Αεροπορία Στρατού / Ναυτικού
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Ναι μου το εχουν πει παλι οτι δεν ειναι τιποτα σιγουρο απο ευελπιδων. Αλλα μου εχουν πει οτι στην ικαρων τις γυναικες στο 3ο ετος τις κοβουν! Αληθευει κατι τετοιο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
APATSI_NATASA έγραψε:Ναι μου το εχουν πει παλι οτι δεν ειναι τιποτα σιγουρο απο ευελπιδων. Αλλα μου εχουν πει οτι στην ικαρων τις γυναικες στο 3ο ετος τις κοβουν! Αληθευει κατι τετοιο;
ΣΙ - Σχολή Ικάρων σελίδα 3 έχει αναφερθεί αυτό που λες.
Υ. Γ ότι απορίες έχεις για άλλες σχολές θα τις γράφεις στο κατάλληλο θέμα
Υ. Γ1 Η απάντηση του ρόβερ μεταφέρθηκε στο ποιο πάνω θέμα
...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Greek παιζει τρελο διαβασμα στο λυκειο, δε βαριουνται ολοι οπως νομιζουμε, απλα δε παιζει χρονος, δε ξερω αν ειχες την τυχη η ατυχια να δωσεις πανελλαδικες για να το νιωσεις.
-
- Στρατηγός
roverr24 έγραψε:Greek παιζει τρελο διαβασμα στο λυκειο, δε βαριουνται ολοι οπως νομιζουμε, απλα δε παιζει χρονος, δε ξερω αν ειχες την τυχη η ατυχια να δωσεις πανελλαδικες για να το νιωσεις.
Έδωσα φίλε μου και ξέρω τι παλούκι ήτανε. Αλλά εντάξει φόρουμ είναι δεν μπορούμε να το κάνουμε μπάχαλο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Συγνωμη που τα γραφω γενικα απλα κανουμε τα χαρτια μας σε λιγο καιρο και πρεπει να ξερω πανω κατω τι γινεται... Και ειμαι τρελα αγχωμενη γτ καθε μερα τελειωνω 10 τ βραδυ τα φροντιστηρια και ειμαι αρκετα πιεσμενη! Θα ειμαι πιο προσεκτικη απο εδω και περα! Ευχαριστω πολυ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης