Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BIOU TSIOU
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από BIOU TSIOU »

Ανακοίνωση προς όλους όσους ενδιαφέρονται για την ΣΣΑΣ και γενικά στρατ. Σχολές:

Κάποιος που κόπηκε στις πκε της ΣΣΑΣ (γιατί το είδα ότι κόπηκε στο1000άρι και στην απογευματινή ανακοίνωση της σχολής), τελικά μπήκε ιατρικό ΣΣΑΣ! Πώς έγινε αυτό; Μπορεί κάποιος να μου λύσει το γρίφο; Ή μήπως να σκεφτώ ότι τίποτα δεν έχει μείνει στην Ελλάδα που να μην εισχωρεί το βύσμα;

ssasitis

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από ssasitis »

Τρελο βυσμα. Μεσα ειμαι και ξερω κατι τετοιους
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Απο το σχολειο μου μπηκε μια κοπελα στη σμυ στα σωματα αν δε κανω λαθος... Εχει πατερα και θειο αξιωματικο. Οι διαστασεις της δεν θα της επετρεπαν να μπει ποτε μα ποτε σε μια τετοια σχολη. Δεν το λεω για να θιξω την συγκεκριμενη κοπελα απλα μου φαινεται αδικο πως απο τη στιγμη που μαιο-ιουνιο την εβλεπα να μην μπορει καν να τρεξει λιγο. Να περασει της εξετασεις ετσι μεσα σε ενα μηνα. Αυτο δε συζητιεται μονο στο σχολειο αλλα και γενικοτερα στη περιχη μου. Ο θεος να με συγχωρεσει αλλα αν αυτο δεν ειναι αδικια οπως καταλαβατε τι ειναι; το βυσμα παει και ερχεται. Και αν προσευχομαστε να περασουμε. Θα πρεπει να προσευχομαστε να μη πεσουμε σε χρονια που εχουν δηλωσει πολλα παιδια που εχουν βυσμα...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 την Σάβ Αύγ 28, 2010 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BIOU TSIOU
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Ναι παιδιά, όμως αυτό είναι άδικο γιατί αυτοί που έχουν βύσμα τρώνε τη θέση κάποιου άλλου που μπορεί να την έχει ανάγκη ή να την αγαπά περισσότερο! Πέρασα κι εγώ ΣΣΑΣ Με πολύ κόπο και δεν θέλω να σκέφτομαι πως μπαίνω σ΄ένα χώρο που για να επιβιώσω δεν μετρά η προσπάθεια του καθενός Αλλά μόνο το βύσμα Που έχει!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Σημασια εχει οτι περασες!Εικόναμη σκας για μερικα κακομαθημενα που στηριζονται στις πλατες του μπαμπα. Ντροπη τους. Αυτο εχω να πω. Εσυ θα κανεις οτι μπορεις για σενα και μονο...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από roverr24 »

Δηλαδη εσεις αν ειχατε βυσμα δε θα το χρησιμοποιουσατε?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από Hyper »

roverr24 έγραψε:Δηλαδη εσεις αν ειχατε βυσμα δε θα το χρησιμοποιουσατε;
Καλη ερωτηση, διοτι μονο να κατακρινουμε ξερουμε... Και οταν ερθει η ωρα καποιοι κανουν το ιδιο που φωναζαν την προηγουμενη μερα...
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από billaras »

Παιδια να πω την αληθεια δεν το πιστευω τοσο πολυ
τωρα αν αντι για 5 λεπτα το εκανε σε 5 και 10 δευτερα δεν ειναι τοσο κομπλεξικος να στερησεις την καριερα 40 χρονων πες ενος παιδιου που διαβαζε ολο το χρονο επειδη εκανε λιγο παραπανω αφου στην τελικη ειναι η τελευταια φορα στη ζωη του που θα τρεξει για την Ελλαδα! Τωρα να εκανε 6 λεπτα οντος ειναι καπως
βεβαια αυτο ειναι εξαιρετικα ανευθυνο και χωρις αποδειξεις... Κ εγω μπορω να βρισω τους καθηγητες της ΣΣΕ αν δεν με παρουν (μακρια απο εμενα) αυτο ομως εχει αποτελεσμα;
BIOU TSIOU
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

billaras έγραψε:Παιδια να πω την αληθεια δεν το πιστευω τοσο πολυ
τωρα αν αντι για 5 λεπτα το εκανε σε 5 και 10 δευτερα δεν ειναι τοσο κομπλεξικος να στερησεις την καριερα 40 χρονων πες ενος παιδιου που διαβαζε ολο το χρονο επειδη εκανε λιγο παραπανω αφου στην τελικη ειναι η τελευταια φορα στη ζωη του που θα τρεξει για την Ελλαδα! Τωρα να εκανε 6 λεπτα οντος ειναι καπως
βεβαια αυτο ειναι εξαιρετικα ανευθυνο και χωρις αποδειξεις... Κ εγω μπορω να βρισω τους καθηγητες της ΣΣΕ αν δεν με παρουν (μακρια απο εμενα) αυτο ομως εχει αποτελεσμα;
Να μην είσαι δύσπιστος, γιατί το είδα με τα μάτια μου. Δεύτερον το ερώτημα δεν είναι αν είχαμε βύσμα εάν το χρησιμοποιούσαμε. σαφώς και θα το κάναμε, αν και προσωπικά δεν θα ήθελα να μ' εξυπηρετήσουν αν αυτό γινόταν εις βάρος άλλου (μου έχει τύχει γι αυτό το λέω) ! Το ερώτημα είναι γιατί να επικρατούν τα βύσματα και να πουλιούνται κάποιοι εις βάρος παιδιών που αγωνίστηκαν χωρίς βύσμα τα κατάφεραν αλλά έχασαν τη θέση από άλλους βυσματίες! Και τέλος πάντων ας έκαναν τα στραβά μάτια την ώρα που αγωνιζόταν το συγκεκριμένο παιδί, όχι ν΄ανακοινώνουν τ' όνομά του ως απορριπτέο στις τοιχοκολλημένες καταστάσεις το απόγευμα, ώστε να μην το βλέπουμα κι εμείς οι υπόλοιποι και νιώθουμε ηλίθιοι!

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από roverr24 »

Εχει δικιο ο μπιου τσιου, ειναι προκληση
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Ήξερα μια κοπέλα που πέρασε σσας (κόρη ίκαρου εν αποστρατεία) και ένα παιδί που πέρασε σσε (γιός στρατιωτικού εν ενεργεία). Και οι δύο πέρασαν το 2010. Όλως παραδόξως και τυχαίως στην ανακοίνωση των στρατιωτικών σχολών με την κατάσταση όλων των υποψηφίων που προσκόμισαν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και κατ ' επέκταση μπορούσαν να λάβουν μέρος στις ΠΚΕ και να διεκδικήσουν μια θέση στις σχολές αυτές, δεν υπήρχε το όνομα κανενός από τους δύο.
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Καταγγελία για ΣΣΑΣ

Δημοσίευση από Rafael »

Εμενα στην ΣΣΑΣ μου εκαναν το εξης περισυ. Εδωσα ολες τις εξετασεις, τα πηγα πολυ καλα στα αθληματα και στην κολυμβυση αργοτερα, και το μεσημερι την ημερα των αθληματων πηγα παλι στην σχολη να παρω και το χαρτι για την αστυνομια. Παω λοιπον στα διοικητηρια και λεω στην λογαγο που ηταν εκει οτι θελω το χαρτι. Με ρωταει το ονομα μου και μου λεει οτι κοπηκα στο χιλιαρι.Eγω αρχιζω να φωναζω οτι αυτο ειναι αδυνατον γιατι πριν την στρωφη για το τελος ειχα ρωτησει την γυναικα που ηταν εκει τι χρονο εχω και μου λεει ''3¨80" Μια χαρα λεει εισαι... Και αρχιζει να μου λεει οτι τι της λεω τωρα και οτι εδω εχει υπογραφες απο ολη την επιτροπη και τετοια. Εγω να εχω τοσα νευρα οσα δεν ειχα ποτε στην ζωη μου και απλα να μου λενε να ηρεμησω. Μετα ηρθε και ο διοικητης της σχολης και ελεγε στον πατερα που ηταν μαζι μου οτι τα καταστατικα δεν αλλαζουν και οτι μπορω να κανω προσφυγη μονο στο ΓΕΣ αλλα λεει κανεις δεν βγαζει ποτε τιποτα απο αυτο. Μετα τηλεφωνησαν Στον προεδρο ολων τον επιτροπων και αποδειχτηκε τελικα οτι τον δικο μου χρονο στο χιλιαρι τον βαλανε σε αλλον συνονοματο μου στο επιθετο Και αρχισαν μετα τα σαλιαρισματα '' και απο που εισαι; Και ειναι η πρωτη φορα που δινεις; Και συγνωμη και τετοια. Δηλαδη αν δεν ειχα παει να παρω το χαρτι για την αστυνομια (που δεν σκοπευα) θα με κοβανε σε ολα τα οπλα ετσι επειδη κανα λαθος αυτοι...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες