Άρβυλα ελληνικού στρατού
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Τα ίδια με του Ε. Σ, εκτός και αν ισχύει κάτι άλλο.
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2010 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Παλιά τα άρβυλα είχαν κάτι πάτους λευκούς αεριζόμενους με Πλαστικές ίνες κάθετα πλεγμένες, ήταν πολύ καλοί και δεν είχα βρεί τέτοιους πουθενά στο εμπόριο, αυτοί έχουν τώρα καταργηθεί ; Και τα νούμερα ήταν αμερικάνικα και γινόταν μπέρδεμα, εγώ φορούσα 10Φ, ήταν καλής ποιότητας, τώρα για να βλέπω τόσες διαμαρτυρίες θα είναι άλλα τα άρβυλα προφανώς
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Εγω παντως ως ΔΕΑ με το που πηγα στην Ξανθη και επειδη ειχα ενα παλικαρι γνωστο μου στο πρατηριο μου εδωσε κατι Gortex με κορδονι 80 Ευρω, που τα εχω ακομη. Με ζαλισανε τα ουμπαλα βεβαια οι γνωστοι αγνωστοι, αλλα ηρεμησε το ποδαρακι μου. Τις εχω ακομη και το παιζω και πολυ μεταλ και βαναυσος να ουμ... [LOL] Παντως μακραν χειροτερα των αρβυλων ηταν αυτα τα και καλα επισημα παπουτσια που συνοδευαν την οχταρα. Πακετο πηγαν στο φιλο μου τον λοχια με αντιτιμο σπιτικη τυροπιτα της μανουλας του...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Χθες διάβασα στο φόρουμ για άρβυλα της adidas ότι είναι πολύ βαριά-εγώ τα έχωω δει κ μου φάνηκαν μαλακά κ καθόλου βαριά, ίσως κ να έκανα λάθος εκτίμηση- Τί έχετε να μου προτεένετε κάποια που να είναι καλύτερα ποιοτικώς ώστε να μην κάνουν πληγές στα πόδια, πιο ανθεκτικά, πιο μαλακά, ζεστά, οχι βαριά; Ρωτάω διότι τα άρβυλα του Ε. Σ. Ειναι απαράδεκτα!
Dum spiro spero
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Τα Adidas GSG9 λές; Αυτά είναι για αστικό περιβάλλον, όχι για βουνό.
Καλύτερα πήγαινε σε στρατιωτικό μαγαζί να ρωτήσεις. Υπάρχουν φθηνές αλλά και ακριβές λύσεις.
Τα άρβυλα του Στρατού στην αρχή σου κάνουν πληγές, κατά τα άλλα αν τα προσέχεις και τα συντηρείς σωστά είναι μια χαρά.
Καλύτερα πήγαινε σε στρατιωτικό μαγαζί να ρωτήσεις. Υπάρχουν φθηνές αλλά και ακριβές λύσεις.
Τα άρβυλα του Στρατού στην αρχή σου κάνουν πληγές, κατά τα άλλα αν τα προσέχεις και τα συντηρείς σωστά είναι μια χαρά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Άρβυλα ελληνικού στρατού
ναι αυτα ακριβως λεω! Χεχε! Κ ειπωθηκε οτι ειναι βαρια... Ευχαριστω για την απαντηση ΝασοNassos έγραψε:Τα Adidas GSG9 λές; Αυτά είναι για αστικό περιβάλλον, όχι για βουνό.

Dum spiro spero
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Ερώτηση: Άρχισαν να χορηγούν στον Ελληνικό Στρατό τα νέα άρβυλα με τη μεμβράνη Gore-tex;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Μπα τα ιδια πηραμε η 313. Εχουν καινουρια αρβυλα με Gore-tex;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Ναι και τα πουλάνε κάπου 116 Ευρώ.
Είχα διαβάσει στο περιοδικό "Δούρειος Ίππος" ότι θα χορηγηθεί ένα ζευγάρι με αυτά τα άρβυλα στις επόμενες σειρές.
...
Είχα διαβάσει στο περιοδικό "Δούρειος Ίππος" ότι θα χορηγηθεί ένα ζευγάρι με αυτά τα άρβυλα στις επόμενες σειρές.
...
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Μπα! Αυτο δεν το γνωριζα, μεχρι προχθες υπηρχαν οι greek gore-tex!
Mακαρι παντως να δωσουνε τετοια αρβυλα γιατι τα ελληνικα ειναι ολιγον τι απαραδεχτα!

Mακαρι παντως να δωσουνε τετοια αρβυλα γιατι τα ελληνικα ειναι ολιγον τι απαραδεχτα!
Άρβυλα ελληνικού στρατού
TEIN έγραψε:Μπα! Αυτο δεν το γνωριζα, μεχρι προχθες υπηρχαν οι greek gore-tex!
και εγω ΤΕΙΝ δεν το γνωριζα. Τωρα το ακουω.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Nassos έγραψε: Αυτό είναι το νέο άρβυλο
παρομοιο εχω αγορασει εγω απο το εμποριο ελληνικου τυπου οχι ακριβως αυτο, με μαλακη σολα και πατο. Απλα η διαφορα αυτου απ'οτι βλεπω, ειναι στο πισω μερος εχει ανοχη για να λυγιζει, κ ετσι δεν πληγωνει το ποδι. Παντως στη τελευταια σειρα μοιρασαν τα παλια. Κανεις δεν ξερει για το ποτε χρονικα θα χορηγηθουν αυτα.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
AΠο εμφανιση μοιαζει, απο ανεση να δουμε!

Άρβυλα ελληνικού στρατού
Γιατι; Και αυτο που εχουμε αν ΄σπασει΄καλα και βαλεις ενα καλο πατο δεν νομιζω να ειναι και τοσο αθλιο... Εμενα παντως δεν με ενοχλησαν ποτε
...
...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες