Τρεχεις μονος σου η σε τρεχει αλλος; Αν σε τρεχει αλλος, και δε πατε σα χελωνες ειναι καλα...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Παιδια βγαζω γυρο στα 6-7 χιλιομετρα τρεξιμο πως ειναι ;
Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 30
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Διαβαζα την συζητηση και ειδα οτι παρολο που ολοι αναφερεστε σε συχνη γυμναστικη αναεροβια και αεροβια δεν δινετε σημασια στην διατροφη και στα συμπληρωματα. Ειμαστε στον 21ο αιωνα οχι στην αρχαια σπαρτη. Δεν γινεται τιποτα χωρις να παρει ο οργανισμος τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα με τοση γυμναστικη. Απλα καταπονειται και καταστρεφονται μυικες ινες. Δεν υπαρχει προοδος.
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
theghost έγραψε:Διαβαζα την συζητηση και ειδα οτι παρολο που ολοι αναφερεστε σε συχνη γυμναστικη αναεροβια και αεροβια δεν δινετε σημασια στην διατροφη και στα συμπληρωματα. Ειμαστε στον 21ο αιωνα οχι στην αρχαια σπαρτη. Δεν γινεται τιποτα χωρις να παρει ο οργανισμος τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα με τοση γυμναστικη. Απλα καταπονειται και καταστρεφονται μυικες ινες. Δεν υπαρχει προοδος.
Συμπληρωματα δεν χρειαζονται... Πολυ και καλο φαι
-
- Ταξίαρχος
Κρεατινη μεγαλε! αλλιως μην πας πουθεναDeathdiver έγραψε:Συμπληρωματα δεν χρειαζονται... Πολυ και καλο φαιtheghost έγραψε:Διαβαζα την συζητηση και ειδα οτι παρολο που ολοι αναφερεστε σε συχνη γυμναστικη αναεροβια και αεροβια δεν δινετε σημασια στην διατροφη και στα συμπληρωματα. Ειμαστε στον 21ο αιωνα οχι στην αρχαια σπαρτη. Δεν γινεται τιποτα χωρις να παρει ο οργανισμος τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα με τοση γυμναστικη. Απλα καταπονειται και καταστρεφονται μυικες ινες. Δεν υπαρχει προοδος.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Υποστηριζω και γω συμπληρωματα, σκληρη προπονηση και καλη διατροφη παιδια, αλισυδα ειναι μην ειστε απολυτοι.
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
297ΙΜΑΚ έγραψε:Κρεατινη μεγαλε! Αλλιως μην πας πουθεναDeathdiver έγραψε:Συμπληρωματα δεν χρειαζονται... Πολυ και καλο φαιtheghost έγραψε:Διαβαζα την συζητηση και ειδα οτι παρολο που ολοι αναφερεστε σε συχνη γυμναστικη αναεροβια και αεροβια δεν δινετε σημασια στην διατροφη και στα συμπληρωματα. Ειμαστε στον 21ο αιωνα οχι στην αρχαια σπαρτη. Δεν γινεται τιποτα χωρις να παρει ο οργανισμος τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα με τοση γυμναστικη. Απλα καταπονειται και καταστρεφονται μυικες ινες. Δεν υπαρχει προοδος.
Nαι κρεατινη με το λιτρο και αντι για νερο redbull και powerade

Εγω αυτο που ειδα στις εξετασεις για αλεξιπτωτα ηταν οτι τα συμπληρωματα βοηθησαν τους διαγωνιζομενους στις καμψεις και στις ελξεις αλλα στο μιλι πεφτανε οι μασκες γιατι κλαταρανε. Εισαι αθληταρας; Αποδειξε το στην αντοχη και αν κουραστεις βαλε την ψυχη να δουλεψει το πεισμα τον εγωισμο. Πολλοι περνουν 3-4 συμπληρωματα για να μην πω για αλλους που κανουν κ ενεσιμα κοιταζοντε στον καθρεφτη κ νομιζανε οτι κατι πετυχανε δεν παει ετσι ομως.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Ρε μαγκες αυγουστο μπαινω Μ. Πευκο. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα γυμναστικης ωστε να ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση εως τοτε; Ειμαι 1,83 και 80 κιλα. Προγραμμα εννοω για τρεξιμο, καμψεις, κοιλιακους κλπ. Αν βρισκομε σε λαθος ενοτητα ειδοποιηστε με. Ευχαριστω.
-
- Ταξίαρχος
Πηγαινε σε ενα γηπεδο και τρεχε 1 ωρα την ημερα, μην ασχοληθεις με ρυθμους κ ποση αποσταση βγαζεις, απλα προσπαθησε να αντεχεις 1 ωρα συνεχεια τρεξιμο, κανε 20αρια καμψεις μεχρι να μπορεις να βγαλεις 50 σερι και σετακια των 3-5 ελξεων μεχρι να βγαλεις 10 σεριGiorgosPZN έγραψε:Ρε μαγκες αυγουστο μπαινω Μ. Πευκο. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα γυμναστικης ωστε να ειμαι σε καλη φυσικη κατασταση εως τοτε; Ειμαι 1,83 και 80 κιλα. Προγραμμα εννοω για τρεξιμο, καμψεις, κοιλιακους κλπ. Αν βρισκομε σε λαθος ενοτητα ειδοποιηστε με. Ευχαριστω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αδερφε σε υπερευχαριστω. Ελπιζω μεχρι τον Αυγουστο να ειμαι ετοιμοσ!
και πεσε στα 75 κιλα καλυτερα λιγοτερα παρα περισσοτερα ειδικα για αντοχηGiorgosPZN έγραψε:Αδερφε σε υπερευχαριστω. Ελπιζω μεχρι τον Αυγουστο να ειμαι ετοιμοσ!
-
- Ταξίαρχος
Αμα τρεχει 1 ωρα την ημερα θα πεσει στα 70 μεχρι τον ΑυγουστοHyper έγραψε:και πεσε στα 75 κιλα καλυτερα λιγοτερα παρα περισσοτερα ειδικα για αντοχηGiorgosPZN έγραψε:Αδερφε σε υπερευχαριστω. Ελπιζω μεχρι τον Αυγουστο να ειμαι ετοιμοσ!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ξεκινησα διατροφη και στιβο οποτε πιστευω ευκολα θα πεσω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης