Απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας
Ειμαι απο την πολωνια και ζω στην ελλαδα 23χρονια. Ειμαι παντρεμενη με ελληνα και εχω 2 παιδια. Πως μπορω να παρω ελληνικη υπηκοοτητα;
Άν είσαι πάνω από δέκα χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα την παίρνεις με αίτησή σου αλλά εφόσον είσαι και παντρεμένη την παίρνεις όποτε θες. Ρώτησε σε ένα ΚΕΠ.
Εχω κυπριακη υπηκοοτητα γεννημενος ελλαδα 41 ετων με απαλαγη στρατευσης. Τι πρεπει να κανω για να παρω ελληνικη υπηκοοτητα χωρις να πρεπει να παω στρατο; Εξαγοραζεται; Η πρεπει να περιμενω μεχρι καποια ηλικια να την αλλαξω?
Εχω ιορδανικη υπηκοοτητα, ειμαι γεννημενος το 1965, παντρεμενος με ελληνιδα και εχω 2 παιδια. Μενω μονιμα στην ελλαδα απο το 1985. Εχω αππαλλαγη απο τον στρατο της ιορδανιας. Θα πρεπει να υπηρετησω στον ελληνικο στρατο εαν παρω την υπηκοοτητα; Σε πια ηλικία Απαλλάσομαι; Ποιο ειναι το κοστος;
Ειμαι 18 χρωνων γεννημενη στην ελλαδα απο φιλιπινεζους γονεις. Αυτη την στιγμι σπουδαζω... Πως μπορω να παρω την ελλινικη υπηκοοτητα?
Παιδιά, πορέπει να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Σε φόρουμ δύσκολα θα βρείτε απάντηση.
Πηγαίνετε στο κτήριο Ευαγγελιστρίας 2, στον 6ο όροφο
Εκεί θα σας πουν με σιγουριά τί χρειάζεται
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Που πρεπει να απευθυνθω για να παρω ελληνικη υπηκοοτητα; Και ποσα χρονια πρεπει να εισαι στην ελλαδα?
Ειμαι σχεδον 18 ετων και ζω 13 χρονια νομιμα στην Ελλαδα. Θελω να σπουδασω στην Αγγλια κ χρειαζομαι επειγοντνως ελληνικη υπηκοοτητα ! Πως μπορω να Παρω ελληνικη υπηκοοτητα τωρα;
ioanna έγραψε:Ειμαι σχεδον 18 ετων και ζω 13 χρονια νομιμα στην Ελλαδα. Θελω να σπουδασω στην Αγγλια κ χρειαζομαι επειγοντνως ελληνικη υπηκοοτητα ! Πως μπορω να Παρω ελληνικη υπηκοοτητα τωρα;
Signaller έγραψε:Παιδιά, πορέπει να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ειμαι 15 χρονων και εχς 13 χρονια στην ελλαδα. Εχς κανει τα χαρτια για την ελληνικη ιθαγενια, ποσο καιρο θα κανει να βει η ελλινικη υπικοτητα?
Signaller έγραψε:Παιδιά, πορέπει να απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
ΝΟΜΙΖΩ,πρεπει να φοιτισεται τουλαχιστον 3ης ταξεις δημοτικου και να ειστε 10 στην ελλαδα
Είμαι απο την ρουμανια, εδω κ 11 χρονια μενω Ελλαδα, πανδρεμενη με Ελληνα 7 χρονια... Θα μπορουσα να παρω την ελληνικη υπηκοότητα;
Ειμαι απο πακισταν 7 χρονια νομιμα στην Ελλαδα και ειμαι παδριμενος με ελληνιδα και εχο ενα παιδι. Πμορω να παρο ελλινικη υποικοοτιτα.
Γειά σας παιδιά ! Λοιπόν είμαι Γάλλος. Μένω στην Ελλάδα εδω κ 6 χρόνια περίπου. Κ θέλω να πάρω ελληνική ιθαγένεια.'Εβαλα όλα τα χαρτιά στον δήμο που μένω. Κ μ είπαν να έρθω σε μια συγκεκρημένη ημερωμηνία γτ θα μ βάλουν κάποιες ερωτήσεις. Μήπως ξέρετε τι είδους ερςτήσεις θα μ βάλουν; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης