Μεταθέσεις αστυνομικών
Μεταθέσεις αστυνομικών
Οχι δεν είναι απαραίτητο. Οτι θέλεις μπορείς να δηλώσεις Απλα χωρις τόπο συμφερόντων δεν εχεις κ πολλες πιθανοτητες για περιοχες που επιθυμουν πολλοι. Μονο εκει που δεν καλυπτοντε οι θέσεις απο αυτους με τοπο συμφερόντων μπορεις να πας. Κυρίως νησιά κ ακριτικές περοχές.
-
police_man
Μεταθέσεις αστυνομικών
Μια ερωτηση υπηρετω αντικυθηρα 5 χρονια ποσα μοροια πρεπει να εχω για να παω πατρα μονοιμα με αποσπαση εχω παει 6 μηνες ποσο συνολο πρεπει να εχω!
Μεταθέσεις αστυνομικών
Εξαρτάται απο την ζήτηση κ την προσφορά ! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει απο τώρα τα μόρια που απαιτούνται. Ρίξε μία ματια στις περσυνες μεταθέσεις για να πάρεις μια ιδέα χωρίς όμως να είναι κάτι standar !police_man έγραψε:Μια ερωτηση υπηρετω αντικυθηρα 5 χρονια ποσα μοροια πρεπει να εχω για να παω πατρα μονοιμα με αποσπαση εχω παει 6 μηνες ποσο συνολο πρεπει να εχω!
-
babis
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπερα ειμαι υπαρχιφυλακας και εκανα αιτηση για νομο ευρυτανιας. Εχουν βγει δυο θεσεις... Με το υπαρχον συστημα παει ενας αρχιφυλακας και ενας υπαρχιφυλακας;
-
vagg
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καταργηθηκε το ισομερως; Αν ναι, πως θα γινονται οι μεταθεσεις; Τι εννοω... Ειναι για παραδειγμα ενας υπαρχιφυλακας με 20.000 μορια κ ενας αστυφυλακας με 40.000 μορια κ κανουν αιτηση μεταθεσης για την ιδια αστυνομικη διευθυνση. Ποιος απ τους 2 προηγειται;
Μεταθέσεις αστυνομικών
ΝΑΙ καταργήθηκε το ΙΣΟΜΕΡΩΣ ! Φυσικα προηγειται ο αστυφυλακας ! Δηλαδη αυτος με τα περισσοτερα μορια ανεξαρτητα απο τον κατεχομενο βαθμο.
-
vagg
Μεταθέσεις αστυνομικών
Μαλιστα... Ευχαριστω. Αν μπορειτε να με διαφωτισετε κ σε μια αλλη ερωτηση... Αν για παραδειγμα κανουν αιτηση μεταθεσης για Α. Δ. Μαγνησιας ο αστυφυλακας Χ Με 20.000 μορια και 1η επιλογη την εν λογω Α. Δ. χωρις ομως να την εχει τοπο συμφεροντων και ο αστυφυλακας Ψ με τα ιδια μορια με τον Χ (20.000), ο οποιος ομως Ψ την εχει δηλωσει ως 2η επιλογη στην αιτηση μεταθεσης του, αλλα την εχει κ τοπο συμφεροντων... Ποιος απ τους 2 προηγειται; Δλδ προηγειται η επιλογη (1η ή 2η) στις μεταθεσεις ή ο τοπος συμφεροντων;
-
ΕΛΕΝΗ
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλημερα. να ρωτησω κατι; τα 5 μορια που παιρνουμε λογω εργασιας της συσυγου μακρια απο τον τοπο εργασιας του αστυνομικου συνεχιζουν να ισχυουν ανεξαρτητως αποστασης;
Μεταθέσεις αστυνομικών
Πάντα Προηγείται Ο τόπος συμφερόντων. Αν δεν κάνω λάθος αν δεν τον δηλώσεις Όμως Ως πρώτη επιλογή δεν ισχύει ως τόπος συμφερόντων σου. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Μεταθέσεις αστυνομικών
O τόπος συμφερόντων είναι το πρώτο κ συμαντικοτερο κριτιριο ασχετα με την σειρα προτίμησης που θα τον δηλώσεις. Επισης συγκρίνοντε μεταξύ τους ΜΟΝΟ οσοι έχουν κοινό τοπο συμφεροντων κ ουσιαστικα απο αυτους καλυπτοντε οι θέσεις. Αν δεν υπαρχουν πολλοι με τοπο συμφ. Τοτε πανε κ αυτοι που δεν τον εχουν. Δηλαδη αν Ο Α έχει 10000 μόρια και δηλωνει Χανιά χωρις τοπο συμφ. Κ Ο Β δηλωνει κ αυτος Χανια ΜΕ τοπο συμφ κ μόνο 100 μόρια θα παει ο β που έχει τόπο συμφ. Απλα !
Μεταθέσεις αστυνομικών
ΕΛΕΝΗ έγραψε:Καλημερα. Να ρωτησω κατι; Τα 5 μορια που παιρνουμε λογω εργασιας της συσυγου μακρια απο τον τοπο εργασιας του αστυνομικου συνεχιζουν να ισχυουν ανεξαρτητως αποστασης;
Τι ακριβώς εννοείς ;
-
ΕΛΕΝΗ
Μεταθέσεις αστυνομικών
Εννοω οτι οταν η συζυγος δουλευει μακρια απο την εργασια του συζυγου της και απεχει πανω απο 30χλμ παιρνει ο αστυνομικος 5 μορια για τη μεταθεση του. συνεχιζουν να ισχυουν με την τροποποιηση του κωδικα μεταθεσεων;
Μεταθέσεις αστυνομικών
Ναι Ισχύει Κανονικά .
Μεταθέσεις αστυνομικών
η τροποποιηση εγινε μονο ως προς το ''ισωμερωσ''. ο τροπος μοριοδοτησης δεν αλλαξε. εννοειται οτι τα παιρνει ακομα.
Μεταθέσεις αστυνομικών
SREK Υπάρχει Πουθενά Γραμμένο Το Ότι Καταργείτε το Ισομερώς Ή είναι φήμη που περιμένουμε να επαληθευτεί ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης