορουσα να παρω επιπλεον μορια. Θα το εκτιμουσα πολυ.
Pp έγραψε:Σ'ευχαριστώ πααρα πολυ! Πιστεύεις οτι θα μπορέσω κάποτε να τα καταφέρω με 2400-2500 μορια πριν σταματήσουν να παίρνουν αλλους;(εχω ακουσει μεχρι το 2015 και απ'οτι ειδα και εσυ το ειχες γραψει) κ αν θα μπορουσες να μου πεις απο που θα μπορουσα να παρω επιπλεον μορια. Θα το εκτιμουσα πολυ.
Χαχαχαχαχαχα μολις ανοιξα το φορουμ μετα απο καιρο κ βλεπω ανυπομονα τσακαλια με το σταυρο στο χερι (οπως κ εγω φυσικα) κ ενα γκρικ να τις κοβει! Α ρε αρμυ. Λοιπον μαγκες υπομονη. Μην αρχησουμε απο τωρα τις ιστοριες γιατι οταν πλησιασει ο καιρος της προκυρηξης του '11 θα ναι πιο επιπονο απ αυτες του '10. Αραλικι μεχρι το μαρτη ρε! Καλη υπομονη μαγκες