Χρεοκοπία και τραπεζικές καταθέσεις
Α, και κάτι άλλο. Αν βάλεις κάτι σε μια θυρίδα τράπεζας και έστω ότι γίνει διάρρηξη και κλαπεί. Τότε τί γίνεται ; Σε αποζημιώνει η τράπεζα ;(πολύ καλό ακούγεται... )
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Όχι, δεν προβλέπεται αποζημίωση.Signaller έγραψε:Α, και κάτι άλλο.Αν βάλεις κάτι σε μια θυρίδα τράπεζας και έστω ότι γίνει διάρρηξη και κλαπεί. Τότε τί γίνεται ; Σε αποζημιώνει η τράπεζα ;(πολύ καλό ακούγεται... )
Su-35 έγραψε:Δεν μπορούν να χαθούν.yandr έγραψε:greko_27 έγραψε:
απο που και ως που να χαθουν;
Φυσικά και μπορούν να χαθούν.
Μπορούν
Signaller έγραψε:"Πελάτης τους" ; Εννοείς να ανοίξω λογαριασμό ;yandr έγραψε:
Η Ελλάδος δεν έχει θυρίδες.
Στην Eurobank που έχω εγώ είναι γύρω στα 75 ευρώ το χρόνο, αλλά πρέπει να είσαι πελάτης τους.
Ναι
Χμ, ενδιαφέρον. Αλλά αφού δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση κλοπής, πάλι υπάρχει ρίσκο 

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Αν επιθυμείς και ασφάλεια κλοπής ή απώλειας για το περιεχόμενο της θυρίδας θησαυροφυλακίου σου δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και να υποστείς την αντίστοιχη αύξηση στο κόμιστρο ενοικίασης σου. Η ονομαστική αξία των αντικειμένων σου, το ποσό αποζημίωσης σου σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας καθώς και η αύξηση του ενοικίου σου τίθενται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ εσού και της τράπεζας.Signaller έγραψε:Α, και κάτι άλλο.Αν βάλεις κάτι σε μια θυρίδα τράπεζας και έστω ότι γίνει διάρρηξη και κλαπεί. Τότε τί γίνεται ; Σε αποζημιώνει η τράπεζα ;(πολύ καλό ακούγεται... )
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πάντως δεν σε συμφέρει σε καμία περίπτωση να βάλεις μετρητά σε θυρίδα και μην πανικοβάλλεσαι από όλους αυτούς τους άσχετους που κάνουν λόγο για κίνδυνο καταθέσεων. Αν κάποιος πια είναι τόσο πανικοβλημένος και το ποσό του υπερβαίνει τις 100.000 η κίνηση που ενδείκνυται (που και αυτή ακραία είναι) είναι το μύρισμα του σε προθεσμιακές καταθέσεις σε 2 ή περισσότερες ελληνικές τράπεζες έτσι ώστε το ποσό ανά τράπεζα να μην υπερβαίνει τις 100.000. ...
Στις θυρίδες συνηθως βάζουν χρυσαφικά και κοσμήματα, πολύ σπάνιο να βρεις χρήματα. Επιταγές ίσως.
- jimis-K
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Με 100.000 αντε να παρεις κανα δυαρακι, και αυτο μεταχειρισμενο. Ποια εξασφαλιση για μια ζωη, δεν ειναι εκατομυρια, ευρω ειναι!
naftaki
Βάλτε μια 5η επιλογή να τα θάψω. Σώνει και καλά στις τράπεζες δε τους εμπιστευομαι
Εγω παντως εχω ενα ποσο Χ μετρητα σε θυριδα, εδω και εναμιση χρονο, για καλου κακου...
τα οποία όμως καθημερινά χάνουν την αξία τους.αιας έγραψε:Εγω παντως εχω ενα ποσο Χ μετρητα σε θυριδα, εδω και εναμιση χρονο, για καλου κακου...
Άσε που άμα χρεοκοπήσει η τράπεζα δεν θα τα δεις ποτέ.
TOPOL-M συμφωνώ, ούτε κι εγώ εμπιστεύομαι τις τράπεζες...
ναιSu-35 έγραψε:Απλή θυρίδα με κλειδί έχεις;
Ακριβώς.yandr έγραψε:τα οποία όμως καθημερινά χάνουν την αξία τους.αιας έγραψε:Εγω παντως εχω ενα ποσο Χ μετρητα σε θυριδα, εδω και εναμιση χρονο, για καλου κακου...
Άσε που άμα χρεοκοπήσει η τράπεζα δεν θα τα δεις ποτέ.
Το ίδιο πράγμα είναι θυρίδα με την κατάθεση.
Αν γίνει το απευκτέο τότε κατάσχεται και το περιεχόμενο των θυρίδων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης