ΓΡΕΕΚ ΑΡΜΥ το θεμα λεει προετοιμασια για ειδικες δυναμεις και οχι για πλους η μονιμους φανταρους. Δημητρης μακ μη λες πες του να μαζεψει γοπες γιατι παραγνωριστηκαμε. Μια ερωτηση εκανε αμα ξερεται να απαντησετε απαντηστε αλιως μην στελνειται γιατι απο το απ το πληκτρολογιο πολοι κανουν τους μαγκες...
100ΑΡΙ έγραψε:ΓΡΕΕΚ ΑΡΜΥ το θεμα λεει προετοιμασια για ειδικες δυναμεις και οχι για πλους η μονιμους φανταρους. Δημητρης μακ μη λες πες του να μαζεψει γοπες γιατι παραγνωριστηκαμε. Μια ερωτηση εκανε αμα ξερεται να απαντησετε απαντηστε αλιως μην στελνειται γιατι απο το απ το πληκτρολογιο πολοι κανουν τους μαγκες...
Η ενότητα είναι αφιερωμένη για τα παιδιά που θα κάνουνε την θητεία τους στις ειδικές δυνάμεις όσοι θέλουνε να πάνε μόνιμοι υπάρχει η ενότητα των στρατιωτικών σχολών και των ΕΠΟΠ , αν εσύ βαριέσαι να ψάξεις το φόρουμ δεν σου φταίει κανένας τώρα τα άλλα για μαγκές και πληκτρολόγια. Όποιος έχει την μύγα...
Κανω 25 καμψεις 6 ελξεις ειναι λιγες σε 4 μηνες σε ποσες θα μπορεσω να εχω φτασει; Εχω αγχωθει λιγο γιατι μπαινεω στρατο σε 4 μηνες και κανω πολυ λιγεσ
Πιστευω οσο καλητερη φυσικη κατασταση τοσο καλυτερα. Ρωταω για δω εαν τα κανω καλα η αργα εαν ηξερες να μου πεις η οποιος αλος ξερει με νορμαλ τρεξιμο σε ποση ωρα Πρεπει να βγουνε στο περιπου; Ευχαριστω
εκαμ έγραψε:Πιστευω οσο καλητερη φυσικη κατασταση τοσο καλυτερα. Ρωταω για δω εαν τα κανω καλα η αργα εαν ηξερες να μου πεις η οποιος αλος ξερει με νορμαλ τρεξιμο σε ποση ωρα Πρεπει να βγουνε στο περιπου; Ευχαριστω
φιλε αν δεν κανω λαθος 1 χιλιομετρο η 1 μιλι (1,6χιλιομετρα) σε 5,30 λεπτα πρεπει να βγαλεις. Και μετα 50αρα πορεια οταν μπεις ειδικες δυναμεις
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω