Γεωγραφικό στρατού
Γεωγραφικό στρατού
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από εσάς που να έχει δηλώσει ειδικότητα στο γεωγραφικό. Αν ναι μήπως γνωρίζετε εαν έχουν δηλώσει πολλά άτομα;
Γεωγραφικό στρατού
Νομιζω οτι πας μονο απο σχολη
Η αν βγει ειδικη προκιριξη που να θελει ατομα σε τετοια θεση...
Η αν βγει ειδικη προκιριξη που να θελει ατομα σε τετοια θεση...

Γεωγραφικό στρατού
Ναι για την προκήρυξη εποπ 2008μιλάω. έχει βγάλει ειδικότητες το γεωγραφικό και έχω κάνει τα χαρτιά μου. Απλά εκεί που έδινα τα αθλήματα κτλ δε συνάντησα κανέναν με την ίδια ειδικότητα γι'αυτό ρωτάω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Γεωγραφικό στρατού
Επειδη θελει πτυχια απο συγκεκριμενο κλαδο μαλλον ειστε λιγοι οσοι επιλεξατε αυτες τις ειδικοτητες... αυτο ειναι θετικο καθως μειωνεται ο ανταγωνισμος και αυξανονται οι πιθανοτητες να σας παρουν...
Γεωγραφικό στρατού
5 άτομα είναι για υπολογιστές που δήλωσα εγώ. και ζητούσε πτυχίο ιεκ ή ΤΕΙ αλλά όπως είπες ήθελε πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες να έχεις.
Γεωγραφικό στρατού
Καλα και πτυχια να εχεις... Αμα δεν εχεις και βισμα δεν γινεται τπτ...

Γεωγραφικό στρατού
Σωστος χωρις βισμα πουθενα! Μα πουθενα!
Γεωγραφικό στρατού
Εγώ για τα άτομα ρώτησα και την κουβέντα μου την πάτε στο βύσμα. Τα γνωρίζω όλα αυτά απλά άλλο ρωτάω! !
-
- Στρατιώτης
Γεωγραφικό στρατού
Εγω δηλωσα σε αυτη τη ειδικοτητα που λες kathy22 και περασα
-
- Επιλοχίας
Γεωγραφικό στρατού
Δηλωσε κανεις ειδικοτητα Τοπογραφος; Αν ναι τι πτυχιο διαθετεται ΑΕΙ η ΤΕΙ;
Γεωγραφικό στρατού
Συγχαρητήρια εγω δυστυχώς επιλαχούσα είμαι. Από τει να υποθέσω είσαι ε; Πόσα μόρια εβγαλες;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Γεωγραφικό στρατού
Θελει πτυχιο ΤΕΙ ειναι εξειδικευμενοΗ βαση της ΓΥΣ ειναι στο κεντρο της Αθηνας ουσιαστικα αμεταθετο
Οι προισταμενοι αξιωματικοι προερχονται απο το μηχανικο, αρα ηταν οι καλυτεροι σπουδαστες στην Ευελπιδων και εχουν σπουδες και τοπογραφου μηχανικου στο πολυτεχνειο οποτε εκτος απο το καλο της Αθηνας οι αξιωματικοι ειναι ανοιχτομυαλοι και σχετικα χαλαροι
Οι προισταμενοι αξιωματικοι προερχονται απο το μηχανικο, αρα ηταν οι καλυτεροι σπουδαστες στην Ευελπιδων και εχουν σπουδες και τοπογραφου μηχανικου στο πολυτεχνειο οποτε εκτος απο το καλο της Αθηνας οι αξιωματικοι ειναι ανοιχτομυαλοι και σχετικα χαλαροι
-
- Αρχιλοχίας
Γεωγραφικό στρατού
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος ΕΠ. ΟΠ που να υπηρετεί στο γεωγραφικό; Πως είναι; Αξίζει; Το 09' πόσα άτομα είχε πάρει;
φοιτητής τοπογράφος
φοιτητής τοπογράφος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης